| UnDiavol a întrebat:

Exista Dumnezeu? sad

26 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Da

| UnDiavol explică (pentru ania):

Yeyyyy exista gata suntem cu Toți Fericiți

| halogen001 a răspuns:

Exista doar in cartile cu povesti scrise de oameni necinstiti pentru prostirea naivilor si nestiutorilor si in mintea naivilor creduli inselati cu povestile mai sus amintite.

| UnDiavol explică (pentru halogen001):

E păcat nu-i bine ce spui fiule sad

| halogen001 a răspuns (pentru UnDiavol):

E adevarat frate, ca e pacat mare sa nu asculti de oamenii mincinosi pentru care a minti si a insela e ceva firesc.

Spovedește te nu-i bine ce faci sad

Foarte bine zici frate. Frate, eu ma spovedesc foarte des si ma simtesc mult mai bine dupa ce ma spovedesc. Mi se iarta toate pacatele si pot pacatui din nou nonstop.

Da și așa ajungi in rai și o sa ai case vile o săi ai tot ce vrea sufletul Și inima ta dar ai grija doar dacă crezi in el ti se vor îndeplini TOATE nu-i Dorințele nu-i nevoie sa muncește din greu ca prostul a ai încredere in toți in toată lumea atunci singur in rai ajungi bravo ai suflet bun și curată

Normal ca dupa ce ajungi in Rai ai de toate. Poti renunta si la masina pentru ca ai la dispozitie deplasarea spatiala, dar nu e rau frate sa iti dea domnul si cateva masini ca are fara numar.

O să-mi dea ca am un suflet curată și o inima curată de asta merit sa merg in rai ca sunt băiat bun happy tu nu ai sa mergi rai răutate in tine sa arzi in iad alatrui de semeni tai rai in iad cu tine și stai ca nu ajunge merit sa fi și biciuit și bătut ca nu crezi in el ești om rău ești periculos agresiv

Si eu fratioare am sufletelul curata si inimioara la fel imaculata, si tot asa sunt baietel bun si mergem impreuna in Raiul si Iadul minunate din cartea cu povesti scrisa de oamenii buni, mincinosi si necinstiti pentru a prosti credulii nestiutori si naivi. Am credinta foarte mare si intotdeauna nu conteaza adevarul si realitatea. Nimic nu e mai bun, mai frumos, mai drept, mai adevarat si mai sfant decat o carte cu povesti primitive, absurde si aberante scrisa de oamenii buni, mincinosi si necinstiti pentru a-i prosti pe credulii nestiutori.

Așa noi nu am greșit cu nimic noi am suferit cel mai mult noi nu am făcut rău nimănui noi oameni buni avem sufletul și inima happy curată noi nu vom merge in iad vom aveam tot ce vrea sufletul nostru Findca sti de ce? El exista și o data ce el exista nu mai exista răutate sărăcie totul este minunata dar ce mai Conteza noi mergem in rai happy asta este ce Conteza pana la urma nu? Sa crezi in el ca el este Adevăratul Absolut bravo așa uite un tânăra înțelept care știe ce vrea de la viața vezi sa nu uiți sa bagi și niște bani la biserica mama ca uite așa rămân fără biserici și e păcat sad

Eu te-am lăsat frate ies la un tenis au venit niște prieteni din copilărie bafta ai grija de tine frate

Multumesc mult frate. Cele mai bune urari!

| halogen001 a răspuns:

Uite frate un exercitiu de dictie foarte bun care face pe oricine sa aiba o exprimare excelenta si o pronuntie foarte corecta a cuvinteleor:
"Eu pup poala popii, popa pupa poala mea."

| halogen001 a răspuns (pentru halogen001):

Ca sa aiba efect exercitiul de dictie, trebuie spus cat mai repede cu putinta si efectul e garantat.

Nu-i bine fiule faci păcat mare vezi unde Tea adus răutate asta din inima ta o sa arzi in iad nu-i bine mamă

La mine in inimioara salasluieste doar iubirea divina, nici urma de rautate, de aceea apreciez la maxim oamenii mincinosi si povestile lor false si absurde scrise pentru prostirea naivilor nestiutori.

| CostinAlamariu a răspuns:

Dap

| UnDiavol explică (pentru CostinAlamariu):

Wow exista? Cum așa?

| CostinAlamariu a răspuns (pentru UnDiavol):

Pai cum sa nu existe

| UnDiavol explică (pentru CostinAlamariu):

Nu exista Biblia este scrisă de oameni Dumnezeu nu există este o ficțiune

| CostinAlamariu a răspuns (pentru UnDiavol):

Pai si atunci pentru ce ai mai pus întrebarea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca nu exista.

| UnDiavol explică (pentru anonim_4396):

Nui bine sad o sa arzi in iad ești om rău trebuie sa crezi el este calea Adevărului

| LupusDei1993 a răspuns:

Cel mai probabil nu, sau depinde ce zeu din miile de religii din lume.

| UnDiavol explică (pentru LupusDei1993):

Păcătuiești nu-i bine sad e păcat

Întrebări similare