Paganii i se inchina, un obicei nebiblic
Este mama lui Isus, o persoana credincioasa care l-a iubit pe Dumnezeu, dar care nu a dorit ca oamenii sa se inchine ei.Ea era devotata lui Dumnezeu si a vrut ca sa-l laude pe Dumnezeu.Deci nu ar trebui ca oamenii sa se inchine ei.Ioan4:23,24
Raspunsurile difera in functie de confesiunea celui care da raspunsul... in concluzie intrebarea e putin aiurea pentru ca prin crestini se inteleg toti locuitorii planetei care cred in Hristos. asadar, la o intrebare globala primesti raspunsuri... amestecate.
Cauta raspunsul fiecaruia si confruntal cu Scriptura, atunci vei vedea fiecare ce spune
Iar tu cauta o carte de Gramatica sa inveti cum se scrie corect.
Nu ai un raspuns care sa il poti proba? nu te sinchisi prea mult sa cauti cea ce nu exista. greselile ortografice nu au nici o treba cu gramatica, dar de fapt nici asta nu stiai.
Ok, scuza-ma atunci, rectific: pune mina pe o carte de Ortografie!
Acum e bine?
Si, hai pa! Plimba ursul ca-mi maninci timpul.
Nu eu te-am pus sa scrii, tu singur te ai gagat intr-o chestie care te depaseste. De semi analfabeti, care nu fac distinctia intre cuvinte, e plina lumea. sa gresesti o litera stiu cum e, dar spune-mi tu cum e sa gresesti un cuvant?
Fecioara Maria este Cea mai cinstita decat heruvimii si mai marita fara de asemanare decat serafimii... Pe Tine cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu te marim.
Deci eu iti dau un sfat sa te rogi la Maica Domnului pentru ca si ia la randul ei se va ruga Domnului Iisus Hristos.
Unde scrie in Scriptura aceste lucruri? (stiu ca nu imi vei putea da un raspuns) oare nu este mai presus Cuvantul lui Dumnezeu decat cuvantul oamenilor?
Da, Iisus Hristos este unicul mantuitor al nostru, dar prin rugaciunile Maicii Domnului si a sfintilor aceste mijlocesc inaintea lui Dumnezeu.Maica Domnului este inferioara Domnului Iisus dar superioara ingerilor.
"Singurul mislocitor intre Dumnezeu si oameni este..." Scriptura niciunde nu o integreaza in aceasta ecuatie pe Maria, voi ati pus-o unde nu ii este locul, fiecare om mantuit este superior ingerilor
Ca si mama Domnului Isus nicidecum ca si o parte a Dumnzeiri(teologia catolica). ca si o femeie obisnuita, care a urmat invatatura Domnului Isus.