Eu nu cred ca exista extraterestri! Nu exista o categorie intermediara de fiinte intre ingeri si oameni. Sfanta Scriptura este clara ca omul este creat dupa ingeri, mai mic decat ei, dar este asezat de Dumnezeu sa administreze creatia Sa (Psalmul 8, 4-6).
Viata biologica pe alta planete decat Pamantul, nu exista! Acest fapt a fost demonstrat de-a lungul timpului de diverse misiuni spatiale si de observatiile astronomice. Teoriile probabilistice nu tin loc de dovezi! In aproape 14 miliarde de ani, atat cat minte stiinta fara Dumnezeu ca este varsta Universului, nu a aparut nicio civilizatie extraterestra care sa fie capabila sa faca, precum intr-un episod din Star Trek, first contact-ul cu oamenii de pe Pamant.
Intra-adevar, ufolatria, adica credinta in omuletii verzi de pe alte planete este o idolatrie ca si credinta in bampiri, varcolaci etc, si te si miri cand vezi cogeamite de ateu pretins savant ca ne ameninta cu invazia extraterestrilor, ca nu vor fi deloc pasnici, desi NU are nicio dovada ca acestia exista!
Tu, ca ateu, pretinzi dovezi ca Dumnezeu exista, dar pentru extraterestri de ce nu pretinzi dovezi ca ar exista? Ipocritule! Inselatule!
Da, "Uciga-l toaca" poate lua infatisare de klingonian sau borg si de alta specie inventata de E.T. sau O.Z.N. pentru a insela pe oameni ca sa nu creada in Hristos Dumnezeu, Cel deofiinta cu Tatal si cu Sfantul Duh!
Viata biologica nu este un fenomen spontan, intamplator, natural! Altfel ar fi viata pe inca foarte multe planete! Trecerea de la materia moarta la viata nu poate fi explicata fara Dumnezeu, asa cum spunea savantul roman Nicolae Paulescu.
Puteri mentale zici. Este o varianta, nu este de dat la o parte.
"Noe cum oare a putut construi o Arcă imensă!"
Noe este furat de la sumerieni, asta o confirma pana si sursa evreiasca Wikipedia care practic contrazice biblia, o alta sursa evreiasca. Noe este un personaj mitologic, nu a existat niciodata si nu are nicio legatura cu evenimentul corupt in biblie drept "potop".
Finlandezi au studiat migrația miturilor, legendelor și poveștilor.
Legenda cu Muma lui Stefan cel Mare care îl trimite la luptă când acesta se întoarce învins la Cetatea Neamț e asemănătoare și cu o asemenea legendă din Cântecul lui Roland.
Legenda cu Stejarul din Borzești se aseamănă cu o legendă a unor copii goți în vreamea când goți asediau Roma.
Deci și legendele românești seamănă cu alte legende.
Vezi la : N Cartojan
"puteri energetice supra onesti" .
Arata-mi cateva dovezi, da-mi un link spre un videoclip in care sunt vrajitoare, vampiri Vai de capul tau.
Deci crezi in telekinezie?
Nu-mi vine sa cred ca in 2018 inca mai exista oameni ca tine.
"da-mi un link spre un videoclip in care sunt vrajitoare, vampiri" si tu crezi cã existã asa ceva pe internet
Nu stiu ce intelegi tu prin vrajitoare/vampiri te-ai uitat la prea multe seriale pentru copii
Sunt destule carti dar din pacate le gasesti greu, sau deloc pentru ca nu le comercializeaza oricine.
Mariaaa234 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: