No, i've just randomly answer the question with a random answer
presupun ca nu asta era raspunsul pe care-l cautai, asta, poate pentru ca nu ai inteles pe deplin raspunsul pe care ti l-am dat
cine s-a sacrificat mai mult pentru oameni? sincer, acest lucru nu prezinta nici o relevanta pentru mine, deoarece,(in viziunea mea) toti oamenii ar trebui sa se "sacrifice" in vreun fel uni pentru alti
cum altfel am putea trai o viata armonioasa?
plus ca: aceasta comparatie e cam absurda-probabil asta ai si vrut-sa compari un om ce s-a sacrificat "pentru oameni" cu un altul care se sacrifica zi de zi si care, mai exista in lume 100000 ca el>nu e cam subinteles?
Crezi ca daca esti de o religie NECRESTINA crezi ca asta iti da dreptul sa ofensezi atat de murdar crestinismul?
Iată doar o mică parte din versetele care Îl prezintă in realitate pe Fiul lui Dumnezeu:
Coloseni 1, 16. Pentru că ÎNTRU EL (Dumnezeu Fiul - Hristos) AU FOST FĂCUTE TOATE, cele din ceruri şi cele de pe pământ, cele văzute, şi cele nevăzute, fie tronuri, fie domnii, fie începătorii, fie stăpânii. Toate s-au făcut prin El şi pentru El.
Coloseni 1, 17. El este MAI ÎNAINTE DECÂT TOATE şi TOATE PRIN EL SUNT AŞEZATE.
Ioan 1, 3: „Toate prin El (Dumnezeu Fiul - Hristos) s-au făcut; şi FĂRĂ EL NIMIC NU S-A FĂCUT DIN CE S-A FĂCUT."
Ioan 1, 4: „Întru El era viaţă şi viaţa era lumina oamenilor."
Evrei 1, 1. După ce Dumnezeu odinioară, în multe rânduri şi în multe chipuri, a vorbit părinţilor noştri prin prooroci,
Evrei 1, 2. În zilele acestea mai de pe urmă ne-a grăit nouă prin Fiul, pe Care L-a pus moştenitor a toate şi PRIN CARE A FĂCUT ŞI VEACURILE;
Miheia 5, 1: „Şi tu, Betleeme Efrata, deşi eşti mic între miile lui Iuda, din tine va ieşi Stăpânitor peste Israel, iar OBÂRŞIA LUI ESTE DINTRU ÎNCEPUT, DIN ZILELE VEŞNICIEI."
Profetul Isaia Îl numeste pe Mesia (pe Mântuitorul Hristos) "Dumnezeu-Tare, Domn al pacii, PĂRINTE AL VEACULUI ce va sa vina’’
Daniel 7, 14: "Şi Lui (singurul numit Fiul Omului în Noul Testament a fost doar Mântuitorul Hristos – Fiul lui Dumnezeu ÎNTRUPAT) I s-a dat stăpânirea, slava şi împărăţia, şi toate popoarele, neamurile şi limbile Îi slujeau Lui. STĂPÂNIREA LUI ESTE VEŞNICĂ, stăpânire care nu va trece, iar împărăţia Lui nu va fi nimicită niciodată."
Daniel 7, 27: "Iar regatul şi stăpânirea şi mărirea regilor de sub ceruri se vor da poporului sfinţilor Celui Preaînalt; ÎMPĂRĂŢIA LUI ESTE ÎMPĂRĂŢIE VEŞNICĂ şi toate stăpânirile Îi vor sluji Lui şi pe El Îl vor asculta".
Daniel 7, 14 -"Şi Lui I s-a dat stăpânirea, slava şi împărăţia, şi toate popoarele, neamurile şi limbile Îi slujeau Lui. Stăpânirea Lui este veşnică, stăpânire care nu va trece, iar împărăţia Lui nu va fi nimicită niciodată."
Acelasi Dumnezeu a lasat si cartile stramosilor tai evrei, si tot acelasi s-a revelat si prin mesajul incredintat noua prin SFÂNTA SCRIPTURA...
"Iubit-ai dreptatea şi ai urât fărădelegea; pentru aceea Te-a uns pe Tine, Dumnezeule, Dumnezeul Tău cu untdelemnul bucuriei, mai mult decât pe părtaşii Tăi". Evrei 1, 9
Mai bine ia si asculta http://www.youtube.com/watch?v=ZMa9IDsWJ-4 si lasa "analfabetismul structural" de care dai dovada...
Scriptura invita la folosirea ratiunii, iar morala crestina nu are nici o invatatura care sa lezeze cunoasterea, binele, frumosul, valoarea…
"Bate si ti se va deschide"
"Cautati si veti afla, cere si ti se va da (raspunsuri daca tu cauti cu adevarat Adevarul)"
Unde ti se pare tie ca Predica de pe munte invita la ignoranta? Eu stiu ca viciile opuse moralei crestine conduc la ignoranta...
Ce vorbe frumoase, suna de parca ar fi niste minciuni spuse de Satana!
Din fericire pentru oamenii normali si rationali, biserica nu se apreciaza dupa frumusetea minciunilor, ci dupa fapte istorice, iar istoria ne arata clar ca nu a existat niciodata o institutie mai criminala decat biserica crestina, asa ca degeaba te straduiesti tu sa minti frumos, pentru ca te da de gol ca mincinos, tocmai istoria.
Nu-mi aduc aminte cine, dar bine spunea cineva, ca acele abuzuri din spatiul apusean (evul mediu) n-au fost comise de Biserica catolica (cu a ei invatatura) ci de catre prostii care din pacate apartineau atunci acelei biserici... Si eu cred ca e adevarat
Imi este greu sa-mi imaginez de ce e in stare individual omul care interpreteaza totul dupa sine, care e dispus să-şi calce în crezul, valorile toate, toate lucrurile bune in esenta lor, toate certitudinile, pentru a face loc abuzului LIBERTĂŢII sale, in forma sa primar animalica.
Evul mediu a inceput odata cu crestinismul. iar biserica crestina a fost impusa prin CRIME, cand a fost impusa ca Religie de Stat, asa ca cel care interpreteaza in mod mincinos esti chiar tu, animalic inseamna sa minti si sa ucizi, iar religia voastra s-a nascut din minciuna si a fost impusa prin Crima, asa ca vezi-ti de barna din ochiul tau si nu de paiul din ochii altora!
Chiar în cea mai neagră suferinţă a Bisericii, atunci când în Apusul Europei, învăţătura creştină a fost oprimată prin nerespectarea ei de către cei care trebuiau s-o respecte, prin inchiziţie, victimele nu s-au ridicat la mai mult de câteva mii... De unde scoţi tu mai multe?
Biserica crestina NU a suferit ci i-a facut pe altii sa sufere.
Numai in Germania numarul feneilor arse pe rug ca erau frumoase, adica vrajitoare. a trecut de cifra de 1 milion, la care se adauga arderile pe rug a celor care gandeau liber, apoi uciderea acelora care nu voiau sa renunte la religia lor si sa accepte religia crestina, se adauga mil, ioanele de victime alre cruciadelor si razboaielor religioase, la asta se adauga nelegiurile comise de misionarii care au stins milioane de oameni si chiar civilizatii pe continentele care trebuiau convertite in religia celui care singur isi spune LUCIFER.
Chiar în cea mai neagră suferinţă a Bisericii, atunci când în Apusul Europei, învăţătura creştină a fost oprimată prin nerespectarea ei de către cei care trebuiau s-o respecte, prin inchiziţie, victimele nu s-au ridicat la mai mult de câteva mii... de unde scoţi tu milioane? Vinovăţia apartine câtorva proşti din evul mediu care prin abuzurile lor au calcat in picioare învăţătura Bisericii...
Ti/am mai raspuns odata!
Evul Mediu a inceput odata cu cresdtinismul iar Biserica si religia crestina a fost impusa oamenilor prin crime si amenintarea cu moartea, in plus de asta numai in tarile germanice au fost arse pe rug ca fiind vrajitoare, peste 1 milion de femei frumoase care vrajeau cu frumusetea lor popi grasi si libidinosi, nu uita cruciadele si mai ales razboaiele religioase in care au murit milioane de oameni, culminand cu misionarii careau distrus civilazatii intregi pe toate continentele ca sa-i faca pe bastinasi sa accepte sa-si vanda sufletul lui Lucifer
Am dat mai sus urmatorul mesaj si nu ai binevoit sa ma contrazici cu argumente: Indica pe net acte, documente care sa vorbeasca despre crimele libertatii umane ce calca in picioare principiile morale si apoi mai vorbim...
"Chiar în cea mai neagră suferinţă a Bisericii, atunci când în Apusul Europei, învăţătura creştină a fost oprimată prin nerespectarea ei de către cei care trebuiau s-o respecte, prin inchiziţie, victimele nu s-au ridicat la mai mult de câteva mii... de unde scoţi tu milioane? Vinovăţia apartine câtorva proşti din evul mediu care prin abuzurile lor au calcat in picioare învăţătura Bisericii... "
Eu cred ca daca lumea ar avea un pic de cultura, nu ar mai cere acte, cine doreste acte se poate documenta si singur pe net, pentru ca siteurile anti-religie germane sunt bine documentate din cauza ca fiecare ardere pe rug a fost consemnate in acte la fel ca orice moarte sau nastere, dar cine nu cauta acte ci studiaza istoria a aflat probabil ca atunci cand religia crestina a fost proclamata ca religie de stat a imperiului roman, toate celelalte religii au fost interzise iar cine nu a acceptat sa-si lase religia parintilor si sa accepte inventia crestina, a fost ucis, si chiar populatii intregi au fost ucise ca de ex in r5azboiuul pentru crestinarea saxonilor, razboi condus de Karol cel Mare impotriva sasilor condusi de Widukind, apoi razboaiele duse de cruciati, razboaiele legate de Luther si Protestantism, sin Germania Franta Austria, Boemia, ++++++ ++++++++ ++++++
Acei prosti la care te referi formeaza Biserica Crestina, si invaturile bisericii sunt foarte clare in sensul acesta, pentru ca urmand aceste "invataturi criminale" crestinismul s-a impus pe toata planeta, cred cca nu vrei sa-ti dau versete din Biblie in care Isus spune ca nu a venit sa aduca pacea... ci sabia!
In consecinta, ce s-o mai dregi la nesfarsit, nu exista documente care sa sustina enormitatile pe care le-ai spus...
Nu-mi aduc aminte cine, dar bine spunea cineva, ca acele abuzuri din spatiul apusean (evul mediu) n-au fost comise de Biserica catolica (cu a ei invatatura) ci de catre prostii care din pacate apartineau atunci acelei biserici... Si eu cred ca e adevarat
Imi este greu sa-mi imaginez de ce e in stare individual omul care interpreteaza totul dupa sine, care e dispus să-şi calce în crezul, valorile toate, toate lucrurile bune in esenta lor, toate certitudinile, pentru a face loc abuzului LIBERTĂŢII sale, in forma sa primar animalica.
Nici divinul si nici nu a fost concupiscent si nici invatatura crestina... ci doar LIBERTATEA iresponsabila a acelor oameni.
Pai spunea prea bine, pentru ca crimele prin care s-a impus religia crestina au fost incepute inca de la Niceea si in acea perioada inca nu exista Biserica Catolica, dar exista ucigasul in serie pe nume Constantin cel Mare care a nasit nasterea acestei religii diabolice.
2 Daca ar fi un singur om pe lumea asta care interporeteaza totul dupa cum vrea el, acel om ar fi avut numele de Constantin cel Mare, si intr-adevar acest personaj diabolic care era un ucigas in forma sa primar animalica, a avut atata putere politica incat a facut dintr-un dulgher lenes, vagabond si "pidosnic" a facut un Dumnezeu, iar dintr-un zeu tribal cum a fost Iahwe cel care la cortul lui Avraam a mancat 40 de vaci, sute de paini, ca sa ne dovedeasca ca nu e in stare decat sa faca un munte de fecale, acest criminal in serie a facut din acest Flamanzila creatorul Univesului, asta desi universul pe care l-a creat era doar o gramada de fecale!
Asa ca nu exista nimic divin, decat libertatea nerusinata de a MINTI si excroca oamenii, careia i se opune Sfanta Liberate de a spune adevarul!
Concluzia mea nu a fost infirmata cu nimic concret: "nu exista documente care sa sustina enormitatile pe care le-ai spus..."
Nu o mai drege asa, ai fost prins "cu mata-n sac", asa ca mai bine, stii vorba aia, mai bine taci "ca porcu-n popusoi" si ia si-asculta o melodie frumoasa...
http://www.youtube.com/watch?v=Uek72vsnahc
Aia frumoasa?
Uite aici iti dau eu una cantata si compusa de un Brasovean care chiar ieri a luat premiul Echo pentru cantecul asya dar si pentru angajamentul sau social in Romania unde a construit asezaminte pentru copii orfani
https://www.youtube.com/watch?v=AjiBEWwe9MU
Eu sunt ce numiti voi, pagan cred in zeii egiptului antic. Samd. DAR, nu il mai judeca pe acel guru. Si parintii mei sunt doctori, taicamiu cu 2 doctorate, 2 facultati, si nu are nimic cu religia. Este perfect saanatos si nu s-a dus la doctor nici macar o data, e anti pastile si prosti. Iisus este recunoscut si de noi kemetistii. A deschis ajna chakra in masa oameniilor prin ieratare, le-a acumulat din carma doar pentru a oferi un plus omenirii. Este o poveste lunga, si daca ma apuc sa vorbesc e de prisos. Un gram de practica cat o tona de teorie. Ce vreau sa intelegi este faptul ca: Am studiat si experimentat tot felul de religii si tot felul de chesti, de fapt studiat. Am ajuns la concluzia ca: Crestinismul, catolicismul, si khemetismul sunt aceelasi lucru si sunt singurele religii aflate pe adevar. Budismul vind un mod de viata samd. Ideea ca sunt constient ca a facut o facultate, poate i-a explodat o artera in gura de la un om, poate poate poate. Chiar imi zicea fratemiu ca a patit. Stiu ce inseamna sa vezi un doctor mereu riscandu-si timpul, si uneori viata pentru a ajuta. Dar te rog intelege
Intelege ca Iisus este cu adevarat un D-zeu. Nu-l renega si nu-l judeca. Uite iti zic, ca am studiat satanismul spiritual, satanismul traditional, luciferianismul. ITI ZIC ca astea sunt niste rahaturi! Si am studiat cam un an. Am patit ceva ce era sa mor, la propopriu. M-am dus undeva sa stau singur, sa ma pregatesc de a pasi pe calea neagra. Asta era una din piediciile pe care trebuia sa le trec, sa nu accept dar sa cunosc si negrul. Mi-s-a spart oglinda neagra. Am vopsit una, si din cauza mirsului am lesinat si am adormit. Lumanari in jurul meu, si surse de foc. Sa creat un fel de gaz, a luat foc samd. si era sa mor. S-au mirat medicii dc. nu am nici o problema cu plamani. Decat dezhidratare. Crede-ma ca am vazut lucruri care nu le-am vazut in ani intregi de facut yoga si tot asa. NU te mai indoi de Iisus. Iubeste-l, a fost primul guru al omenirii care a oferit eliberarea in masa, ultimul fiind apramahansa yogananda. Ma crezi nebun sau ca mint, nu pot insira tot ce am vazut si ce am simiti, ca am plans o saptamana intreaga. Eu cred in zei, dar pe Iisus nu-l contestam! Citeste tablitele lui thoth atlantul, si inveti multe.
https://www.youtube.com/watch?v=RLoqXe3EdYg
https://www.youtube.com/watch?v=H7c0beF-4zw
Numai ca-ti zic sigur. Satan e cel rau, siu NU IISUS e rau, ci sistemul. Raul e lipsa divinului in tine. E greu sa incep sa vb. nu vei crede. Dar mai bine decat sa ajungi sa patesti ce am patit eu, mai bine crezi de acum. Cu asta m-am cait sa zic asa. Intr-adevar a trebuit sa studiez calea neagra pentru a-mi da seama cat de periculoasa e. E o tampenie si o aberatie. Raul e lipsa binelui. In prezent sunt bun si bine.
Cum sa inteleg o asemenea aberatie?
Daca Isus a fost toata viata lui dulgher si nici macar o sutime de secunda un Dumnezeu, de ce sa-l cred Dumnezeu si nu dulgher?
Probabil ca erai sa mori din cauza ca "dumnezeului" religiei crestine, adica Dumnezeul veacului acesta, denumit si Satana, vazand ce studiezi tu, voia sa impiedice indepartarea ta de la calea lui.
In plus de asta Isus nu are nicio legatura cu crestinismul pentru ca era rabin al religiei mozaice
Daca aspiri catre bine, sufletul tau te va purta inspre bine. Indiferent care-ti e calauza. Raul si satanismul sau astea imbolnavesc mintea si trupul. Uite-te la asta. Religia e ceva bun, oamenii, umanitatea e ceva rau. Pana si un semizeu poate cadea in capcana mortii. Si un fiu al lumini. https://www.youtube.com/watch?v=kVyv743FpjY
Ai dreptate, cine aspira catre bine, acela se va delimita totqal de religia crestina si de biserica ei diabolica care a comis atatea crime si bicisnicii ca nici nazismul nu a egalat-o!
Si sa cauti sa aspiri catre bine si frumos printr-o asemenea religie. este ca si cum ai cauta mari valori culturale in haznaua din curtea unei scoli de la tara!
Eu nu cred. Ca e plina lumea de,, destepti" care ced ca biserica ii prosteste. Nu te obliga nimeni sa fi crestin. Du-te la ambasada republicii populare deomocrate Coreene din Romania. Si te duci in Coreea. Te-ai saturat de nato? Uniunea europeana? SUA? Capitalism etc? Emigreaza, tovarasii tai te asteapta. Judeci o religie dupa ce au facut cei din urma, si eu azi ar trebui sa va pun pe rug ca stra, stra bunicul tau a omorat un om in scara blocului. Trecutul e trecut. Du-te in coreea: Tel/fax: (0040-21) 2321994. Esti ateu si poti fi anti crestinism, budism cat vrei Daca crezi ca e asa rau in Romania. Eu am vazut scena in Rusia cand 2 gay au fost batuti doar pentru. un sarut . Te poti duce in raiul comunist. Dar arabii nu au gresit? Sariti pe religie. Hitler era un mare ocultist si un mare om de stiinta, a omorat si a facut mai mult rau (desi il apreciez), mai mult ca biserica. Nu sare nimeni pe alt trecut. Decat pe crestini. BAI FRATE, sincer, du-te in Coreea, nu te tine nimeni. Ce rau iti face? Cu ce te prosteste? Nu te obliga nimeni sa mergi la spovedanie. Sunt sigur ca acum incepi cu nu stiu ce vorbe, sa ma inchizi pe mine. Mai, sti cum sta treaba. Fara a fi un copy-paste la raspunsuriile mele. Iti garantez ca nu vorbesc sa te inchid sau sa vb in dialog contradictoriu cu tine. Nici nu ma intereseaza. Ateismul e o cantitate neglijabila, sunteti putini. Sau ce esti nu stiu nu ma intereseaza. Nu-ti convine biserica, du-te in coreea. TE ROG. Sincer, Hitler a fost copil mic. Va vindecam eu de toate astea, va si plateam sa plecati din tara. E de ajuns sa omori 80 ca se potolesc toti criminalii si toate natiile ce fac rau. NU? Ca banuiesc ca pentru tine, iubirea e ceva inrational? Daca o luam cum zici tu. Cica e rau in Romania, cica biserica frate. Niste oameni frustrati cu minimul de resurse, nu au pe cine sa tipe decat pe biserica. Imi pare rau. Iauzi, religia te prosteste, religia iti fura banii. BAI NENE cine te obliga sa stai aici in tara? Cine te obliga sa platesti ceva? Poti a renunta si sa mai platesti pentu hrana. A comis crime cine? Oamenii, javrele vara iubire fata de divin ca. HAPCIU! Unul ca mine nu ar comite vreo crima. Dar unul ca tine da. Crede-ma du-te in Coreea sa zici acum ca te-am innebunit cu asta Sa ai motive de contradictie. Nu m-ar deranja. Stiu ca nu are leg. cu postarea ta. Dar toti sunteti suparati pe religie si nu stiu.
