Sunt doua tipuri de prorocii, unele Conditionate si altele Neconditionate, cele neconditionate s-au indeplinit toate. Da, exista prorooci care sunt scrise in Biblie si s-au indeplinit. Sunt si la ora actuala proroci care se indeplinesc zilnic. Cineva de aici mi-a cerut o dovada (un ateu convins) si cand i-am adus dovada mi-a dat ignore pentru a nu-i putea cere un raspuns pertinent la ceea ce a vazut si i-a demolat tot esafodul ateu. Pot face acelasi lucru si cu tine daca imi dovedesti ca ai peste 25 de ani.
Am 27. Arata dovada.
Esti glumet dar va veni si dovada, asteapta. Citeste restul intr-un mesaj privat.
Tradus din en:Talk: Daniel (biblical figure): Aș vrea să adaug aici că motivul pentru care știm că această carte a fost scrisă în secolul al II-lea î.Hr. este că profețiile sunt exacte doar până la o anumită dată: mai exact 164 î.Hr. După această dată, toate profețiile din ea sunt catastrofal de greșite. Singurul mod în care se putea obține o carte cu profeții corecte până la o anumită dată și eronate după aceea este cel în care cartea a fost în mod real scrisă la data respectivă, făcând ca toate „predicțiile" dinainte de acel moment erau de fapt istorie deghizată drept predicții pentru a face predicțiile propriu-zise adăugate după primele să pară întemeiate. --Katolophyromai (talk) 15:41, 3 December 2017 (UTC)
Nu chiar au fost nesimtiti, pur simplu au fost povesti care sa ofere o speranta acelor evrei si un scop in viata, povestea cum este prezentata este geniala, trebuie sa recunosc, nu ma mir ca e nr1 la vanzari, autori au stiut sa creeze o poveste care sa includa de toate si e si emotionala are si mister, drama, groaza, mai mult iisus vine ca un om in lumea noastra ceea ce apropie lumea noastra de o lume divina
De fapt, daca citesti Cartea lui Daniel, in ea Daniel este laudat pentru lucruri condamnate in Deuteronom.
Sunt mai multe, la unele chiar nu poate nimeni comenta, cum ar fi aceasta:
"Caci iata ca de acum incolo, toate neamurile imi vor zice fericita"
Cand a fost scrisa evanghelia dupa Luca crestinismul nu era raspandit si nu avea nimeni nicio garantie ca va ajunge in toate colturile lumii, din America Latina pana in Filipine.
Asta nu e prorocie plus ca zice de ACUM incolo. Timp de sute de ani nu a bagat-o nimeni in seama deci este si fals ce a spus.
Cauti nod in papura. Cand Luca a scris evanghelia nu avea nici cea mai mica garantie ca o sa ajunga un bestseller.
De fapt, profetia este mult mai veche, de la Avraam Dumnezeu spune ca toate neamurile vor fi binecuvantate prin samanta lui.