Acea tulburarea obsesiv compulsiva de care vorbeste e de fapt bacteriofobie, sau misofobie unii ii zic microfobie, eu gasesc o diferenta intre astea doua. Una e un "ritual" si alta e sa te simti murdar mereu, zic eu. Apoi acea "vindecarea" e de fapt autosugestie, si nu cred ca s-a vindecat de tot, doar ca isi ocupa mintea cu rugaciuni si uita de microbi, cum zice doctorandus, a inlocuit o obsesie cu alta.
Da,satan are atata putere asupra unui om cat omul ii deschide portita prin necredinta si pacat.
Cea ce intelegi tu prin necurat eu il definesc prin cuvintele ''diferit'' daca ceva nu se poarta precum doreste religia ta nu este necurat, este pur si simplu diferit.
Sa presupunem ca exista posedare, nu e ciudat ca acesti demoni aleg emreu cei mai nesemnificativi si slab educati oameni? Cam primtivi demonii astia, de ce nu aleg sa posede un presedinte, o vedete, pe cineva celebru, mereu Ion de langa gara e "posedat".
Nu exista posedare, si fara posedare, e logic, nu exista exorcism. Problema e ca cei care fac asta sunt mai bolnavi decat bolnavul, "posedatul".
http://asaftei.blogspot.ro/......se-ca.html
"Necuratul", este doar un personaj dintr-o legende israelita, cum este si Hades, Zeus, Afrodita, din legendele grecesti.
draga dina mata esti cu tottul ateu
daca raul nu ar exista atunci pentru ce mai exista binele si atatea dovezi ale lui in lume
Mda, se vede ce ignorant si inchis la minte esti.
Nu, nu sunt ateu.
Sa stii ca nu poti sa sustii o astfel de afirmatie, in propozitiile pe care le-ai scris mai sus...
Înainte de exorcizare trebuie să existe demonizare.
Şi sunt mărturii cu unii oameni care în preajma Sfintelor Moaşte, au manifestări ce depăşesc puterea lor de a se controla, fără să fie bolnavi psihic (şi nu mă refer la cei ce se îmbulzesc la moaşte).
Necuratul are atâta putere cât i se îngăduie să aibă asupra omului.
Omul ce se află sub protecţia lui Dumnezeu nu va putea fi afectat.
Asupra unora Dumnezeu îngăduie posedarea, pentru ca apropiaţii lui să ia aminte la faptele lor şi să se întoarcă la El.
Şi astfel, să-şi care crucea, suportând comportamentul demonizatului pentru ca la final să se mântuiască toţi.
http://www.danionvasile.ro/......e-la-aiud/
Tu nu crezi ca ce face ala acolo e autosugestie?
Exista magie deci exista toate posibilitatile, fie o posesie demonica fie o influenta.