In ceea ce priveste primul tau comentariu...ok, sa zicem ca are un sambure de adevar. Nu aduce nimic ideii ca noi nu va dorim religia si ca de fapt voi ne-o bagati pe gat. Intr-adevar, nu sustin ideea de postat intrebari la aceasta categorie.
In ceea ce priveste al doilea comentariu: nene, se pare ca tu te pui la mintea mea de 'gogoman'. Stii ca-i foarte deranjanta atitudinea de atoatestiutor pe care o postezi si sa nu uitam ca aceasta functie e deja luata de divinitatea pe care-o adori.
Dragule, nu te simti in nici un fel. Nu sunt atotstiutor, stiu doar mai multe decat tine - si nu neaparat ca sunt mai bun dar pentru ca mi-am folosit anii cu folos, citind.
Imi pare rau daca am rabufnit si te-am facut sa pari "gogoman". Cel mai probabil ca nu esti astfel!
O seara buna.
Auzi idiotule vrajitoarele sunt sataniste si merita sa moara ca si demoni si nu da vina pe dumnezeu pentru ca oamenii au inteles gresit biblia pentru ca au fost oamenii sa ucida da?
Te gresesti amarnic. Vrajitori sunt si asta este dovedit.Am chiar si eu o vrajitoare vecina. Dumnezeu a poruncit sa fie ucise deoarece vrajitorii lucreaza cu ajutorul lui Satan(Deavolul, Dracu etc.). Teas sfatui sa nu vorbeste asa cuvinte despre Dumneze deoarece El ne-a creat si ne-a dat ceea ce avem El stie totul. Dumneze merita multumirile, inchinare, fidelitatea noastra.El merita totul.
1 - Daca nu-i convine ce zic despre el, stie unde stau, sa vina sa-mi spuna.
2 - Nu exista, nu au existat si nu vor exista. Daca tu crezi ca acea vecina este o vrajitoare reala, spune-i sa-ti dea numerele castigatoare la loto pentru 3 ture la rand. Ba mai mult, spune-i sa-ti dea PIN-ul de la cardul meu. (din moment ce e vrajitoare, ea stie cine sunt, unde stau, cum ma cheama, ce PIN am, etc. Stie totul despre mine)
3 - Daca este o vrajitoare reala, spune-i sa mearga la James Randi si sa-i castige premiul de 1 mil $.
Pai simplu. Fiecare interpreteaza asa cum stie mai bine. Apoi la 'judecata' vom fi trasi la raspundere.
Si oricum biblia se va modifica din ce in ce mai mult, deoarece noile traduceri descoperite vor inlocuite vechile traduceri. Problema ar fi cati din acei mari biserici vor fi adevarati crestini. Ex; evanghelia lui iuda unde se gaseste o fraza... conversatia dintre Isus si Lucat, in care Isus spune ca D-zeu nu doreste biserici si temple...
Pe mine m-ar interesa sa publice si celalate evangheli, unele care ar putea distruge crestinismul chiar si biserica. Nu mai vb ca unele au fost arse.
Exod 22:18
"Pe vrajitoare sa n-o lasi sa traiasca" tot in aceasta fraza daca o alaturi cu spusele lui Enoch (Cartea lui Enoch) o sa ti dai seama ca se bat cap in cap.
Sa nu ne amintim si de potop, unde pentru ca oamenii s-au folosit de liberul arbitru dat tot de Dumnezeu pentru a nu face cum a vrut el a decis pur si simplu sa ii omoare pe toti.
Biblia spune clar ca vrajitori au fost si sunt.Eu am incredere in Cuvintul lui Dumnezeu.
DeProfundis99 întreabă: