| RAY a întrebat:

Ferește-te de omul al cărui Dumnezeu este în ceruri? - George Bernard Shaw

Răspuns Câştigător
| Jackul336 a răspuns:

Ba! uite un om lesinat pe strada : lasa ca l ajuta dumnezdeu si isi revine! daca moare ajunge in Rai!

nu : 112 e solutia nu 3 cruci
uite un sarac! lasa ca daca Dumnezeu are grija de pasarile cerului il ajuta si pe sarac!
omul are nevoie de bani sa si plateasca o rata altefl e executat silit de banca, animalelele nu folosesc banul,si nici nu li se ridica,, cuibul daca nu aduc 100 de alune pe luna la regele animalelor

am furat un om! nu mai am cum sa-i dau banii inapoi insa peste 3 zile merg la taica popa sa ma spovedesc, fac 3 matanii si ma iarta dumnezeu

am gresit cuiva, imi cer iertare de la el si ma revansez cum pot
nu nenorocesc pe nimeni deoarece rar mai iese din belea

am fost un bandit pana la 80 de ani de acum ma dor salele, hai sa platesc preoti sa se roage pentru pacatele mele

am avut o viata nasoala pentru altii, nu am contribuit cu nimic pentru omenire daca am fost bandit, degeaba ma mai caiesc deoarece consecintele faptelor mele si-au facut efectul ireversibil

imi sunt iertate pacatele daca iau 1 cm cub de vin si inca unul de paine

vrajeala, imi imbat constiinta cu numai 1 ml de vin deci sunt predispus la betia de constiinta

gata sunt curat merg in Rai

ajung un gunoi fizic dar mai rau un gunoi in amintirea celorlalti

37 răspunsuri:
| RAY explică (pentru DeliaDaniela):

Da le pastrez pentru mine desigur

| DeliaDaniela a răspuns (pentru RAY):

Odata ce le_ai facut pu*blice pe acest site atat de popular inseamna ca nu prea le_ai pastrat pentru tine! nu?

Bye

Majoritatea oamenilor din ziua de azi indiferent de cea ce sunt sunt doar pentru ei, recunosc ca nu sunt de acord cu citatul e exagerat

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Ferestete de omul care nu crede in Dumnezeu!

| DeliaDaniela a răspuns (pentru RAY):

Eu am zis doar ca citatul este strict parerea personala a lui Bernard asta si ca trebuie privit ca atare. Cum am mai zis, eu pot zice: "Fereste-te de atei", si care-i faza cu asta?
cu privire la jignirile tale aduse crestinilor, ti-am zis: ai dovedit doar ca nu le esti cu nimic mai superior, poate doar inferior. Daca ai sti sa porti o discutie frumoasa, fara sa jignesti as avea toata aprercierea pentru tine. Dar asa, nici nu mai zic nimic...

| 7Dany a răspuns:

Stii intr-un fel exista si dreptate in afirmatia lui George Bernand ( sper ca e afirmatie nu interogatie ). Dumnezeu ar trebui sa fie cu omul nu undeva separat, in ceruri, inchis intr-o cladire pe care o vizitezi doar duminica. Da omul care nu-l are pe Dumnezeu in inima ci ii doar in ceruri e un om trist, asa cred eu. Foarte trist. Ce sa mai spun de cazul in care nu-l are nici macar acolo...