Nu am scris ca este o lume paralela, tot nu ai inteles ceea ce am scris...
Este frumos sa jignesti, nu,,, crestin adevarat''?
Eu raspund la intrebarile autorului; "Există o alta dimensiune decât a noastră? Un alt univers oare" CE scrie aici se refera la o lume PARALELA. Te-as jigni daca te-as face prost si tu ai fi destept. Inca nimic din toate astea nu s-au intamplat.
Interesant, mai este unul care mi-a pus in carca un lucru neadevarat, unul tronlebuz parca, arata ce am uitat, mai uit si eu.
Esti imposibil, cred ca imi comentezi doar ca sa ma enervezi.
Iti comentez in asa fel incat poate te vei salva din ceea ce vine INJ CURAND.
Pe cine am omorat pana acum? Nu conteaza cum o luam, doar sa o rezolvam.
Pai ai spus ca le-am incalcat din plin, complet, deci ar fi trebuit sa iau viata unui om, ceea ce nu am facut-o, deci tu nu ai facut acum decat sa incalci intr-un timp scurt o porunca din Decalog. Esti omul lui Satana, am dreptate? De ce marturisesti stramb?
"De ce marturisesti stramb?"
? eu nu mai mint de foarte multi ani, circa treizeci.
Poate ca asa este, dar te-ai reapucat acum. De ce minti la adresa mea? Tocmai ce am dovedit ca nu am incalcat complet (si chiar deloc) cel putin o lege.
Nu-s valabile una sau doua SAU noua CI doar TOATE ZECE, am MINTIT eu?
Deja s-a demontat dintr-una singura, structura ta, ce rost are sa mai trecem si pe la restul cand tu ai spus ca le-am incalcat pe toate si intr-un final s-a dovedit ca ai mintit in legatura cu premisa?
Se vede ca nu ai citit Biblia, daca incalci O POUNCA, le-ai incalcat pe toate fiindca PEDEAPSA este aceiassi pentru una sau zece.
Chiar imi pare rau ca nu intelegi ce scriu aici si ca incerci sa te scoti pe chestii ilogice. Nu este greu sa recunosti ca ai gresit si daca nu o faci pe acest Pamant, cand?
DeProfundis99 întreabă: