| JulyDreams a întrebat:

Exista vreo practica in crestinism numita "dezlegare de boala"? Am impresia ca am vazut ceva la TV odata. Imi poate da cineva mai multe detalii, daca stie, de ex in ce conditii poate preotul dezlega persoana, ce fel de preot poate face asta? Am o boala care nu trece, desi teoretic ar fi trebuit sa treaca, ca am fost la multi doctori si ma deranjeaza destul de mult happy

2 răspunsuri:
| Mclaren12 a răspuns:

Oricat te-ai ruga la stafii biblice n-o sa scapi de nicio boala. Miile de batrani din Romania sunt exemplu.

| Mircea08 a răspuns:

Preotul nu are putere mai mare decat tine, el face ce face pentru bani. Daca vrei sa rezolvi treaba prin credinta, apuca-te sa citesti si cauta sa intelegi Evanghelia, asta ca sa stii ce inseamna sa fii crestin si ce trebuie sa faca un crestin. In paralel cu asta roaga-te la Dumnezeu, si numai Lui, sa iti dea intelepciune ca sa intelegi cuvantul sau, si sa iti dea sanatate. Daca nu hotarasti sa devii crestin adevarat si nu spui "GATA", am terminat cu fosta viata si vreau sa traiesc dupa invatatura lui Iisus (Evanghelia), nu cred ca rezolvi mai nimic si va trebui sa apelezi si la alti doctori
Sa nu intri in nici o religie pana nu intelegi Evanghelia