Wow.Incredibil cum Dumnezeu mai lucreaza si azi. Dar cel mai incredibil e ca oamenii vazand minunile si lucrarile Lui Dumnezeu tot se mai intreaba"Exista Dumnezeu" unde e ca nu-l vad. Doamne ai mila. Mare Dumnezeu avem! A lui sa fie toata Gloria!
Uite daca se gaseste un colt de hartie in care Pilat din Pont scrie iisus a inviat si s-a inaltat la cer, eu o sa cred in dumnezeu.
Doar ca dupa asa-zisa inviere, pe iisus l-au vazut doar cei din gasca lui, iar la asa-zisa inaltare ar fi asistat doar ucenicii lui.
Si, stii ce, nu vad de ce nu s-a aratat si s-a urcat la cer iisus in fata multimii, mai ales pentru ca scopul cu care a venit era acela ca oamenii in numar cat mai mare sa vada o minune de acest tip, atunci ar fi fost o evidenta clara, nu sa vina acum unii sa propavaduiasca dupa scrierile unor care au facut parte din breasla lui iisus, e ca si cum as sustine eu si inca cativa tovarasi de-ai mei ca am vazut o mata moarta care se ridica la cer, scriu si eu pe un caiet, iar peste doua mii de ani unii fac o credinta si o adevarata religie pe baza acestor scrieri, si cu ce ar fi mai prejos decat scrierile propavaduitoare ale uceniciilor lui iisus?! Cu nimic, daca-l chemau macar pe Pilat din Pont ca martor ale acestor fapte si era redat undeva, era alta discutie, dar nu poti judeca dupa niste scrieri propagandistice subiective.
Pilat era un om crud si nemilos.El nu i-a gasit nici o vina lui Isus.Sotia lui, Claudia Procula a fost martora la unele din minunile facute de Isus.In timp ce Pilat se afla in pretoriu, sotia sa i-a trimis un mesaj:,, Nimic sa nu Ii faci Dreptului aceluia caci am suferit mult in vis pentru El,,. Citeste scrisoarea in care ea povesteste despre Domnul Isus.http://www.adanima.org/......a-romelia/
SaveTheNature întreabă: