Fac acest lucru, dar nu cu ajutorul lui Dumnezeu. Dumnezeu uraste asa ceva. Deuteronom18:10-12
În principiu avem dovezi clare că nu există viața de dincolo.
Oamenii când au creierul care rămâne fără oxigen, au să vadă o lumină și la fel, în somn, când la fel, creierul primește mai puțin oxigen decât în timpul zilei, la fel, noi ne imaginăm diferite lucruri.
Experiențele celor din moartea clinică reflectă exact cunoașterea noastră științifică a lumii.
Motivul pentru care nu există viață de dincolo în cele din urmă e că nimeni nu e de acord cu ce e între cei care au zis că au văzut-o:
- Iadul e definit în vreo 4 ori în Noul Testament...
- dar nu există în Vechiul Testament
- să nu discutăm de virginile musulmanilor
- budiștii și hindușii văd conceptele gen Iad ca fiind absurde (mai puțin că Iadul e pe pământ spre creșterea noastră spirituală)
- idem Jainiștii
Dacă ai timp, există premiul Randi în care psihicii au încercat să păcălească oamenii de știință și nu au reușit în a confirma niciun eveniment paranormal:
https://www.youtube.com/watch?v=XcPuRaSEq1I
Viata de dincolo nu e ceva special practic e o schimbare, viata de dincolo cum spui tu o traiesti si aici, ce e asa de greu sa stii cum iti va fi viata ta? e asa cum ti-o faci...
Nu vei gasi niciodata un raspuns concret in ceia ce priveste prima intrebare. Daca intrebi o baba va spune ca bineinteles ca exista si nu stiu ce. Daca intrebi un copil de 5 ani unde inca n-a i s-a impus credinta obligatorie iti va raspunde ca exista o lume plina de eroi, si ca dupa moarte vei ajunge nu stiu ce. Daca intrebi un om mai matur poate iti va spune ca nu poate ca da. Deci concluzia e ca raspunsurile la aceasta intrebare variaza, fiecare avand o parere, deci clar nu vei afla un raspuns. Asa cum face un ilozionism, asa poate face si un medium. NU intra in nicio discutie cu mortii . E strict parerea mea asta. Salut