anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista minuni?
Rugati-va rog mult (cine este crestin) pentru mine pentru ca trec printr-o perioada grea, cu probleme de sănătate și psihologice dar mai ales fizice.Va rog mult am speranța că va fi bine dar de multe ori deznădăjduiți și ma apuca panica și frica.
Dacă se poate o micuța ruga sa inaltati si pentru mine,Alin, căci ceea ce îmi doresc cel mai mult im viata este sănătate și altceva nu mai vreau nimic din cele materiale.Am nevoie ca de aer de sănătate, de 3 ani a început sa se subrezeasca tare sănătatea mea si mi-e frica tare de moarte.Va rog cei cu credință pomeniti-ma 10 secunde și pe mine în rugăciunile voastre, pentru sănătate nu pentru altceva.Multumesc din suflet!
Sper sa fie bine și în vara la ziua mea în august sa fiu iar bine și sănătos cu familia aproape.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bea multe ceaiuri și tine post astea te ajuta mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Postul este pentru regenerarea organismul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Și ceaiurile regenerează corpul sa le bei fara zahar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Și poți începe cu post de 40 de zile intre timp respecți posturi din calendar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Singurul ceai care l-au nimerit și ei e ceaiul de galbenele care este pentru gastrita toate ceaiurile sunt ghici nu au treabă cu prospectul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista minuni, încă există, roagă te și tu cu credință lui Dumnezeu sa te ajute, ca dacă tu nu te rogi pentru tine, degeaba se roagă alții. Trebuie și tu sa te rogi, și alții pe lângă

| AdioTPU a răspuns:

Exista miracole pentru cei ce cred în ele. Îți recomand să citești cartea lui Iov a Bibliei și Psalmii, în special Psalmul 91.

| slayer09 a răspuns:

Frate, ai incredere in Dumnezeu si impaca-te cu moartea, toti suntem datori cu ea, nu iti fie frica Dumnezeu e mereu langa tine, lasa-L sa intre in inima ta, accepta-L, uita pentru o clipa de trupul tau si de probleme si urca-ti inima si mintea la El si ai sa vezi mare liniste si pace ce o sa ai. Fii cu credinta si puternic in Dumnezeu! Lasa-te in voia Domnului. Doamne ajuta!

| dolceromania a răspuns:

Tata ceresc te rog astazi pentru Alin, eu nu-l cunosc dar tu da, te rog pentru sanatatea lui atata fizica cat si spirituala, stiu Tata ceresc ca tu faci minuni si mila si dragostea ta nu are margini.Stiu Tata ceresc ca ma asculti ca team rugat in numele Domnului Isus!

| DEVdani a răspuns:

Alin, lasa-mi o adresa de email, un nr de telefon, sa putem vorbi prin whatsapp!

Nu iti pot trimite mesaj privat prin TPU!

| DEVdani a răspuns:

Numai Domnul Isus face minuni, EL vindeca, EL elibereaza, EL mantuieste!

Numai Domnul Isus te poate ajuta, omul muritor nu are cum sa te ajute!

El face acest lucru, DOAR cand un om vine la EL si se impaca cu El, adica face legamant, asa cum o cere EL prin Cuvantul Lui.

Numai Domnul Isus te poate elibera de depresie!

Alimentele si ceai ul nu te pot elibera, nu te pot vindeca!

Domnul ne cheama la POCAINTA, asta ii PORUNCA LUI!

Trebuie sa incepi sa citesti Biblia, incepe cu Noul Testament si binecuvantarea va veni in viata ta!

O sa primesti multe mesaje si multe pareri, dar OMUL RELIGIOS si OMUl care traieste fara Domnul Isus, nu te poate ajuta cu un SFAT BUN!

In general, sunt milioane de oameni RELIGIOSI, cand le spui de Domnul Isus, ei iti spun ca sunt ordotoxi!

Daca citim cu atentie Biblia, nu gasim scris in Biblie, ca Dumnezeu ne cheama la un cult, la o religie, la o confesiune!

Dumnezeu ne cheama la Fiul Lui, sa il urmam, sa ascultam de EL si un lucru foarte important, sa Implinim Cuvantul Lui!

Domnul Isus sa te binecuvanteze cu mantuire.

| DEVdani a răspuns:

Frustrarea si prostia, te duc in IAD!

E plina inima ta de RAUTATE!

Ai mare grija, ca sus este Cuvantul Domnului!

Nu te juca cu viata si sufletul tau, ca Domnul Dumnezeu vede tot ce faci!

Ai grija, sa nu ingaduie Domnul Dumnezeu un CANCER in viata ta, ca nu te vad bine!

Multi intelepti ca tine sunt astazi bolnavi ce CANCER!

Nu se lasa Dumnezeu batjocorit la infinit de tine omule!