Fara domnul zeu care? Iehova, Allah, Zeus, Shiva, Thor, Loki, Marte, Satana, Osiris, Poseidon, Zamolxe, Odin, Hera, *** si etc. Care?
Zeii au insusite calitati umane, nu probabil pentru ca sunt inventiile unor oameni fara imaginatie? Imagineaza-ti o fiinta inteligenta care sa nu fie asemanatoare omului ca structura si care sa n-o fi vazut printr-un film sf.
Cum crezi ca gandeste o fiinta superioara in constiinta? Dar cum gandeste una inferioara? Nu stii pentru ca incerci sa asemeni totul cu modul tau de a gandi.
Te rog, tu si restul credinciosilor parasiti planeta pentru 50 de ani. Cand va intoarceti, o mai recunoasteti?
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01819/future-city_1819612b.jpg
http://fe867b.medialib.glogster.com/......-1gu35.jpg
http://www.allipadwallpaper.com/wp-content/uploads/future-city.jpg
Inteligenţa nu ne plasează deasupra regnului animal, implicit deasupra naturii.
La urma urmelor, are dreptate: religia iti ofera consolarea ca viata ta serveste un sens profund. Daca aceasta consolare e reala sau iluzorie nu putem sti.
Pacat ca Romania cea mai crestina tara din europa de est e nr 1 la hotie,criminalitate,puscariasi,saracie ce pacat ca oamenii astia cu dumnezeu sunt asa de sfinti
suedia,danemarca,norvergia cele mai pasnice tarii din lume ele find atee
in scimb Romania e o tara plina de hoti,criminali, inculti, prosti, betivani, femeii usoare o tara de rahat dar e crestina
Noi am fost creati cu necesitati spirituale, fara Dumnezeu, lumea e un haos total asa cum se vede azi.Ieremia10:23
Total gresit. Oamenii cu dumnezeu, unde se indreapta? Tot nicaieri, scopul lor este sa moara si sa ajunga in rai... Deci tare multe fac ei pe pamant, mare scop, mare realizare!
Scare-i scupul omului RATIONAL? Sa cerceteze tot ce este in jurul lui, deoarece, dupa cum se zice, niciodata nu te opresti din invatat.
Dar vai, ce animale sunt oamenii din ţările nordice mă întreb cum poate trăi cineva acolo unde ateismul este majoritar...
Ţări precum Suedia, Danemarca, Norvegia ar trebui să înveţe de la România cum să se comporte, nu-i aşa?
Omul oricum e animal, cu sau fara prieten imaginar, doar ca cel cu inventeaza povesti pentru sporirea confortului psihic, povesti cu si despre scop, nu cauza.
Ca să întregesc ideea, vin cu un citat tot din Petre Ţuţea: "Fără Dumnezeu, omul este un biet animal care vine dinspre nicăieri şi se îndreaptă spre nicăieri".
Restul? E Can-Can!
Ar trebui mai ales sa invete cum sa vorbeasca, ce *** mea! Nu-i asa?
Atunci, Ema, daca tot esti de acord, uimeste-ma: Care este scopul tau PE PAMANT?
Da,de acord, caci Dumnezeu ne-a facut sa fim fii Lui, nu fii maimutei.
Fara Dumnezeu nu are rost viata pe pamant.
Corect, fara Dumnezeu "om rational", inseamna ca cei cu Dumnezeu sunt irationali.
Si maimutele sunt homosexuale. Te **** in cur ca o maimuta, fiul lui Dumnezeu fiind. https://www.youtube.com/watch?v=mk4rVcaxKV0 animal ANIMAL.
Fără Dumnezeu omul este lipsit de rațiunea, căci reprezintă multitudinea virtuțiilor lui Dumnezeu(dragostea, smerenia), de asemenea răspuns la Cele Zece Porunci primite de Moise pe Sinai. Acum depinde de sensul întrebării tale. Dacă era vorba de omul ateu, atunci explicația de mai sus se potrivește caracterizării subconștientului lor. Dacă vorbim de posibilitatea nulă a absenței lui Dumnezeu atunci, omul nu doar că n-ar avea rațiune, ci n-ar exista nici el ni nici pământul.
Definitia aia este data de atei satanisti, IMPOSIBRU.
tara civilizata cu cersetori care canta colinde in tramvai.
Da, asa este. Fara Dumnezeu Creatorul nostru, am fi niste fiinte fara cugetare si rele, apocaliptice, care ar face doar sa aduca rau planetei. Dar fi fara grija, ca daca nu era Dumnezeu, noi nici nu am fi existat. Nimic nu evolueaza fara un ajutor ceresc.
Hmmm,ce aberatii spuneti. Sunt atei mai oameni decat bisericosii aia de pupa moaste si ling icoane.Mii de prosti vad in mijloace de transport inchinandu se cand trec pe langa buserica, apoi isi reiau activitatile normale.zi ba, ce mai furam azi...zi fa, cobori in mortii tai la prima ..si exemplele pot continua...a fi ateu sau agnostic uneori te face mai rational ca orice alta specie de oligofren pupator de moaste.
N am nevoie de d.zeu vostru sa pot face alegeri rationale si de bun simt,sa pot dona sange,sa ajut un batran sa treaca strada,sa ajut material un nevoias.
Ratiunea imi spune sa fiu un om bun, nu frica de d.zei, cristosi sau alti zei.
Degeaba te inchini, pupi moaste, faci lucruri urate, tot animal esti chit ca te rogi seara sa ti fie iertate pacatele.
Noah, macar nu suntem singurele animale, avem si celebritati :)))pana si Bill Gates e ateu.
https://www.youtube.com/watch?v=Uxyv00ze_Ac
https://www.youtube.com/watch?v=mdaiAndIDGM
E foarte corect, pentru ca chiar asta suntem. Dar e prea dur pentru multi adevarul asta. Si atunci prinde bine inventia asta numita d-zeu. Te face sa te simti si tu mai bine, si important.
Fara Dumnezeu, viata n-are rost.
El e totul, si sincer..cand ma indoiesc in legatura cu credinta mea, tare rau ma simt.
Dumnezeu ..pentru mine personal e totul ..chiar de sunt un pacatos, la fiecare minut pacatuiesc ...sufletul meu va fi mereu alaturi de Dumnezeu, si la bine ..si la greu asta-i viata.
Mai real ar fi ''Cu Dumnezeu omul ramne doar un biet animal rational si muritor care vine din pzda si merge in pamant cu gandul la rai.''
Cautarea scopului vietii a framantat mintile oamenilor timp de mii de ani. Punem intrebari egocentrice cum sunt:Ce vreau eu sa fiu? Ce trebuie sa fac cu viata mea? Care sunt idealuurile mele, visurile mele cu privire la viitorul meu? Nu poti afla scopul vietii tale incepand sa iti concentrezi atentia asupra asupra propriei fiinte.Trebuie sa incepi cu Dumnezeu, Creatorul tau.Tu existi numai pentru ca Dumnezeu a vrut sa existi.Numai in Dumnezeu ne putem gasi originea, identitatea, importanta, scopul, ratiunea existentei noastre si destinul nostru.Tu ai fost creat pentru placerea lui Dumnezeu.Ca sa ne asemanam cu Hristos.Sa fim sfinti.Ai fost modelat pentru a-I slujit lui Dumnezeu.
"Ai fost modelat pentru a-I slujit lui Dumnezeu. "
Da, acum ma simt foarte liber, stapan pe mine.
In al doilea rand, daca doar pentru asta am fost creat, alt scop nu am in viata... De ce mai este viata? Daca toti avem "acelasi scop". Este un nonsens!
Ai dreptate,, dar din nefericire Satan are mare succes in aceste zile, pentru ca timpul lui este limitat, actiunile lui sunt de mare amploare.Cu mult succes atrage oameni de partea lui, pentru ca din egoism nu doreste ca ei sa ajunga la cunostinta lui Dumnezeu si sa apuce strana adevarata viata, stie ca el este condamnat si doreste ca si omul sa-i urmeze lui si nu lui dumnezeu, de aceea a vorbit isus despre doua cai una larga pe care intra multi si duce la moarte, si una ingusta, pe care intra putini si duce la viata vesnica. Viata aceasta a zilelor noastre este o amagire, adevarata viata, va fi incurand, cand guvernarea lui Dumnezeu, avandul ca rege pe isus, v-a inlatura guvernarea lui Satan, guvernarea umana, care s-a dovedit a fi inapta de-a guverna, indiferent de ce forma a avut, deci guvernul lui Dumnezeu v-a inlatura guvernarea umana, si el insusi v-a transforma pamantul in paradis, iar oameni cu o inima sincera, fiind supusi regatului vor avea parte de adevarata viata. Fie ca si tu sa faci parte dintre ei.
Aveti niste scenarii in cap ))))) satan are actiuni, e la ananghie )) pe ce planeta traiti? Mi e frica, cand ma gandesc, ca trec pe langa voi pe strada.
frato întreabă: