Ce a inteles lumea citatul, minunat.
Cel mai bun exemplu sunt discutiile cu si despre inchizitie in care crestinii sar imediat cu exemple de atei criminali. Acei oameni voiau putere, voiau sa supuna lumea, erau "rai", dar crestinii "ie" ingerasi, si totusi, de cata iubire au dat dovada, si inca dau, sa nu mai spun de musulmani, totul pentru zeul lor imaginar.
Sincer intrebarea este putin stupida si fara sens (poate asa o vad eu ) dar citind fraza ``Dar, pentru ca un om bun, sa faca lucruri rele, e nevoie de religie`` iti dai seama ca intrebarea se contrazice singura
Cam asta am zis si eu
Cum se contrazice? Explica-mi procesul rational prin care ai ajuns la aceasta concluzie nemaipomenita.
Nu cred... tu ai avut parerea ta eu am avut o parere proprie. Singura legatura intre raspunsuri este ca niciunul nu sustine intrebarea.
E in zadar... atei cu atei, crestini cu crestini
Ai dreptate. Este in zadar sa te fac sa gandesti. Tot ce am cerut a fost sa-mi prezinti modul in care ai ajuns tu la concluzia aia. Da nu, Beatman, Beatman.
Ce treaba are religia? Poate ca ar pacatui... Dar daca oamenii rai fac lucruri bune, ce mai este!?
Bineinteles! Altfel, cum ar fi putut sa-si sterga mainile de sangele oamenilor inocenti? Ce scuza de rahat, si oamenii zic "da, da, da". Pai cum sa nu...
EmaS întreabă: