Cand pui intrebari IN GLUMA cum ai declarat, FUGI REPEDE la sectia care se ocupa de asa intrebari, FILOZOFIE, nu la religie unde ESTI DOAR O GLUMA DE USER.
Uhh Hot take
"Uhh Hot take"
Traducatorul Google nu reuseste sa traduca expresia ta, ce vrea sa insemne ce ai spus?
Uhh e in onomatopeu, imită doar sunetul pe care îl faci când ești lovit sau rănit, deși aici e doar cu scop sarcastic. Hot take e o opinie legată e evenimente recente creată rapid--de cele mai multe ori gândită nu foarte bine sau mult--creată pentru a șoca. Lucru care cam e comentariul tău. Doar să fim serioși, am oferit o grămadă de răspunsuri pe site-ul ăsta, bine gândite, informate și pe care alții le-au considerat folositoare. Am făcut lucrul pentru care site-ul există, i-am ajutat pe alții, chiar și la categoria asta. Acum că eu câteodată mai glumesc și dau răspunsuri serioase, asta e doar foarte mică parte din activitatea mea. Dar să fim serioși, la categoria asta s-au pus întrebări mult mai stupide: "E păcat dacă fac pipi pe Biblie în numele lui Iisus", "Mă pot spăla pe cap după ce m-am spovedit", "De ce evolutiștii mint" multe fiind de genul, o perspectivă denigratoare ori a ateilor ori a creștinilor de pe site deghizată că întrebare.
Am inteles si daca vrei sa fi luat in serios incearca sa-i depasesti intelectual pe acei indivizi cu probleme urinare, in orice tabara te-ai afla poti rezuma mintea lor doar la nitica shizofrenie mixata cu cretinism de inalta calitate. La religie asteptam discutii serioase deoarece este o rubrica care tine de viata in esenta ei.
Religia se ocupă cu speranța vieții eterne, indiferent de lungimea vieții terestre.
O să răspund (aproape, adică semi) academic. Corelația nu înseamnă totdeauna cauzalitate. Iar lui Dumezeu cel adevărat chiar i se rupe în 14 de asemenea corelații, cu toate că el însuși, tot o corelație este, ca între Einstein și salarii. Și eu sunt foarte dezamăgit de mine însumi, când văd cât de jos am coborât, să mă bag să răspund la această întrebare.
Nu va face-ti griji, domnu' Sadrian, intrebarea e in gluma, nu va e adresata dumneavoastra, ci acelora "credinciosi" care pun intrebari de genul asta. Cica ar fi vina stiintei ca nu au crescut standardele de viata. Toate cele bune!
Pune-te in locul lui Dumnezeu,ce naiba sa faca cu o gloata de miorlaiti, vaicareti, plangaciosi, pupatori de incoane colorate fabricate si sfintite industrial, care cred orbeste in niste texte falsificate care nu au nicio legatura cu el.
Probabil au murit mai mulți atei de inimă rea în mod prematur de supărare că religia a câștigat teren și din cauza lor a scăzut media speranței de viață.