| wtxwhdxifdjebdd a întrebat:

Exista Dumnezeu? Argumente pro si contra.

Răspuns Câştigător
| GizazCraist a răspuns:

Uite cum sta treaba prietene:
Unii oameni cred ceva in timp ce altii cred altceva. Nu e important daca exista sau nu Dumnezeu, important e daca TU crezi ca exista sau nu.
In religie exista 3 tipuri de oameni:
Credinciosii
Ateii
si
Idiotii, care se cearta in continuu pe aceasta tema iar tu i-ai starnit cu aceasta intrebare

77 răspunsuri:
| DariusM17 a răspuns:

Dumnezeu este un subiect foarte abstract si raspunsul la intrebarea ta este foarte simplu. Imagineazati ca in mana dreapta tin un glob complet transparent facut din sticla. Acum te intreb, globul e gol sau e plin? Raspunsul este ca nu stim, nu stim daca globul e plin sau vidat.
In sensul acesta nu stim daca un dumnezeu biblic exista.

| ilies2001 a răspuns:

PRO

| OanaVlad a răspuns:

Daca nu ar exista nimic n uar existawinking

| DaDiSk a răspuns:

Nu exista argumente. doar pretexte.

| wtxwhdxifdjebdd explică (pentru BrD):

Iar eu n-am decat 66 de raspunsuri primite crying

| wtxwhdxifdjebdd explică (pentru DariusM17):

Hmm rafinat...In mod normal s-ar spune ca-i gol cand de fapt ori are aer in el ori e vidat cum ai spus tu.Cam asta ar fi si cu Dumnezeu intr-adevar

| Scumpik_Marya_1982 a răspuns:

Normal

| mariukka a răspuns:

Dupa parerea mea exista eu una cred

| nesuferit a răspuns (pentru PαtнwαуTσBℓιѕѕ):

Dumnezeu exista intr-un singur loc, in imaginatia ta

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru nesuferit):

Dumnezeu (Isus Hristos) este etern. Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei instinctiv, căci le-a fost arătat de Dumnezeu. În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;
fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat.
S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit;
Știm cu toții că Dumnezeu există, unii pur și simplu nu doresc să schimbe direcția!
Nu există nici măcar o ființă umană de pe pământ care nu știe că Dumnezeu există.
El a făcut ca toţi oamenii, ieşiţi dintr-unul singur, să locuiască pe toată faţa pământului; le-a aşezat anumite vremuri şi a pus anumite hotare locuinţei lor, ca ei să caute pe Dumnezeu şi să se silească să-L găsească bâjbâind, măcar că nu este departe de fiecare din noi.
Căci în El avem viaţa, mişcarea şi fiinţa, după cum au zis şi unii din poeţii voştri: „Suntem din neamul Lui…"
Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;
pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită, prin faptul că L-a înviat din morţi…"
Faptele Apostolilor 27:30
Nu există pace pentru cei răi, zice Domnul | http://www.youtube.com/......?/playlist
Cine este Dumnezeu: http://divinerevelationonholiness.org/book/chapter6.php Motivul pentru viață
https://www.youtube.com/watch?v=qxPZHkkTlLo&feature=youtube_gdata_player
De ce Biblia nu este Cuvântul lui Dumnezeu
http://www.youtube.com/watch?v=PwmpTgCoHKY
Intoarce te de la păcat sau pregăteste te pentru Infern. http://www.youtube.com/watch?v=VMnNVULxYco&feature=youtube_gdata_player
Strategiile lui Satan pentru Umanitate
http://www.youtube.com/watch?v=DRJqA-oKi20
Din experienta mea Dumnezeu a răspuns la rugăciunea mea, cum am spus în Biblie, cere și ti se va da!
Dumnezeu a iubit lumea atât de mult încât a dat pe Fiul Său să moară PENTRU ca oricin e crede in El sa nu piara ci sa aiba viata vesnica.
Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. Matei 24:35
Citeste cuvintele cuvintele Lui Isus inregistrate in evanghelile Matei, Marcu, Luca si Ioan.
Pe cine Mă nesocoteşte şi nu primeşte cuvintele Mele, are cine -l osîndi: Cuvîntul, pe care l-am vestit Eu, acela îl va osîndi în ziua de apoi.
Ioan 12:48
Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
Matei 24:35

Deci fa ce spune El.

| Lizzu a răspuns:

Va tot certati degeaba.
De ce?
Acceptati parerea tuturor. Chiar daca cred chiar daca nu.
Fiecare vine cu argumentele pe care le considera folositoare in credinta sa.
Dumnezeu, dupa parerea mea, exista in noi. In felul in care simtim despre el, in felul in care ne comportam cu ceilalti, in care iubim si oferim iubire celorlalti, atunci cand facem bine, oferim bine si sustinem pe cine are nevoie. Asa il valorificam la cote maxime pe Dumnezeu si Il aratam lumii prin ceea ce exista in sufletul nostru, sentimentele noastre fata de lume si viata.

Daca vrei si simti ca trebuie sa crezi, atunci crezi. Crezi in ce vrei, esti liber. Chiar daca ceilalti judeca sau nu. Tu crezi sau nu. Faci ce simti si ce-ti spune sufletul.

Nu dumnezeu iti raspunde la rugaciuni... Se numeste robabilitate. Fie ca te rogi la dumnezeu sau nu, unele lucruri ti se vor intampla... sau nu.
Povestile astea cu dumnezeu mi se par foarte puerile si mi-e greu sa cred ca un om cu capu pe umeri, si niste studii decente poate crede in asa ceva

Prietene, eu daca iti zic ca Dumnezeu hoar mi a raspun rugaciunii de ce sa te mint ce castig? iti vand ceva? Nu, te avertizez de Adevarul curat, Dumnezeu exista si de aceea iti spum si ie si tuturor sa se pocaiasca pana nu e prea tarziu. Nu e inventie, Dumnezeu a pus in instinct tuturor ca El exista, uite te in jurul tau, nu big bangul te a creat, nu ai evoluat in nic un caz, Dumnezeu ne a creat si acum vrea sa ne salveze de o vesnicie in chin. Tu alegi.

Povestile alea cu near death expirience sunt adevarate, Dumnezeu da sansa oamenilor sa se pocaiaca ai face foarte bine de te ai intoarce la Dumnezeu pentru ca te iubeste (ne iubeste). NUmai Lui ii pasa de sufletul tau cu adevarat

Ai tu mai mult noroc ca mine care nu cred in dumnezeu? aveti voi crestinii ceva in plus fata de adeptii altor culte?
Eu vad doar oamani simplii, cu fantezii ciudate

| IulianDornianu61 a răspuns:

Hai sa-ti zic una tare :
Examen la *****:
- Ce **** are Marea Britanie?
Liniste. O voce din spate:
- Dar ne-ati spus sa invatam capitale de tari, nu de *****!

Întrebări similare