NU! Femeia este privita drept ispita d.p.d.v. al barbatului, dar nu ii poate controla constiinta pentru a-l trage spre pacat.Fiecare are o constiinta, este liber sa ia propriile decizii si hotarari, deci barbatul care pacatuieste o face pentru ca doreste, si pentru ca se lasa prada instinctelor primare, nicidecum din cauza femeii in sine.
Ba da...
Ori esti o femeie care are impresia ca prin farmecele personale EA "atrage" barbatul care inconstient "pica in plasa ei" si este dus spre pacat ( crede-ma e doar o impresie, barbatii "pica " in pacat pentru ca doresc /nu refuza o partida de sex cu o femeie disponibila, nicidecum nu sunt "ispititi" si "trasi spre pacat"), ori esti un barbat care nu a atins o maturitate care sa permita asumarea raspunderii pentru propriile fapte (deci, in consecinta, un las care da vina pe femeie in loc sa dea vina pe organul genital pe care l-a folosit pe post de creier in momentul "pacatuirii" ) . Dar asta este doar parerea mea
nu trebuie sa te jignesti orice ai fi, femeie sau barbat
..Si in fond si la urma urmei, cine esti tu sa ma contrazici?
e opinia mea pe care mi-am exprimat-o drept raspuns intrebarii de mai sus, nu am insinuat ca asa trebuie sa priveasca toata lumea problema in cauza
Daca ai alta parere exprim-o drept raspuns intrebarii, sau nu o exprima deloc
ar fi dragut din partea ta pe viitor
pupici
● Puteai sa elaborezi.
Intr-adevar,puteam.
Fiul cui? cred ca ai scris gresit sau vad eu rau
)))nu ai dreptul de a discuta macar cu mine draga
nu stiu cum sa-ti explic eu tie. Discuti ca-ti permit eu
pot la fel de bine sa te ignor si sa vad atunci ce drepturi mai ai tu asupra a ceea ce spun
mda..cred ca esti fiul cel "dezechilibrat si tuburat psihic" -sa te numim-al lui Adam
)mai rar asa ceva
))
Vezi ca ai pus prea multe emoticoane, nu te-ai plictisit sa pui atatea "" si "
"
nu?
Generatiile astea de rahat...x-(
Dar de unde stii tu din ce generatie fac parte? am folosit emoticoanele pentru a-ti putea tu da seama cam ce stare de spirit mi-a generat conversatia noastrami-a parut ca nu poti duce intr-atat incat sa poti judeca fara putin ajutor
si daca din tot ce am scris eu asta a fost tot ce ai putut tu selecta atunci e grav..si nu stiu care dintre noi se afla mai in "rahat"
Bossa100000 întreabă: