Daca te deranjeaza sistemul vino cu solutii.
E usor sa ne plangem ca nu ne place ce vedem in jurul nostru, dar are vreun folos? Nu.
Tu spui ca omul e stricat. Nu as spune-o chiar asa. Omul e imperfect dar noi trebuie sa ne descurcam cu imperfectiunea lui. Eventual sa gasim solutii pentru perfectiunea lui, desi asta pare cam utopic.
Cum ar arata dupa tine un sistem bun? Gaseste-l chiar daca ar fi numai la nivel teoretic. Fa propuneri clare dar nu te mai plange pentru că asta nu ajuta la nimic.
Filmul "Matrix" l-am vazut acum 19 ani. Nu mi s-a parut un film inspirational. Nu compara sistemul din film cu sistemul nostru pentru ca nu e același lucru. Este un film stiintifico-fantastic. Avea probabil si ceva idei filosofice dar nu era ceva memorabil si constructiv.
Daca vrei sa vezi un film inspirational urmareste "Peaceful Warrior" (Spirit de luptator e titlul in limba română).
Ok. Acum te poti adaposti in padure ca sa scapi de sistem.
Mută-te la țară. E o viață mai simplă, mai liniștită, mai puțin dependentă de sistem. Poți munci de acasă, îți plătești taxele, îți pui o grădină și îți vezi de treabă.
De unde e citatul „Before the kingdom change, the people must change"? Îmi sună nou, deși n-ar trebui.
Tu esti pacalitul daca inca nu ti-ai dat zeama.
Tu traiesti intr-o lume plina de basme de zane si spiridusi invizibili
Ai numai filme in cap de ca cat.
Mai ales ala cu Isus.
αɴι28 întreabă: