| Dragotta a întrebat:

Exista vreo ura fata de homosexuali care sa nu aiba radacini in religie?

si pentru cei care urasc homosexuali am o intrebare:
De ce?

60 răspunsuri:
| usuk a răspuns:

Eu nu sunt crestin insa, cred cu tarie ca a fi homosexual e ceva anormal[si da, stiu ca unii se nasc asa-e genetic-si ii inteleg, dar mai stiu ca multi aleg sa fie asa, ceea ce mi se pare o prostie]
chiar si asa, departe de mine a spune ca-i urasc, prefer mai mult, tolerez
[de asemenea, mi se pare o si mai mare prostie-infamie-blestematie intelectuala-faptul ca intr-un stat, sa lasi asemenea fiinte[care din punct de vedere genetic, nu s-ar putea inmulti] sa aiba copii-dupa parerea mea, acei micuti vor avea anumite deficiente pe planul sentimental/emotional-nu e nimic religios aici, asa ar trebui sa fie "corect"-parerea mea]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa-ti explic mai dandanaua.ma? furnica, impinge la deal mancarea de maine.Homalaul impinge la deal mancarea de ieri.pricepi? plus ca dupa ceia ce face homalaul, nu mai poti tine marmelada in borcan.o scapi pe tine.intalegi? e scarbos.

| BlackSulphur a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

"ei zic ca ceilalti sunt anormali si ca ei, doar ei, sunt cei normali"

Frate, nu stiu ce fumezi, ce bei, dar se vede ca ti-au ars grav neuronii! Tu vezi ce scrii macar?

| BlackSulphur a răspuns:

1. Normal. Aceasta ura a inceput in societate, iar pe vremea aia societatea era majoritar religioasa... Asa s-a raspandit aceasta antipatie.
2. Eu nu ii urasc. Le sustin parerea si libertatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

O boala psihica pe naiba, nu o una psihica ci una genetica (iar genele nu pot fi influentate in timpul vietii), atractia sexuala nu poate fi schimbata.
" ei zic ca ceilalti sunt anormali si ca ei, doar ei, sunt cei normali"
ce idiot debiteaza o asfel de prostie, sa nu se inteleaga gresit nu am nimic cu ei ci cu gandirea pe care tu ai expus-o aici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici nu cred ca e vorba de ura ci de frica aceia ce nu cunosti.

| fllu07 a răspuns:

Eu urasc fapta lor in sine nu pe ei ca oameni. de fapt si Dumnezeu ii condamna: Romani 1:24 si 1 corinteni 6:9, 10.

| RuxandraBianca a răspuns (pentru Kalla):

Tie ti-ar placea sa iti faca avansuri o fata? serois acum bai frate...

| Alcyon a răspuns:

Nu cred ca cei credinciosi ii urasc pe homosexuali. Pur si simplu le condamna stilul de viata, ceea ce-i altceva.

| RuxandraBianca a răspuns:

Eu nu urasc homosexualii.
dar mi se pare total deplasata aceasta chestie. mi-e sila de ei...in adevaratul sens al cuvantului... no talking

| Kalla a răspuns (pentru RuxandraBianca):

Nu nu mi-ar placea dar asta nu inseamna ca trebuie sa tratam rau pe cineva.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti gay? sper ca nu te-am deranjat, inseamna ca ti-ar place sa ai mama si tata doi barbati?

| Dragotta explică (pentru Kalla):

Corect!

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru BlackSulphur):

Esti gay? te-am ofensat, inseamna ca ti-ar place sa ai parinti de acelasi sex mai ales masculin

| Mădă0611 a răspuns (pentru Dragotta):

Asta pentru ca instinctul exista, dar apar anumite dereglari; pare-mi-se doar delfinii fac din placere, in rest e doar potolirea foamei cu ce pot. Am observat ca un caine daca are doar caini in preajma apeleaza la ei laughing, dar daca are catele ma indoiesc ca mai are treaba cu cei de sex masculin, sau da?

| Dragotta explică (pentru Mădă0611):

Ba chiar da, se vede ca nu esti informata.

| BlackSulphur a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Nu, nu m-ai ofensat, nu sunt gay, nu as avea nimic impotriva parintilor daca ar fi de acelasi sex... De ce mi-ar pasa? Adica, nu stiu cum gandesc astia incuiati la minte, ma depaseste gandirea "in afara cutiei" care ma duce "inauntrul cutiei".

| Mădă0611 a răspuns (pentru Dragotta):

Permite-mi sa ma indoiesc. :d
Am 3 caini, unul e legat ca e de "rasa" (ceva corcitura mare, in fine, pare periculos pentru vecini), si doar el ii face "avansuri" unuia dintre ceilalti doi, cei doi niciodata intre ei, pentru ca vecinii au catele, care din cate stiu emana un anumit miros cand e perioada de imperechiere, cainii nu emana acel miros, dar sunt buni pentru potolit foamea, asa cum e piciorul omului. laughing App, sunt sigura ca daca i-as arata o gagica celui legat, nu ar mai avea treaba cu cel de care ziceam.

| HueyFreeman a răspuns (pentru Alcyon):

Da, este foarte frumos sa fi demonizat din cauza modului de viata, asa-i?

| Dragotta explică (pentru Mădă0611):

Iti permit sa te indoiesti, iti faci propriile experimente, bravo tie, dar trebuie sa mai studiezi mai mult.Pe o zona mai mare, daca faci propriile experimente, bravo tie, vei invata mai bine.

| Alcyon a răspuns (pentru HueyFreeman):

Nu cred ca "demonizat" e cuvantul potrivit. Daca nu sunt de acord cu modul de viata al unei persoane, nu inseamna ca o demonizez sau mai stiu eu ce. Inseamna ca o dezaprob.

| Mădă0611 a răspuns:

Homosexualitatea e o dereglare, adica o boala, nu pot alege ce sa placa, asa cum tu nu poti alege sa iti placa Florica din vale cand Mărioara din deal ti se pare perfecta, dar e greu de urcat dealu'...

| PasDeNom a răspuns:

Esti homo? smug
Eu nu am nimic cu nimeni! De fapt ma fascineaza ciudateii asta care se plac chiar daca au acelasi sex.

| suffarstar a răspuns (pentru Dragotta):

Nu sunt indoctrinat. Nu mi se pare firesc si normal. Pe langa asta e deadreptul scarbos. Nu era termenul bolnav psihic, se spunea mai pe sleau : nebuni.
Toti oamenii avem hormoni sexuali masculini si feminini, dar intr-o oarecare masura, depinde sexul persoanei. Am inteles ca unii homosexuali au mai multi hormoni opusi in corp decat normal.(cel putin asta mai tin mnte de la orele de biologie) Dar ceea ce mi se pare foarte aberant este faptul ca in ultimii ani numarul homosexualilor a crescut mult. De exemplu, un prieten mi-a povestit ca a fost in Munchen(Germania) sa lucreze si a fost uimit de faptul ca majoritatea oamenilor pe care ii intalnea erau pe invers. A ramas socat sa vada barbati cum flirteaza cu alti barbati. Erau deghizati in femei si se purtau ciudat rau. Mi se pare foarte aiurea si anormal.
Cum iti explici faptul ca exista 2 sexe? De ce crezi ca exista acest lucru? Sunt convins ca mare parte a homosexualilor sunt nebuni fie vor sa faca doar lucruri pe dos,crezand ca e ceva foarte tare sa fi diferit. Nu cred ca este ceva foarte tare sa fi un ciudat,intr-adevar oamenii trebuie sa fie originali si spontani,dar acest gen de ciudatenie este anormala.
In democratia de azi,orice lucru este permis. Nu am nimic cu democratia,sunt pro democratiei,dar cred ca valorile morale trebuie respectate. Oameni ca tine considera ca pot face ce vor ( si asta poate ca e asa) nu mai tin cont de nimic si li se pare absolut firesc acest lucru. Acesti oameni nu mai gasesc nimic frumos si se apuca de lucruri perverse. In trecut nu existau atati homosexuali,istoria nu aminteste de ei (sunt cativa cum ar fi Oscar Wilde, H. C. Anderssen etc) Daca observi erau oameni cu carte. De ce unui om care lucreaza fizic nu ii trec astfel de lucruri ciudate prin minte? Istoria nu spune de niciun miner gay, niciun fermier gay, cam toti erau carturari sau oameni de stiinta. Asta dovedeste clar faptul ca efortul fizic este benefic organismului si ca un corp putros devine ca un porc : isi mananca proprile fecale.
Ia trimite-i pe adolescentii mofturosi si gay un pic la munca sa vezi cum li se oxigeneaza creierul.
In privinta transexualilor nu ma pot pronunta, stiu ca este o anomalie genetica. Poate balast genetic ridicat. thinking

| David98TM a răspuns:

Nu pot sa cred ca trebuie sa fiu homosexual nu suport acest lucru...
Nu inteleg de ce Dumnezeu m-a facut asa?
Nu pot sa accept acest lucru...
Am plans si plang si acuma pentru acest lucru pe care nu il pot repara crying.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Sunt hetero omul, dar ma enerveaza in cand vorbesti aiurea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

Mai degraba tine de hormoni ca ei se ocupa cu atractia sexuala

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si daca acea atractie sexuala e pentru reproducere, in momentul in care iti indrepti privirea spre cineva de acelasi sex, nu e o dereglare?

| oprescudorin11 a răspuns:

Nu e vorba de ura contra homosesxualilor. Dar religia ortodoxa considera ca scopul unei casatorii este in sensul procreatiei. Daca tu ca homosexual poti procrea, e bine!
Dumnezeu zicea daca-mi amintesc : uniti-va si faceti copii, nicidecum :uniti-va ca sa va faceti numai placere.
Cam asa cred. Din partea mea faceti ce vreti. Nu e treaba mea!

| aumih16 a răspuns:

Sunt si ei oameni doar ca actioneaza diferit! fata de cei heterosexuali!