| Nicky06 a întrebat:

Exista Sfantul Alin/-a, cand? Dar Sfantul Robert/-a?

8 răspunsuri:
| Blablabla0012 a răspuns:

Nu nu exista nici sf Alin(a) si nici sf Robert(a)

| andreea146 a răspuns:

Nu exista niciunul din sfintii astiahappy

| LMAO a răspuns:

din cate STIU adica sunt SIGUR nu exista nici unul asa caa imi pare rau daca acestea sunt numele tale[nu ai zi de nume]... raman 1 iunie si ziua ta cred big grin

eu sunt felix[nu e]
} succes in continuare
si george[in aprilie]

| Holocaust a răspuns:

Nu-ţi face griji.Nici eu n-am vreun nume "sfânt", şi încă nu mi-a căzut nasul. oh go on

| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Sfantul Alin,nu exista cu siguranta, dar Sf Robesrt, din cate stiu eu este serbat pe data de 7 iulie,stiu ca a fost episcop,dar este serbat la catolici, nu l a ortodoxi.
Acum nu stiu daca e bine sa alegi sa serbezi daca face parte din alta religie si la noi, nu este specificat.
Nuami bine!

| robertaaarobi13245 a răspuns:

Sf. Alin(a) nu exista dar Sf.Robert da a fost un preot(episcop) dar e serbat pe 7 iulie (la catolici) iar voi care nu stiti nu mai raspundeti tongue

| Bonciu_Alin_1987 a răspuns:

Ambii exista, dar la catolici, din pacate...
http://www.calendarcatolic.ro/......-fc-m.aspx

| Alinpoe a răspuns:

Prăznuirea sa principală este la s.n. 12 ianuarie / 13 ianuarie-Ocrotitor celor ce ii poarta numele/prenumele si celor nascuti de ziua lui!

Sf. Alen Romanul (Alin, Eilian, Eilan, Allan, Alenl) Cornish (greacă Ἐϊλιaνὸς; engleză Elian, Eilan, Allan, Allen; secolul VI), marele facator din pustie.

A trăit în secolul al VI-lea. Conform vieții grecești, el era de origine romană; conform surselor engleze, este posibil să se fi născut în Cornwall și să fie rudă cu Sfântul Ismail din Minavia. S-a stabilit în Țara Galilor, pe una dintre insulele de la nord de Anglesey și a dus o viața de pustnic. A mtrecut la Domnul in pace.

Numele Sf.Cuv. Alen-Elyan este consemnat în numele orașelor Llanelian din Anglesey și Denbigshire. Biserica Sf Allen din Cornwall îi este dedicată.

Preacuvioase Parinte Sfinte Alen, tu ai ocrotit biserica ta pana in ziua de astazi, te rugam sa mijlocesti la tron lui Dumnezeu si pentru noi! Sa ne ocroteasca Dumnezeu Tara noastra Romania de tot raul! Iar pentru noi si cei apropiati noua-sa ne daruiasca iertare de pacate, sanatate si mantuire. Multumim pentru toate darurile daruite noua!

Întrebări similare