| Paduraru_Liviu_1988 a întrebat:

Exista viata dupa moarte? Oare dupa ce murim, asta e tot? S a terminat?
Oare o sa mai fim constienti de ceva?

8 răspunsuri:
| Filip23 a răspuns:

Din scrierile crestine se intelege ca sunt fiinte care vor fi constiente, dar si fiinte care vor fi in "adormire" pana la Inviere.

| Steregoi a răspuns:

N-o sa mai stii nimic.

| Nilsson a răspuns:

Moartea este ca un somn, nu suntem constienti de nimic si nu percepe trecerea timpului. O experimentam in fiecare noapte cand nu visam.
Biblia vorbeste in schimb despre invierea mortilor.

| NGheorghe a răspuns:

Buna dimineața
Si eu mi-am pus întrebarea asta acum 25 de ani. Răspunsul este teorie, practica este limitată de faptul ca morții putrezesc si ei nu mai spun cum se simtesc.
Rymon Moody a scris o carte cu povesistirile celor ce au avut moarte clinica pe o durata mai mare. Se întâmpla fapte de neconceput: subiecții considerați decedați se vedeau pe ei cum erau operați si transportați (dedublare), a auzeau conversatiile doctorilor sau a persoanelor din jur, vedeau luxații si oase rupte in alți pacienți (după revenire la viața au informat medici despre situația lor, medici care au rămas in stare de șoc), se mai intampla călătorii astrale.
Pe de alta parte, misticismul acesta, este prezent in viața de zi cu zi
https://youtu.be/ZtLkzg8bFgA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. Clar nu cred pe toti astia care "s-au intors din morti" cum toti mananca acelasi rahat. Culmea, mai toti religiosi ( daca nu chiar toti ). Dar nu e problema. O data si o data, o sa vedem toti care este adevaraul. Moartea si facturile sunt o chestie sigura pentru toti laughing.

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Pai plata pacatului e moartea nu "viata de apoi", dar nicio grija caci vei invia la a doua venire a lui Isus atunci cand vei fi judecat si ori vei fi luat in rai ori vei fi omarat - de data asta de-a binelea si fara sperante de a mai fi inviat.

| Bitzer a răspuns:

Se pare ca viata asta, asa cum o cunostem noi, este doar o etapa. Suntem aici, in lumea asta materiala, pentru a acumula experienta pentru lumea de dincolo, unde ceea ce credem ca suntem acum poate "functiona si fara corpul nostru fizic. Am citit foarte mult despre chestia asta si am ajuns la o singura mare concluzie: suntem turisti in viata asta. Moartea nu doare, moartea nu este de speriat, moartea nu este ceva ce alegem sa nu fie. Moartea este doar ceea ce trebuie sa se intample, la un moment dat. Toate cunostintele tale vor trece cu tine dincolo, nimic nu se va pierde. P.S. Sa nu-ti fie frica, vom conversa si dincolo. Tine-ti mintea deschisa si totul va fi OK.winking

Întrebări similare