Cand va reveni Mantuitorul Hristos vom primi trupuri noi. neperisabile, altfel de reincarnare nu exista.
A venit si si-a luat mireasa.
Dar pentru voi, fecioare neintelepte, pentru voi usa s-a inchis demult, era chiar la usi dar voi nu L-ati vazut intrand.
Mai sunt si alte fecioare neintelepte si sunt la cateva usi de voi, de departe mult mai nesabuite, care il asteapta pe un om numit Ilie Tisbitul, un om care a intrat pe o usa si a iesit pe cealalalta.
Nu exista reincarnare pentru ca nu exista "sufletul". Daca omul doarme sau e tranchilizat, nu mai stie nimic. Daca omul se imbolnaveste sau are un accident care ii afecteaza creierul, ajunge sa nu-si recunoasca mama, sa nu poata vorbi, sa nu poata citi, sa aiba un compoetament irational sau diferit de cel anterior. Lucrul asta arata ca nu exista nici un suflet care sa retina informatii sau sa guverneze activitatea omului. Sufletul e nimic. E doar o inventie a omului primitiv si nestiutor care nu stia de rolul creierului si i se parea ca omul e o marioneta condusa de un "suflet". Cum sufletul nu exista, nu mai avem ce sa reincarnam.
Nu (nu sunt dovezi), este una din incercarile unor mari religii de a gasi o explicatie la moarte sau mai bine spus ce este dupa moarte.
De unde sa stim noi? Putem doar sa credem. Eu nu cred. Si daca esti crestin adevarat, nici tu nu ar trebui sa crezi.
Gresesti. Daca esti religios nu ar trebui sa crezi, pentru ca religia ta nu iti permite, dar daca esti crestin da.
Salut!
Da,eu cred ca exista.
Cred in vieti trecute si vieti viitoare.
Mai cred ca sufletul nu uita ce limbi a mai vorbit, de aceea ne este usor sa invatam unele limbi straine.