Exista miracole pentru cei ce cred în ele. Îți recomand să citești cartea lui Iov a Bibliei și Psalmii, în special Psalmul 91.
Frate, ai incredere in Dumnezeu si impaca-te cu moartea, toti suntem datori cu ea, nu iti fie frica Dumnezeu e mereu langa tine, lasa-L sa intre in inima ta, accepta-L, uita pentru o clipa de trupul tau si de probleme si urca-ti inima si mintea la El si ai sa vezi mare liniste si pace ce o sa ai. Fii cu credinta si puternic in Dumnezeu! Lasa-te in voia Domnului. Doamne ajuta!
Tata ceresc te rog astazi pentru Alin, eu nu-l cunosc dar tu da, te rog pentru sanatatea lui atata fizica cat si spirituala, stiu Tata ceresc ca tu faci minuni si mila si dragostea ta nu are margini.Stiu Tata ceresc ca ma asculti ca team rugat in numele Domnului Isus!
Alin, lasa-mi o adresa de email, un nr de telefon, sa putem vorbi prin whatsapp!
Nu iti pot trimite mesaj privat prin TPU!
Numai Domnul Isus face minuni, EL vindeca, EL elibereaza, EL mantuieste!
Numai Domnul Isus te poate ajuta, omul muritor nu are cum sa te ajute!
El face acest lucru, DOAR cand un om vine la EL si se impaca cu El, adica face legamant, asa cum o cere EL prin Cuvantul Lui.
Numai Domnul Isus te poate elibera de depresie!
Alimentele si ceai ul nu te pot elibera, nu te pot vindeca!
Domnul ne cheama la POCAINTA, asta ii PORUNCA LUI!
Trebuie sa incepi sa citesti Biblia, incepe cu Noul Testament si binecuvantarea va veni in viata ta!
O sa primesti multe mesaje si multe pareri, dar OMUL RELIGIOS si OMUl care traieste fara Domnul Isus, nu te poate ajuta cu un SFAT BUN!
In general, sunt milioane de oameni RELIGIOSI, cand le spui de Domnul Isus, ei iti spun ca sunt ordotoxi!
Daca citim cu atentie Biblia, nu gasim scris in Biblie, ca Dumnezeu ne cheama la un cult, la o religie, la o confesiune!
Dumnezeu ne cheama la Fiul Lui, sa il urmam, sa ascultam de EL si un lucru foarte important, sa Implinim Cuvantul Lui!
Domnul Isus sa te binecuvanteze cu mantuire.
Frustrarea si prostia, te duc in IAD!
E plina inima ta de RAUTATE!
Ai mare grija, ca sus este Cuvantul Domnului!
Nu te juca cu viata si sufletul tau, ca Domnul Dumnezeu vede tot ce faci!
Ai grija, sa nu ingaduie Domnul Dumnezeu un CANCER in viata ta, ca nu te vad bine!
Multi intelepti ca tine sunt astazi bolnavi ce CANCER!
Nu se lasa Dumnezeu batjocorit la infinit de tine omule!
pzh2000 întreabă: