| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos a întrebat:

Fiecare isi imagineaza si creeaza propriul zeu. Nimeni nu stie cum este el cu adevarat. Ma gandesc ca vom afla toti dupa moarte cum este el si abia atunci il vom cunoaste cu adevarat.
Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plasmuirile mintii sunt idoli sau "dumnezei ai neamurilor" (Psalmul 95, 5). Dar avem o revelatie prin Biblie si Traditie. Noi nu putem sti fara acestea daca si in cel fel exista transcendentul. Marele Dumnezeu, care face minuni si singurul Dumnezeu, ni S-a revelat! (Psalmul 85, 9). In afara revelatiei, aveam dreptul sa fim in intuneric spiritual, dar acum nu! Dumnezeu-Cuvantul S-a intrupat, s-a salasluit intre oameni, care i-au vazut slava Sa, "slava ca a Unuia-Nascut din Tatal, plin de har si de adevar" (Ioan 1, 14). Mantuitorul Iisus Hristos a propovaduit Evanghelia impreuna cu Sfintii Apostoli si a suferit Sfintele Sale Patimi pentru rascumpararea noastra din moartea dubla si fizica si spirituala, si a inviat, ca parga a invierii noastre. Se seamana trup firesc, dar va invia trup duhovnicesc.
Daca alegi sa ignori Revelatia si invatatura Bisericii castigata de Dumnezeu cu insusi sangele Sau (Fapte 20, 28), atunci alegi de fapt idolatria.
Agitatii necredinciosi, care se lupta zilnic cu un Dumnezeu pe care-L neaga sunt de fapt idolatri. Se inchina maruntisurilor din viata lor, in locul lui Dumnezeu adevarat si revelat.

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si daca nu exista after life cum vei afla care zeu e real? gandeste si tu rational un creator trebuie sa fie mai complex decat creatia lui, daca totul are un creator de ce acel creator nu are un creator? cineva trebia sa il creeze, si uite asa intri intr-un paradox, zeii sunt imaginatie umana atat, sperante si raspunsuri care de fapt nu rezolva nimic

| Golyat18 a răspuns (pentru RAY):

Exista probabilitatea sa existe zei dar nu in sensul de creatori, ci mici guvernatori ai pamantului.

| RAY a răspuns (pentru Golyat18):

Cum au aparut acei asa zis mici guvernatori ai pamantului?

La fel cum am aparut si noi.
Ai dovezi ca nu exista o lume spirituala careia i se datoreaza faptul ca ai scapat cu viata dupa ce medicii (prin stiinta lor de neintrecut) ti-au dat 0 sanse de supravietuire?
Dar inima de ce iti bate?
Dar cum de gandesti cand in cap nu ai decat o carne fara sa aiba nici macar circuitul unui contactor?
Si nu uita ca am zis, exista posibilitatea, nu am afirmat cu siguranta.

Eu stiam ca cel care afirma trebuie sa dovedesca nu?

Exista posibilitatea, repet: exista posibilitatea, nu am afirmat.
Ma receptionezi Ray?
Terminat chchchchch.

Si ca spiridusi sa existe existe posibilitatea, ce cool era cand se judeca cineva la proces sa se spuna exista posibilitatea doar de a fi vinovat dar dovezii zero dar nici nu poti dovedi ca nu esti vinovat, asa credem noi

| DeyCj a răspuns:

De acord cu tine.Nu contează în ce crezi contează ceea ce ești.

| SG1995 a răspuns:

Atunci de ce tii.asa demult sa pupi BOR in fund?

| Steregoi a răspuns:

Menirea omului este sa traiasca vesnic in carne si oase. Cat timp e omul mort nu vede nimic pentru ca e mort. Omul nu-l va vedea niciodata pe Dumnezeu. Dar cei 144000 il vor vedea pentru ca vor fi transformati in corpuri spirituale dupa moartea corpului din carne.

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Eu nu cred ca trebuie sa astepti tocmai dupa moarte. Eu m-as fi inucis de mult doar ca sa-L cunosc - glumesc.

| Golyat18 a răspuns:

Bravo Bogdane! Te apropii de agnoticism, asta e bine e mai bine sa zici ca nu stii decat sa iti dai cu presupusul.winking

| SG1995 a răspuns (pentru Golyat18):

Pai si atei isi dau cu presul, nu doar teisti.

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos explică (pentru Golyat18):

Fiecare avem propriul zeu, ne gandim si ne imaginam un Dumnezeu diferit, fiecare il cunoastem dupa capul nostru. Tu crezi ca e mai bun, iar eu mai rau, am dat doar un exemplu. Incerc sa spun ca il vom vedea dupa moarte, atunci vom vedea cum este el cu adevarat happy

| Golyat18 a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

Hm, nu cred cu siguranta intr-un zeu. Dar chiar mi-ar place sa am un prieten spiritual pe care sa-l ajut cand are nevoie si sa ma ajute si el.
Dar asta e, deocamdata nu avem dovezi clare despre lumea spirituala.
Si nu te poti increde nici in toti ocultistii. Spre exemplu in adunarile penticostalilor se practica mult misticism, insa una e sa vezi o vedenie si alta e sa iti imaginezi o vedenie.
Cam asa apar proorocii mincinosiwinking

Răspuns utilizator avertizat