Nu stiu. Eu zic asa. Daca nu-ti convine ceva la cineva il lasi, daca nu-ti convine o religie nu o imbratisezi, daca nu-ti convine o tara si legiile ei pleci din ea. Nici mie nu-mi plac tiganii, ungurii si evrei Dar nu ma iau de ei, si ii las. Si nici tu nu ar trebui sa contrazici ceva, sau pe cineva. Deoarece in fata atator milioane de oameni care au descoperit si au vazut ceva, 2 oameni necredinciosi sunt o cantiate neglijabila. PACE nu iti obosi degetele scriind inapoi, iti dau INAINTE dreptate O zi buna.
Am deja un prezent perfect, neederanjat de nimeni. Si nu ma deranjeaza nimeni si nimic. Nu duc lipsa de NIMIC financiar sau probleme de natura din asta ca a ta, ca sunt suparat pe nu stiu ce. Sunt perfect fericit. Si am viitorul perfect, la fel ca si prezentul. Parerea ta ... eu zic ca e mai bine sa nu-mi fac griji de nimic, sa fac ce e bine acum si sa stiu sigur dinainte ca va iesi bine. Nu am ratat niciodata pana acum, nu o sa ratez spunand tu asta. O zi placuta. Nu-ti mai raspund ca ma incarci cu commuri O zi frumoasa xD Eu am vorbit din punctul de vedere a unui ateu fara inima cand ziceam ca omor si ca fac. Dar nu ai inteles. Si nici nu vreau sa mai continuam discutia, eu fug de contradictoriu. O zi frumoasa, da da ai dreptate dar nu mai comm.
Sa fi sanatos, daca ai tot ceea ce iti doresti, dar aceasta ar trebui sa fie un motiv sa fi tolerant si sa nu judeci oamenii dupa nationalitatea lor, ci dupa faptele lor... dupa cum vezi eu atac o institutie ca bisaerica crestina care s-a dovedit a fi in istoria ei cea mai criminala institutie din istoria umanitatii, si gasesc ca pozitia mea este foarte corecta, mai ales ca si tara ta este ramasa in urma tocmai din cauza ca oamenii sunt prostiti si intorsi cu fundul catre stiinte, prin educatia religioasa care are ca scop formarea de adormiti ca altii sa poata FURA in liniste, asta pe cand in tara mea, tinerii sunt educati ca sa fie deschisi catre Stiinte si cunoastere pentru ca in ziua de azi traim intr-o lume concurentiala in care numai tarile care pregatesc tinerii pentru competitia pe taramul stiintelor si tehnologiei au sanse sa supravietuiasca, si in lumea care deja s-a nascut, cu sovinismul sau cu antisemitismul si mai ales cu educatie religioasa nu realizezi decat distrugerea din interior a tarii tale, lucru vizibil daca ne uitam la cancerul moral in care se zbate lumea romaneasca de la voda la opinca si la datoriile imense pe care deja le aveti, dar si la faptul ca va vindeti la straini pentru nimic, resursele naturale care v-ar face bogati.O zi frumoasa si nu incerca sa fugi de aceii contradictorii care opun binele raului ci urmeaza-i pe cei care doresc binele, asta chiar daca esti in contradictie cu cei care fac raul.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: