Da. Dumnezeu vindeca toate sufletele daca ele cred sincer in el. Nu iti trebuie o religie doar credinta in EL care o facut tot ce vedem noi astazi.
Pocainta si SMERENIE.
Funda? Te rog MUULT.
Alan, imi pare rau sa te dezamagesc, dar NU cred ca te poti vindeca prin credinta.
Mult mai bine ar fi sa urmezi metode stiintifice validate, de tipul trataent medicamentos/naturist, psihoterapie, meloterapie, practicarea unui sport etc.
Insa poti face si ceva pentru a-ti vindeca sufletul: fa cat de mult bine poti, ajuta-i neconditionat pe cei din jurul tau, fii dragut si prietenos cu toata lumea, fii empatic si moral si vei avea un sentiment special, de bucurie si implinire sufleteasca. Dar parerea mea e ca iubirea, nu pocainta, bunatatea, nu credinta, e calea adevarata spre vindecare sufleteasca si emotionala.
Sanatate!
Pai am scris''Bineinteles ca alaturi de cea medicala, adica vindecarea pe cale medicala, practic imbinate amandoua(stiinta medicala cu credinta in Dumnezeu.)
Multumesc pentru raspuns
Alan, tu stii ce e mai bine pentru tine!
Daca religia, pocainta, rugaciunea te ajuta sa fii un om mai bun, mai impacat cu tine insuti si mai implinit, inseamna ca va contribui la vindecarea ta. Daca nu, inseamna ca pierzi timp pretios in mod inutil...
Tu vei alege calea care simti si crezi cu adevarat ca duce la sanatate si armonie, la fericire, pace si liniste sufleteasca.
Suntem diferiti unii de ceilalti I ce e valabil pentru mine e posibil sa nu fie valabil si pentru tine si invers, deci doar TU poti decide care sunt terapiile eficiente problemelor tale emotionale.
Iti doresc o seara faina si multa sanatate! Te pup!
In general stiinta medicala imbinata cu credinta in Divin au facut echipa buna intotdeauna cu rezultate remarcabile si poate va face si la mine.
Nu exclud nici psihoterapia sau celelalte activitati pentru ca a avea credinta si pocainta nu inseamna ca nu mai poti merge la un spectacol muzical sau ca nu mai pot face sport sau alte activitati placute.
MUltumesc mult pentru raspunsuri, imi place mult cum imi scrieti...raspunsurile si mesajele dvs mereu mi-au ridicat moralul si starea de spirit si m-au facut sa gandesc mai pozitiv.Sincer.
O noapte linistita si o saptamana cu bucurii si dvs!
Ma bucur ca te pot ajuta, ca te fac sa gandesti pozitiv, sa fii mai optimist si mai increzator in fortele proprii. Vom pastra mereu legatura si, in masura priceperii mele, voi incerca mereu sa te ajut, sa te sustin, sa te incurajez.
Scopul meu in viata este sa fac bine, sa aduc zambete pe chipul cat mai multor oameni, e o forma inepuizabila pentru mine de energie pozitiva, satisfactie si bucurie.
Noapte buna si tie, Alan! Tinem legatura!
21.Dar tu?
Si eu am 15.
Tu de unde esti?
Galati,orasul de la Dunarea de Jos
Dar tu de unde esti?
Eu sunt din Bucuresti.
Si tu il iubesti muult mult pe Dumnezeu?
Eu acum in prezent incerc sa ma apropii cat mai mult de Dumnezeu.Ma pasioneaza subiectul crestinism, credinta, religie.
Si da, Il apreciez si iubesc pe Dumnezeu, cum si El ma iubeste asa mult pe mine si pe fiecare om de pe planeta.
DeProfundis99 întreabă: