anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fara nici un fel de misto, cind vedeti fotografiile lideriilor cultului ordoxox cu hainele alea de saltinbanci nu va aminteste de fotografiile generaliilor din Corea de Nord cu medalii si titluri inventate pe banda? Liderii religiosi au cartea de vizita mai impresionanta decit chiar Isus! De exemplu: individul Daniel Ciobotea: Arhiepiscop al Bucurestiilor, Mitropolit al Munteniei si Dobrogei, Loctiitor al Tronului Cezareei (asta chiar e buna rau de tot hahahahha) si ultimul titlu pe lista, cu voia dumneavoastra, Preafericit Patriarh al Bisericii Ortodoxe! Mai aveai mah titluri sa iti mai pui? Daca ati vedea ce tichie are hahahaha. In fine, Mitropolitii (tot la fel de batrini si sumbri) sint "InaltPreaSfintiti si arhiepiscopi, episcopii sint doar Prea Sfintiti nu si Inalt Prea Sfintiti ca tartorii dinainte, pe urma avem Prea Fericiti episcopi-Vicari care au inaintea numelui "Prea Sfintiti" ca doar o sfinteala simpla nu ajunge, ei sint Prea sfintiti si incheiem cu Arhierei-Vicari fara sa uitam pe episcopi-Vicari Patriarhali. Macar, din bun simt, ar trebui ori sa isi stearga titlul "Prea Fericiti" ori sa isi traga gluga pe fata ca dupa moace nu par prea fericiti niciunul. Ortodoxii au uitat semnificatia cuvintului "smerenie?" Asa se pare, judecind dupa titluriile si hainele lor pe care nu ii forteaza nimeni sa le poarte. PS Vad astia credinciosi ca nu ma mai lasa sa pot raspunde intrebariilor lor dar eu sint mai ateu, eu ii las sa raspunda intrebariilor meleca nu imi este frica de argumente bazate pe biblie. Lor le este.

Răspuns Câştigător
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Ai nostri nu-s in pas cu moda. Au nevoie de un update;))
Uite aici preoti din Rusia ( cred, oricum partile alea):

http://i.imgur.com/BhJtpnx.jpg

| Jardelin a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Fake.

| Jardelin a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Au vesminte colorate, dar acea poza e fake!

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru Jardelin):

Fake sau nu, acele vesminte exista!
Cel putin pe mov, iar jos vad inscriptionate niste litere sau simboluri diferite. Poate fi vorba despre o intrunire cu Preafericiti din mai multe colturi ale lumii. :)

http://i.imgur.com/WoGvqy2.jpg

http://episcopia-ungheni.md/index.php/main/article/8083/ro

| anonim_4396 explică (pentru мιнαɛℓα36):

Aia imbracata in negru, nimic mai macabru si ea ii da flori burtosului? Nu trebuie sa fie invers? Oricum sa ma ierte cel de sus ca comentez dar mi se pare ca popa se uita la titele aleia si gindeste "de ce fah nu porti push-ups" ca uite, e nevoie." In schimb ea se uita in ochii lui si gindeste "de ce mah nu mai slabesti ca la ce burta ai nici nu stiu cum iti vezi putsa care mare si tare nu cred ca e ca pari trist, neras, ciudat imbracat ca mine dar macar eu ma rezolv cu sutien de sirma pe cind tu ce faci popo, ei?"

| Arcadianul a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Misticismul si mitologia pot oferii unor oameni,, speranta''
Bineînteles ca escrocii din aceasta,, breazla'' sunt aceia care fac apel la sentimentele noastre si la dorinta de a cunoaste misterele universului.
Ei însă nu fac altceva decât să manipuleze multimile prin talentele lor persuasive!

20 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

La câţi Fericiţi şi Preafericiţi încoronaţi avem noi în ţara asta, ar trebui să ne numim "Ţara Fericiţilor"
http://i.imgur.com/w11EPFE.png

| anonim_4396 explică (pentru мιнαɛℓα36):

Unde le gasesti mah? laughing

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am cautat sa vad cat de autentica este prima poza pusa de mine...si am dat de altele, mult mai interesante;))

Catolici...vezi comm-urile:

http://www.freerepublic.com/focus/f-religion/3075701/posts

NOname
| NOname a răspuns:

Http://i.imgur.com/UT0dWlr.png :))

Chiar crede cineva că vreun preafericit din ăsta crede în ce predică (că de făcut clar n-o face)?

| danay72 a răspuns:

In Biblie,Dumnezeu se numeste fericitul Dumnezeu, iar ei se numesc preafericiti, deci se considera mai ceva ca Dumnezeu. Oricum si imbracamintea seamna cu a fariseilor din timpul lui Isus, iar el nu ii considera un model, ba din contra.Matei23:27,28

| anonimg a răspuns:

Sunt de acord cu tine cand spui ca si-au pus titluri de la ei; caci nu Dumnezeu le-a dat acele titluri -oamenii intre ei isi dau titluri.
Dar eu sunt de acord cu Bilbia. Si mai stiu ca biserica ortodoxa n-are nici in clin nici in maneca cu Biblia.

| milan9 a răspuns:

Intre preotii Bisericii sunt si persoane ce au indraznit sa poarte haina si misiunea preoteasca dar care nu au ce cauta acolo. Exista si astfel de cazuri regretabile.
Cazuri de "lipsă de vocaţie" au existat mai mult sau mai puţin şi în timpul Mântuitorului şi al apostolilor. Şi ei se confruntau cu necesitatea unei aspre selectări a oamenilor care doreau să poarte o astfel de sarcină a preoţiei.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Asta e titulatura si acesta e portul unui arhiereu doar la slujbe, ei nu tin mortis sa arate asa, in general poarta doar o rasa neagra; tu la nunta frate te duci in salopete?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Popa duhu este unul dintre cei care au spus asa; Doamne iarta-ma ca te-am atarnat cu sfoara de gat, fiindca nu am lant de aur ori de argint, ca maimarii mei arhiereeii. acel popa rusineaza pe toti aceia care in loc sa-si duca menirea lor la capat, se imbraca in fuste lungi si-isi lasa barbi ca sa-i cunoasca lumea si sa le faca plecaciuni prin piete.dar te rusineaza si pe tine, prost ingamfat si nestiutor, fiindca este stramta calea catre rai si putini apuca pe ea.larga este calea pierzarii, pavata cu bune intentii si aglomerata rau.pe aia santem noi amandoi, blegule, eu crestin pacatos, si tu ateu destept si rational.printre miliardele de alti rataciti.

| Rührselig a răspuns:

Strategie de marketing, ce ştii tu.
Dar e aşa de trist când vezi atâta ipocrizie şi ignoranţă...
Mai nou BOR se simte ofensată că nu reuşeşte să pună monopol pe ocmerţul de cruciuliţe, lumânări, etc. Sunt deranjaţi de faptul că micii comercianţi fac şi ei un profit acolo, şi că plătesc taxe şi impozite, spre deosebire de magazinele Bisericii, care nu dau un şfanţ statului. Se simt nedreptăţiţi că statul primeşte ceva, că sunt furaţi pe faţă, dar vai... ce crudă e lumea.
Pe scurt unii nu mai pot de bine.

| anonim_4396 explică (pentru Rührselig):

Lasa ca si ei au furat dumnezeul evreiilor, sa vada cum e cind au si ei o cruce si scirbele de pe Lipscani o vind la centimetru ca pina acuma s-au vindut vreo 5 kilometrii de cruce hahahaha. Biserica nu are drept sa protesteze la nimic: sint mina in mina cu adevaratul dumnezeu ca doar asa zic deci le zic le le-a zis Ilie la aia cu idolii: urlati mah ca va aud idolii vostrii sigur." Biserica sa faca reclamatie la sfinti si daca aia accepta, sa duca petitia in birou la dumnezeu. Eu daca as fi tovarash cu dumnezeu nu as indrasni sa fiu nemultumit de nimic, ba mai mult, nu cred ca m-as fi bagat in nimic commercial dar asa sint eu, ateu ce merge in iad hahahahha, Fetele bisericesti stiu mai bine cum sa mulga si pe ala din cer si pe astia de pe pamint. Or sa vada ei pe dracu cind vor trebuii sa mearga in cer sa cinte lui Mielul lui Dumnezeu. (precizez din nou ca ma refer la titlul lui Isus nu la organul genital la care fie vorba intre noi e gindul la multi popi ca altfel de ce ar fi asa fericiti sa auda spovedaniile la astia? Poate imi ajuta dumnezeu si pot sa instalez niste microfoane sa inregistrez confesiuniile astora sa le pun pe internet sa ridem si noi hahahahaha. Parca aud "iarta-ma doamne ca am pacatuit saptamana asta. Dar ce ai facut fiul meu? Ah, iar mi s-a sculat cu gindul la fata la preoteasa, doamne ce as mai linge-o doamne iarta-ma. Iesi afara tuti dumnezeii matii pai asa vorbesti tu mah de fata mea? stai popa ca sint la spovedanie, da-te dracului, ca a voie sa zic tot ce am gindit scirbo ca nu ai facut git cind am aprins luminariile alea la care iar le-ai ridicat pretul tiai dracului de nenorociti, mai bine ma duc la pocaiti ca am auzit ca aia sting luminiile si se calaresc in timp ce corul cinta vreo cintare de lauda domnului. Afara porcule, focul ghenei sa te manince, lasa 5 lei la iesire si iesi in aia a matii." Va dati seama ce circ ar fi sa putem auzi vreo confesiune, doua?

| celmaibun1 a răspuns:

Vreau si eu niste poze cu tine sa vad daca si tu te imbraci ca un saltimbanc

| anonim_4396 explică (pentru celmaibun1):

Nu conteaza cum ma imbrac ca nu zic la oameni ca sint omul lui dumnezeu ca popii astia. Eu sint nimeni, ei sint legatura dintre om si dumnezeu deci nu conteaza deloc cum ma imbrac eu, conteaza imens cum se imbraca ei dar asa sinteti voi credinciosii, inventati orice sa deturnati discutia de la cit de parsivi, perversi si ilogicali sinteti. Vreti circ si cum spune biblia, gasiti ce cautati. Pe bune, nu fi suparat ca prostii tai se fac de ris, asta trebuia sa ii observe tu inaintea mea ca tu ii vezi mai des hahahahha