| navarre a întrebat:

Fiecare cuvant din biblie este,,sfant"?
Luati aminte, femei si fete!
http://www.youtube.com/watch?v=BeYke-s3pnI&feature=youtu .be

Răspuns Câştigător
| Mădă0611 a răspuns:

Cat misoginism. Fara femei nu mai exista rasa umana, asa ca... laughing De la retardatii aia a si plecat ideea ca femeile sunt mai prejos, si mai nou dau des peste expresia "emanciparea femeii", de parca ar fi ceva animal si trebuie sa stea in lesa.

Răspuns utilizator avertizat
| Mădă0611 a răspuns (pentru navarre):

"Dumnezeu e iubire" oh go on

Era intre ghilimele, eu nu mai cred in zei, prea mult sange, prea multa rautate.

Robii sa asculte cuvantul tatalui ceresc laughing
rob = sclav

24 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Se refera strict la biserica.

| EmaS a răspuns (pentru navarre):

Dragul meu nu uita ca in spatele oricarui om mare sta o femeie puternica, o mama care a stiut sa isi educe bine copiii sa fie un model de viata pentru ei.Nu mai este valabil ca femeia trebuie sa stea numai la cratita!

| EmaS a răspuns (pentru EmaS):

Da,ma refeream la o mama care are copii.Baieti sau fete.Care parte nu ai inteles-o?!

| Mădă0611 a răspuns (pentru EmaS):

De ce ar fi fost vreodata valabil? Ca asa scrie in cea mai citita carte. Mda, "cul".
Vorba e "in spatele unui barbat de succes, sta o femeie puternica".

| EmaS a răspuns (pentru Mădă0611):

Multumesc ca mi-ai amintit!

| EmaS a răspuns:

De aceeasi parere sunt si eu.Chemarea primordiala a femeii este aceea de a sotie si mama.O sotie care sa caute binele sotului si a familiei.O sotie care isi zideste casa, nu o darama.Ea este sufletul in caminul ei.Ea trebuie prin tot ceea ce face sa fie un exemplu demn de urmat pentru copiii ei.Stim,copiii copiaza in mare parte, ceea ce vad la parintii.De aceea suntem raspunzatori pentru educatia pe care le-o dam. Daca de mici le inradacinam principii sanatoase, ei vor creste sanatosi d. p.d.v.etic-moral,si vor fi de folos pentru societate.Dar ea nu traieste doar pentru asta.Ea este foarte capabila sa detina functii importante, poate sa fie utila in multe locuri de munca.Cunosc femei de afaceri care aduc mai multe rezultate decat barbatii.

| Urzi23 a răspuns:

Bre navare credeam ca te faci si tu om de treaba si te bagi la un curs de calificare, sa inveti o meserie dar vad ca meseria ta, este sa tai frunza la ciini scuze sa postezi pe internet.Tu chiar nu te-ai lehametit, sa scrii aceleasi aberatii de zeci de ori.

| LoveToHate a răspuns:

Nimeni nu poate sa-mi spuna ce sa fac, nici macar un barbat, si cu atat mai putin biblia.

| LoveToHate a răspuns:

Cu exceptia lor.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Navarre? ia tu aminte, fiindca vorbiram despre adevaratul chip si indepartarea de el.cand te vei casatori, o sa mai vorbim da asa ca intre barbati.o sa-ti dezvalui niste secrete.da poate le afli tu intre timp.ca sa avem si de ce rade.ca atata seriozitate ne darama pisihic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Navarre? umbli cu prostii cand nu-ti merge imbarligatura.nu e nevoie.pentu cunoscatori e inutil. diferenta intre adevar si legenda si obiceiul omului in general cand trage un vint la tropice si la ecuator deja se aude ca sa ca.t pe el.nu merge.altceva ai?