DA -bineinteles.
1.De ex SIDA, si alte boli cu transmitere prin sange, se raspandeste mult mai repede din cauza sexului anal. Sexul anal implica multe alte complicatii medicale, legate de tranzitul intestinal.
2.Infuenta negativa asupra copiilor nostri.
Nu stiu cum as putea sa-mi vad fiul cu un barbat, fara sa am propriul nepot din propria geana (atata timp cat este posibil acest lucru)
Cum as putea sa-mi vad fiul sarutandu-se cu un alt barbat in ziua nuntii? Atata timp cat mie personal m-i se pare dezgustator sa sarut un barbat, cum as putea sa-mi vad fiul facand asta? (ca sa nu mai vorbim de sexul anal si oral cu un barbat)-DEZGUSTATOR!
Ti-ar placea sa vezi maine poimaine pe strada oameni inperechindu-se cu oile cu porcii, cu cainii sau cu strutii? T-i se pare anormal..Cam asta e si cu homosexualii.
3. Oare cum e ca din cand in cand sa-ti scoti penisul plin de excremente din fundul iubitului? cu un bob de mazare in varf? sau niste coji de rosii nedigerate?
4. Avand in vedere ca Homosexualitatea, nu este acceptata, si nu va fi acceptata, viata homosexualilor este una marginala.De ce sa fim marginalizati noi si copii nostri cand putem fi absolut normali.
Eu din 2007 imi fac veacul in Londra. In fine, cred ca stii si tu ca homosexualitatea,"este acceptata"
S-o crezi tu. Este acceptata d.p.d.v legislativ, Dar d.p.d.v moral nu.
Englezoii urasc gay-ii, si ii accepta ca sa nu aiba probleme cu legea.
Cand vor sa jigneasca pe cineva la locul de munca ii spun "you ***"n gay"
Peste tot in lume e acelasi lucru. Gay -ii sunt acceptati, pentru a arata "acceptarea".Pe bune ce acceptare o fi aia daca trebuie sa ma duc in locuri special amenajate sa ma ling cu barbat-miu: Barurri de gay, discoteci de gay etc. Daca esti acceptat ar trebui sa te saruti peste tot, fara teama si fara retineri ca cei hetero.
5 Armata, Penitenciarele--nu intru in amanunte.
6.De obicei, homosexualii se lezbiencele sunt oamenii care pe langa aceste deprinderi au si altele: consum de droguri, de alcool, etc. Viata lor e una haotica in general. Sunt deplasati i comportament.
Nici macar nu sunt fideli unii altora.Deci se mai si tradeaza unii pe altii.
7.Eu nu vreau ca baiatul meu sa se apuce de fumat dapai de sex in anus?
(am, un baiat in varsta de 1 an jumate).
8.In fine-pe la varsta de 22, pe cad eram inca singur, ma indragostisem maxim de o fata de 14 ani, si ea de mine. N-am avut nici o relatie sexuala, nici nu se punea problema. Era mai mult o joaca. Dar mai devreme sau mai tarziu era necesar si actul sexual, care implica MARI riscuri. De la o sarcina nedirita, pana la pedofilie si etc. Nu-si avea rostul acea relatie asa cum nu-si are rostul homosexualitatea.
Asadar la cate riscuri, medicale, sociale..implica homosexualitatea e logic ca e.o deviatie, o problema, un moft si nu o necesitate.
Eu nu ii "urasc" pe homosexuali. De fapt mi-e scarba, mi-e sila, imi vine sa rad dar mi-e si mila de problemele psihice pe care le au( toate involuntar).
Sa-ti mai spun o chestie personala: Eu cred cu tarie ca o persoana care:
-nu consuma droguri, alcool in exsces, viata mondena, nu a fost maltratata in copilarie-- are sanse exagerat de mici sa ajunga homo. Deci homosexualitatea este de fapt o problema de sanatate cauzata de alte probleme- si nu o chestie cu care te nasti.
Deci sunt clar -impotriva pentru confortul meu psihic si al copiilor mei.IMI PLACE NORMALITATEA din toate punctele de vedere.
Sa-ti raspund :
1.Sida este, si va fi de ce te-ar interesa ce fac ei?
2.Influenta negativa...ma rog de ce? Doar pentru ca nu are orientarea sexuala la fel ca tine? Pot sa nu aiba copii sau pot sa adopte, sunt destui heterosexuali care isi abandoneaza copii ca pe niste animale.
3. Oare cum este sa iti bagi penisul intr-un vagin cu ciuperci pe el? Este exact la fel si la femei, si femeile practica sexul anal, plus ca unele/uni se mai si spala inainte.
4.Nu este acceptata, oare de ce?
5.Intra in amanunte te rog.
6.Cea ce ai zici la punctul 6 este cea mai mare minciuna pe care am putut sa o citesc vreodata.Nu numai ca ai scos acea statistica din cur, dar zicand ''de obicei''...tu realizezi ca sunt mai multi liceeni care fac asta decat homosexuali nu?
7. Sper ca realizezi ca a iubi o persoana de acelasi sex nu inseamna neaparat sa intreti relatii sexuale cu el...casatoria ar trebui sa fie un act de iubire / compasiune fata de o persoana care iti este draga.Se vede ca o sa fi un parinte care o sa i impune copilului cea ce vrei tu sa faca in viata, nu cea ce vrea el.Si nu zic acuma sa il lasi sa mearga la curve sau sa fumeze, dar homosexualitatea este normala.Get over it.
8.Du-te si invata, primeste o educatie, homosexualitatea nu este o boala psihica.Ba da? Se vede ca nu ai cautat.
Si normalitatea depinde de societatea in care traiesti. Daca peste un ocean este o societate care crede ca sa fi homosexual este normal(acceptat) pe langa heterosexualitate i-ai considera pe ei nebuni, si ei pe tine inapoiat.Deci care are dreptatea.
Puntul 4 spune tot despre tine. Ti-am spus atea motive pentru care nu este acceptata si mai intrebi de ce? Ba frate. Un BARBAT are penis, o femeie are vagin!
Gura o folosesti sa vorbesi si sda manaci
Penisul sa te inmultesti sa te iubesti
Anusul sa te caci.
Alte practici si obiceiuri dauneaza. De ce dauneaza? Ai fel si fel de explicatii pe care nu le accepti
Un proverb african spune asa:
"Nu darama un gard daca nu stii pentru ce a fost pus acolo." Asta fac gay-ii -darama gardul, si habar nu au la ce riscuri se supun (altele decat cele sociale) pur medical si psihologic.
Uita-te-n jur. barbatii is iau femei. Barbatii care o fac cu animalele, cu copii, cu statuile sau cu mortii, sunt daunatori Normalitatii- si duc societatea catre directii anti- normalitate anti-moralitate.
Daca toti ar gandi ca gay -ii -ar disparea specia umana, in maxim 120 de ani.
Niste intrebari inainte sa iti raspund:
De ce punctul G la barbati este in fund?
De ce foarte multe animale in natura au relatii sexuale homosexuale?
Barbatii homosexuali nu sunt in acea categorie ca ri cei care o fac eu animale, copi etc.Pentru ca daca o fac nu dauneaza altuia decat unul la altul.Plus de ce toate discutia este in jurul sexului,vad ca pentru tine iubirea inseamna doar sex si atat, ce ai, esti pervers? Bolile venerice se transmit mult mai repede si mai mult la heterosexuali, este o statistica studiata.Tu iti impui asa numita ''normalitate''.Ori este heterosexual, ori esti nebun.Intelege ca lumea a evoluat, nu mai suntem niste superstitiosi din evul mediu, oameni homosexuali exista in viata ta, invata sa nu mai gandesti ca un superstitios din ani negri.Lumea a evoluat. Oameni au inceput sa gandeasca.
Si oameni care zic ca homosexualitatea e o boala mintala sau este o alegere, ei sunt cei bolnavi, nu ei.Homosexualitatea nu este o alegere sau boala, asa te nasti.Homo sau nu.
Da. Sunt destui atei ce nu-i suporta pe homosexuali! Pentru unii nu-i normal, pentru altii nu-i moral, etc.
Cauza principală este prostia, de unde se trag toate celelalte cauze intermediare.
Eu nu sunt crestin insa, cred cu tarie ca a fi homosexual e ceva anormal[si da, stiu ca unii se nasc asa-e genetic-si ii inteleg, dar mai stiu ca multi aleg sa fie asa, ceea ce mi se pare o prostie]
chiar si asa, departe de mine a spune ca-i urasc, prefer mai mult, tolerez
[de asemenea, mi se pare o si mai mare prostie-infamie-blestematie intelectuala-faptul ca intr-un stat, sa lasi asemenea fiinte[care din punct de vedere genetic, nu s-ar putea inmulti] sa aiba copii-dupa parerea mea, acei micuti vor avea anumite deficiente pe planul sentimental/emotional-nu e nimic religios aici, asa ar trebui sa fie "corect"-parerea mea]
Nu stiu daca ii urasc sau doar nu imi plac, dar stiu ca nu sunt de acord cu denaturatul lucrurilor, iar sexul e doar pentru reproducere (nu, nu sunt religioasa sau pocaita), si oamenii l-au denaturat, simt acelasi lucru pentru heterosexualii altfel, desi mai nou cei normali sunt cei altfel.
Asta pentru ca instinctul exista, dar apar anumite dereglari; pare-mi-se doar delfinii fac din placere, in rest e doar potolirea foamei cu ce pot. Am observat ca un caine daca are doar caini in preajma apeleaza la ei , dar daca are catele ma indoiesc ca mai are treaba cu cei de sex masculin, sau da?
Permite-mi sa ma indoiesc. :d
Am 3 caini, unul e legat ca e de "rasa" (ceva corcitura mare, in fine, pare periculos pentru vecini), si doar el ii face "avansuri" unuia dintre ceilalti doi, cei doi niciodata intre ei, pentru ca vecinii au catele, care din cate stiu emana un anumit miros cand e perioada de imperechiere, cainii nu emana acel miros, dar sunt buni pentru potolit foamea, asa cum e piciorul omului. App, sunt sigura ca daca i-as arata o gagica celui legat, nu ar mai avea treaba cu cel de care ziceam.
Homosexualitatea e o dereglare, adica o boala, nu pot alege ce sa placa, asa cum tu nu poti alege sa iti placa Florica din vale cand Mărioara din deal ti se pare perfecta, dar e greu de urcat dealu'...
Mai degraba tine de hormoni ca ei se ocupa cu atractia sexuala
Si daca acea atractie sexuala e pentru reproducere, in momentul in care iti indrepti privirea spre cineva de acelasi sex, nu e o dereglare?
Da, e o boala psihica, nu e doar o chestie de orientare, se numesc sodomiteni cei care sunt homosexuali si practica pacatul sodomiei. Nu se uraste persoana cat pacatul, ei zic ca ceilalti sunt anormali si ca ei, doar ei, sunt cei normali
Se vede ca nu te-ai interesat, sa fi homosexual nu este o boala psihica, nu stau sa iti prezint toate detaliile aici ca sunt foarte lungi, daca vrei detalii, cautale sau trimite-mi PM.
"ei zic ca ceilalti sunt anormali si ca ei, doar ei, sunt cei normali"
Frate, nu stiu ce fumezi, ce bei, dar se vede ca ti-au ars grav neuronii! Tu vezi ce scrii macar?
O boala psihica pe naiba, nu o una psihica ci una genetica (iar genele nu pot fi influentate in timpul vietii), atractia sexuala nu poate fi schimbata.
" ei zic ca ceilalti sunt anormali si ca ei, doar ei, sunt cei normali"
ce idiot debiteaza o asfel de prostie, sa nu se inteleaga gresit nu am nimic cu ei ci cu gandirea pe care tu ai expus-o aici
Esti gay? sper ca nu te-am deranjat, inseamna ca ti-ar place sa ai mama si tata doi barbati?
Esti gay? te-am ofensat, inseamna ca ti-ar place sa ai parinti de acelasi sex mai ales masculin
Nu, nu m-ai ofensat, nu sunt gay, nu as avea nimic impotriva parintilor daca ar fi de acelasi sex... De ce mi-ar pasa? Adica, nu stiu cum gandesc astia incuiati la minte, ma depaseste gandirea "in afara cutiei" care ma duce "inauntrul cutiei".
Sunt hetero omul, dar ma enerveaza in cand vorbesti aiurea
Nu e vorba de ura contra homosesxualilor. Dar religia ortodoxa considera ca scopul unei casatorii este in sensul procreatiei. Daca tu ca homosexual poti procrea, e bine!
Dumnezeu zicea daca-mi amintesc : uniti-va si faceti copii, nicidecum :uniti-va ca sa va faceti numai placere.
Cam asa cred. Din partea mea faceti ce vreti. Nu e treaba mea!
Nu cred ca cei credinciosi ii urasc pe homosexuali. Pur si simplu le condamna stilul de viata, ceea ce-i altceva.
Da, este foarte frumos sa fi demonizat din cauza modului de viata, asa-i?
Nu cred ca "demonizat" e cuvantul potrivit. Daca nu sunt de acord cu modul de viata al unei persoane, nu inseamna ca o demonizez sau mai stiu eu ce. Inseamna ca o dezaprob.
Pentru ca nu-i cunosti...
Nu stiu, dar mi-e frica.
Nu ar trebui.Sunt persoane ca tine si ca mine.
Tie ti-ar placea sa iti faca avansuri o fata? serois acum bai frate...
Nu nu mi-ar placea dar asta nu inseamna ca trebuie sa tratam rau pe cineva.
Ma dezgusta. Nu este normal asa ceva, oamenii sunt facuti de sexe opuse cu motive intemeiate. In Evul Mediu, homosexualii erau considerati bolnavi psihici. Mai nou, sunt considerati normali, pentru ca traim intr-o lume fara principii morale.
Oameni nu sunt ''facuti''.Si in evul mediu nu era termenul de bolnav psihic, era doar un motiv religios.Homosexuali sunt oameni, de ce nu ar trai si ei fara ca niste indoctrinati ca tine sa i critice?
Ma simt mandru ca ai ocolit sa-mi dai raspunsuri.Nu ai contra-argumente.
Nu sunt indoctrinat. Nu mi se pare firesc si normal. Pe langa asta e deadreptul scarbos. Nu era termenul bolnav psihic, se spunea mai pe sleau : nebuni.
Toti oamenii avem hormoni sexuali masculini si feminini, dar intr-o oarecare masura, depinde sexul persoanei. Am inteles ca unii homosexuali au mai multi hormoni opusi in corp decat normal.(cel putin asta mai tin mnte de la orele de biologie) Dar ceea ce mi se pare foarte aberant este faptul ca in ultimii ani numarul homosexualilor a crescut mult. De exemplu, un prieten mi-a povestit ca a fost in Munchen(Germania) sa lucreze si a fost uimit de faptul ca majoritatea oamenilor pe care ii intalnea erau pe invers. A ramas socat sa vada barbati cum flirteaza cu alti barbati. Erau deghizati in femei si se purtau ciudat rau. Mi se pare foarte aiurea si anormal.
Cum iti explici faptul ca exista 2 sexe? De ce crezi ca exista acest lucru? Sunt convins ca mare parte a homosexualilor sunt nebuni fie vor sa faca doar lucruri pe dos,crezand ca e ceva foarte tare sa fi diferit. Nu cred ca este ceva foarte tare sa fi un ciudat,intr-adevar oamenii trebuie sa fie originali si spontani,dar acest gen de ciudatenie este anormala.
In democratia de azi,orice lucru este permis. Nu am nimic cu democratia,sunt pro democratiei,dar cred ca valorile morale trebuie respectate. Oameni ca tine considera ca pot face ce vor ( si asta poate ca e asa) nu mai tin cont de nimic si li se pare absolut firesc acest lucru. Acesti oameni nu mai gasesc nimic frumos si se apuca de lucruri perverse. In trecut nu existau atati homosexuali,istoria nu aminteste de ei (sunt cativa cum ar fi Oscar Wilde, H. C. Anderssen etc) Daca observi erau oameni cu carte. De ce unui om care lucreaza fizic nu ii trec astfel de lucruri ciudate prin minte? Istoria nu spune de niciun miner gay, niciun fermier gay, cam toti erau carturari sau oameni de stiinta. Asta dovedeste clar faptul ca efortul fizic este benefic organismului si ca un corp putros devine ca un porc : isi mananca proprile fecale.
Ia trimite-i pe adolescentii mofturosi si gay un pic la munca sa vezi cum li se oxigeneaza creierul.
In privinta transexualilor nu ma pot pronunta, stiu ca este o anomalie genetica. Poate balast genetic ridicat.
Nu trebuie sa fii religios ca sa urasti homosexualii.Mai de mult era o intrebare ca a ta si un user a spus : "eu sunt ateu si urasc homosexualii"
Cea ce vreau sa spun este ca unii urasc homosexualii fara un motiv religios.
Eu sunt crestina ortodoxa si sustin homosexualii.Sustin faptul ca ei au dreptul sa se casatoreasca si sa adopte copii pentru ca important este sa iubesti nu si cine iubesti.Au acelasi drept al meu sa intemeiasca o familie si sa fie acceptati in societate.Ce conteaza cine pe cine iubeste si de ce este atras? Am un prieten gay si este super de treaba si cunosc multe fete lesbiene si am numai impresii bune despre ele.
Trebuie sa ne iubim aproapele si sa nu judecam.Eu nu cred ca Biblia spune sa uram gayi si ca ei au o boala.Cred ca oamenii bisericii ca sa ne faca sa uram gayi au schimbat cate ceva din Biblie.Se spune ca sunt circa 11000 de greseli de traducere in Biblie.
Seara faina :')
Din moment ce accepti gay pe strada, din principiu ar trebui sa accepti ca si copii tai vor fi gay, si vor baga penisul in excremente. Iti dai seama ca de multe ori pennisul intra in caca si se manjeste tot cu caca.
Bolile cu transmitere sexuala au o rata mul mul mult mai mare de raspandire intre poponari pentru ca se lasa cu sange. In plus..in general mai toti poponarii duc o viata haotica numita si "viata mondena" -unde se dorgheaza, beau alcool, si isi inseala partenerii.
Media lor de viata e cu 20 de ani mai mica decat a oamenilor normali.
Si ca sa inchei-nu te mai numi crestina pe bune, ca nu esti.
Daca copii mei vor fi gay, eu nu as avea nimic impotriva, de ce as avea?
Daca ii iubesti cu adevarat!:
De asta: http://www.homosexualitate.ro/resurse/riscuri.pdf
Nu vad acolo decat aceleasi riscuri care si heterosexuali le pot avea.Plus websiteul ala nu este o sursa bune pentru can nu este o sursa de stiinta.Este un site care considera normal, cea ce societatea crede, nu cea ce este de fapt.Homosexualitatea nu este o boala.Ba da? cauta sa vezi.Nu gasesti? Da-mi pm si iti dau surse sigure si atestate.
Daca vrei sa ajuti un homosexual : http://www.homosexualitate.ro/#axzz2fn2VnAR4
Eu urasc fapta lor in sine nu pe ei ca oameni. de fapt si Dumnezeu ii condamna: Romani 1:24 si 1 corinteni 6:9, 10.
Creştinii adevăraţi nu-şi urăsc semenii, nici pe cei homosexuali. Ei urăsc practicile care sunt urâte de Dumnezeu, iar homosexualitatea este o practică condamnată clar de către Creator.
Însă fiecare om poate alege fie să-şi trăiască viaţa după norme înalte morale, fie să devină sclavul propriilor defecte.
1. Normal. Aceasta ura a inceput in societate, iar pe vremea aia societatea era majoritar religioasa... Asa s-a raspandit aceasta antipatie.
2. Eu nu ii urasc. Le sustin parerea si libertatea.
Homosexualitatea inca este ceva neobisnuit in randul multor oameni. Unora le este frica, altora scarba s.a.m.d, pentru ca sunt diferiti de ceilalti. Dar in cele mai multe cazuri apar conflictele religioase care nu au niciun punct de limita.
Eu nu urasc homosexualii.
dar mi se pare total deplasata aceasta chestie. mi-e sila de ei...in adevaratul sens al cuvantului...
Nu pot sa cred ca trebuie sa fiu homosexual nu suport acest lucru...
Nu inteleg de ce Dumnezeu m-a facut asa?
Nu pot sa accept acest lucru...
Am plans si plang si acuma pentru acest lucru pe care nu il pot repara .
Esti homo?
Eu nu am nimic cu nimeni! De fapt ma fascineaza ciudateii asta care se plac chiar daca au acelasi sex.
Omul tinde sa urasca tot ce il dezgusta.
Dar totusi ma gandesc ce satisfacator trebuie sa fie sa fi homosexaul, adica ei au si parade ca si-o trag intre ei, pe cand pentru mine heterosexualu nu face nimeni nici o parada . Probabil heterosexualii nu se bucura ata de mult de placerea actului sexual si de asta au o frustrare fata de homosexualii care sunt fericiti si se bucura de viata iubindu-se unii pe altii.
Oricum avand in vedere ca avem o problema a populatiei, homosexualitatea ar trebui incurajata, iar cand vedem homosexuali sa le multumim penteu ca sunt homosexuali si nu mai contribuie si ei cu alte mizerii de progenituri inutile ca heterosexualu din orientu mijlociu, africa si asia.
Incurajata nu, dar ar trebui sa facem incat sa nu fie tabu.Fiecare trebuie sa isi exprime orientarea sexuala din nastere.
AntipaticuPreasfant întreabă:
anonim_4396 întreabă: