De ce nu a intervenit in al dolea razboi mondial era vorba despre poporul lui
Dumnezeu vorbeste oamenilor in mai multe moduri: prin oameni, Cuvant, creatie, evenimente, calamnitati, vise, boli.
"De ce nu a intervenit in al dolea razboi mondial era vorba despre poporul lui"=>>raspunsul il ai, dar nu il cauti raymusic22tm
Biblia este raspunsul la tot:
Ia aminte spre Mine, dar, poporul Meu, pleaca urechea spre Mine, neamul Meu! Caci din Mine va iesi legea, si voi pune legea Mea lumina popoarelor. (Isa.51:4)
>>si-a schimbat vreodata un popor dumnezeii, macar ca ei nu sunt dumnezei? Dar poporul Meu si-a schimbat Slava cu ceva care nu este de niciun ajutor! (Ier.2:11)
Caci poporul Meu a savarsit un indoit pacat: M-au parasit pe Mine, Izvorul apelor vii, si si-au sapat puturi, puturi crapate care nu tin apa. (Ier.2:13)
O, neam rau de oameni, uitati-va bine la cuvantul Domnului care zice: "Am fost Eu un pustiu pentru Israel sau o tara plina de intuneric bezna? Pentru ce zice atunci poporul Meu: "Suntem slobozi, nu voim sa ne intoarcem la Tine"? (Ier.2:31)
"Caci poporul Meu este nebun, nu Ma cunoaste; sunt niste copii fara minte si lipsiti de pricepere; sunt mesteri sa faca raul, dar nu stiu sa faca binele." - (Ier.4:22)
Totusi poporul Meu M-a uitat si aduce tamaie idolilor; s-a abatut din caile lui, a parasit vechile carari si a apucat pe carari si drumuri nebatute, (Ier.18:15)
De aceea, asa vorbeste Domnul Dumnezeul lui Israel impotriva pastorilor care pasc pe poporul meu: "Pentru ca Mi-ati risipit oile, le-ati izgonit si nu v-ati ingrijit de ele, iata ca va voi pedepsi din pricina rautatii faptelor voastre, zice Domnul. (Ier.23:2)
Lucrurile acestea se vor intampla pentru ca ei ratacesc pe poporul Meu zicand: "Pace!", cand nu este pace. Poporul Meu zideste un zid, si ei il tencuiesc cu ipsos. (Ezec.13:10)
Acum dupa ce au fost gazati ard in iad vesnic? cum poti sa ai atata lipsa de empatie au fost gazati copii mici, arsi in cuptoare de vii
Isus spune ca care nu cred in el ard vesnic in iad
http://www.allaboutworldview.org/romanian/exista-oare-iad.htm
valeria întreabă:
DaciaRomania întreabă: