Cred ca ai o problema de identitate, Prin raspunsurile tale zici ca esti de sex M acum vad ca esti F. Poate te mai gindesti ca eu nu cred in dialogul tau imaginar.
Uite niste ex scrise de ine :
-Eu ca un ateu nu te pot indruma sa mergi
-Eu sunt ateu de la 10-11
-Eu sunt ateu in felul urmator
Urzi23 raspunde cu intelepciune
Vise coane vise, sa te dai mare in fata gastii
Buna gaselnita de la sfirsit cu Preotul care o fi fost chior sa nu deosebeasca un el de o ea
Uite aici:http://gandeste-rational.blogspot.com/......-chef.html
Poti citi si comentariul de pe blogul omului, intra si pe linkul ala, fa ce vrei.Eu nu sunt ca tine,eu am spus ce am vazut,si te poti uita si la numele persoanelor de acolo sa vezi deosebire,eu nu am zis ca e real asta, dar daca mai multi cred asta, se gaseste unu ca tine sa comenteze fara sa stie despre ce e vorba.
Bati cimpii coane cu chestii imaginare de toata jena vezi ca ingheata apa la flori si apa din acvariul cu pesti O sa il dezgheti cu feonul pacat de bietele lighioane tu pierzi milioane de ani de evolutie Fugi la vale melcule
Apropo ca poate faci confuzie la numele blogului si numele meu de pe TPU(si nici nu m-ar mira), nu e blogul meu, nu lucrez pentru Scientia.ro,nu imi place sa scriu pe bloguri si nu ma numesc Madalin Filip.
Acum sa fim sinceri, eu zic sa o lasi moarta ca ajungi de risul TPU
Nimeni n-o sa ajunga de rasul TPU asa cum ai ajuns tu. Nimeni n-o sa ajunga de atatea ori consecutiv
Fugi la vale melcule
Altceva decat sa te certi ce mai sti?
Ma doare undeva de recensamantul lor si mai ales in ideile lor preconcepute.Cica sa nu mintim la recensamant, dar nici sa nu spunem adevarul atunci cand deranjeaza.
Plin de oameni batuti in cap si incapatanati care nu pot concepe prin mintea lor de carton ca mai exista persoane ca nu cred in ceea ce cred ei.Ar merita batuti si sa li se faca o clisma cu o drujba, si pentru cei mai credinciosi, cu o drujba sfintita.
Accept multe, dar sa-mi fie impus ceva nu accept, eu nu ma duc si incerc sa schimb gandirea nimanui, asta astept in schimb.
Ce s-a intamplat cand a venit fasola ala persoana? A inceput razboiul eschivarilor, am spus sa-mi arate si mie ce prostii is pe acolo, cate intrebari sunt, el a spus nu ca nu ii legal, imi venea sa-i spun, "dar cand nimeni nu se uita si ai oportunitatea sa faci ceva ilegal in beneficiul tau, atunci nu mai este legal?", oameni ipocriti, dar atat de ipocriti incat in loc sa aiba ipocrizie in sange, ei au sange in ipocrizie.Am spus din prima, ateu, el "poftim?", da, m-ati auzit bine, ateu.Stramba din nas, trece acolo ceva, cine stie ce a scris si trece la buletin si ca sa-l aduc sa-mi treaca numele real acolo.Ii spun numele, el o tinea cu buletinul, ca trebuie sa se convinga el, aici mi-a sarit tandara urat de tot, un bucsit la colt, un coborat din cocotier, un lingator de timbre, vrea sa se impuna in fata mea.S-a vazut ca mi-a sarit mustarul si a cerut sa vorbeasca si cu stapanul casei.Nu m-a mai interesat de ce a urmat, m-am dus la mine si am lasat stafeta la altii sa se enerveze cu toti moflistii.Aflu mai tarziu ca mi-a fost dat buletinul si cica mi s-a luat si CNP-ul.Nu inteleg de ce a fost luat si ala, dar cand sefii de la recensamant sunt astfel http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A7dVbmJfzvw, nu am ce comenta.
Popa ala care a venit cu blagoscovenia si cu bagatul in seama, ca sa nu-i scada reputatia si credinta in fata sefului cel mare ca are atei in parohie, merita sa fie atacat de un hibrid intre arici, furnicat si sconcs.De unde pana unde stia el ce ai declarat tu acolo? Si mai ales de ce-l interesa pe el, sau crede ca persoanele cu alte credinte ii pocesc renumele de hot si neplatitor de taxe?
Ultima oara cand a venit o fata bisericeasca la mine, au fost doua fetiscane de la Martorii lui Iehova si ele au avut parte de o privire mai mult decat buna.Bat ele la usa si deschid eu usa, din prima sunt pironit cu bible in jugulara, "Tu sti cine este mantuitorul tau?", la care eu "Cum adica, nu ma recunosti? Ii chiar aici".As fi vrut sa le propun sa le sfintesc oleaca, dar au plecat repede.
In Romania, tara tuturor imposibilitatilor, nu ma mai mira nimic, ce conteaza ca eu sunt ateu? De ce trebuie mintit? Vrea sa stie biserica cati are sub influenti si pe cine se poate baza pentru donatii? Se trimit mai multe lumanari si aghiazma de pe muntele Athos daca exista majoritate? Daca tot este sa mint, sa mint ca sa primesc ceva, nu doar sa dea bine.
Am auzit si eu de situatii de genul asta, jalnic, sau ca recenzorii sa completeze cu creionul, nu cu pixul, iar mai apoi sa stearga, sa treaca ce au ei chef. Trebuie sunat la centru daca observi situatii de genu'.
Sunteti de toata jena inainte de 89 tara iesea tot peste 90% crestina si comunistii puteau sa puna 0% dar nu au facut asa ceva ca ajungeau de risul curcilor ca jmekerii de pe aici.
Nici nu am spus ca situatia asta, intamplarea relatata de @Omulrational ar fi de acum. Oamenii nu se schimba. Crezi ca inainte de '89 nu existau atei? Erau si atunci, dar se faceau, ca si acum, tot felul de lucruri, de pilda, cum am spus si mai sus, scrierea cu creionul si apoi modificarea si-s sigura ca nu e singura metoda...
Omule,tu ai venti aici sa iei la misto o parere a unei persoane am dat si link sa te uiti,eu am intrebat daca e normal ce a facut recenzorul respectiv,nu am nimic cu nici o religie, dar sa fie lasat omul in pace sa isi declare religia nu sa i fie declarat din oficiu cum vrea recenzorul, acum ce vrei sa facem tara de ''110%'' de crestini sau ce?
Omulirational
El: religia – ortodoxa (bifeaza)…aveti dificul
Eu: atee
Daca tu nu stii ce ai scris, eu stiu ce sriu Daca tu scrii si nu intelegi ce scrii asta este problema ta.Cum ai dori sa te pricep eu cind tu nu te pricepi?
Cred ca ai o problema de identitate, Prin raspunsurile tale zici ca esti de sex M acum vad ca esti F. Poate te mai gindesti ca eu nu cred in dialogul tau imaginar.
Uite niste ex scrise de ine :
-Eu ca un ateu nu te pot indruma sa mergi
-Eu sunt ateu de la 10-11
-Eu sunt ateu in felul urmator
Urzi23 raspunde cu intelepciune
Vise coane vise, sa te dai mare in fata gastii
Buna gaselnita de la sfirsit cu Preotul care o fi fost chior sa nu deosebeasca un el de o ea
E problema ta daca zice ca eu am scris asta,dar te rog eu sa te uiti pe site-ul ala, sa vezi despre ce e vorba, sa intri pe link ca vad ca nu te lamuresti.Eu nu spun lucruri inchipuite si nu am nici interesul sa o fac,si dupa cum vezi nu numai persoana respectiva a avut problema asta, ci si alte persoane, dar practic ma doare fix undeva de ce crezi tu atat timp cand eu stiu ca am dreptate si ca sistemul deficitar din Romania nu e in stare sa organizeze un recesamant corect.
Stai sa ne pricepem ca ne intelegem ca surdul cu mutu. Deci tu ai dat niste citate de pe un site? Eu am ramas in minte ca tu ai tras chestia respectiva si de aici confuzia dar nici tu nu ai specificat Deci suntem la Pace
''Mai devreme am vazut pe un blog din intamplare acest comentariu.'' Am specificat in intrebare ca e de pe un site. Oricum nu vreau sa ma mai cert cu tine pe tema asta, nu are nici un rost.
M-am trezit razand singur in camera ce recenzori avem. Totul e tipic romanesc.
"In momentul asta a facut asa o fata ca ai fi zis ca sufrageria noastra miroase puternic a pucioasa iar noua ne crescusera brusc coarne."
epic
Normal trebuie sa crezi in ceva pe lumea asta. Voi in ce credeti? In nimic? Nu prea imi vine a crede. Nu aveti nici o regula? adica furati, omoriti, nu iubiti aproapele? Se pare ca da.
De aia va ocoleste lumea.
eu nu as avea un prieten ateu in viata mea.
Mult mai bine as fi prieten cu un arab fundamentalist.
Din ala cu bomba sub fuste.
Ala macar crede in ceva. Nu ca voi niste nimeni care va credeti buricul pamintului.
Sictir!
Deci tu esti tipul de ersoana complet redusa mintal. Sa inteleg ca daca tu nu ai mai crede in al tau zeu te-ai apuca sa omori si sa furi. Esti de-a dreptul absurd. Ai facut niste afirmatii fara pic de noima...
Cat despre intrebare, ce pot spune...toata chestia asta cu recenzamantul este o harababura totala...am fost trecut crestin pentru ca nu eram acasa(de maicamea)
Tu de unde ai mai aparut? Parca esti picat de pe Luna,eu am postat ceva, macar daca iti spuneai parerea civilizat dar tu incepi cu sictiruri si discriminari si apoi te declari credincios, e clar ce fel de om esti.
Din cauza voastra a fost inventat legea. Altfel am fi trait linistit ca fratii indiferent de religie.
Va rog sa va uitati si la alte raspunsuri ale lui AnghelB si va dati seama, toate raspunsurile cu injuraturi, e clar un stresat si obsedat de prea multa religie.
Nu confunda ateismul cu imoralitatea. Noi ateii nu avem nevoie sa fim amenintati cu iadul pentru a nu fura, sau a nu ucide, si la fel, nu avem nevoie sa ni se promita viata vesnica pentru a face fapte bune. Moralitatea nu are legatura cu religia.
Aveti dreptate,ce fac recenzorii astia nu e legal,parerea mea e,daca nu vrea sa scrie ce zice omul sa fie dat afara,aici ne trebuie recenzori care sa scrie parerea oamenilor nu sa isi spuna parerea lor,ca de aia sunt platiti, nu sa vina sa se certe cu persoana respectiva pentru ca e ateu si sa tina pentru sine, si mai departe daca e real ce zice persoana respectiva imi vine a crede ca e o mica implicare a bisericii in recesamantul asta.
Poti crede ce vrei,persoana aceea a spus o intamplare iar voi luati la misto, nu stiu daca e reala e povestea dar am vazut un comentariu tot pe blogul acela, alta persoana care a spus ca i s-a intamplat tot sa fie abordata asa de recenzor.
Viata-i si asa scurta. Daca nu o putem lungi, hai s-o facem lata
Tipic romanesc de rahat te cred vai samar in ca tara traim mi si scarba deja / eu direct am intrebat de religie ma trecut ca ateu da de ce nu mai am amici imaginari inca nu a fost nici un clovn la mine la usa
Asa se intampla in tara asta,daca nu crezi in religia lor esti atacat, respectiv la aceasta intrebare, am cerut o parere despre comportamentul recenzorului si vin niste ''destepti'' sa arate cat de ''inteligenti'' sunt cu religia lor cu tot.Suntem o tara de pomanagii,vad mereu la televizor cazuri din astea si am ramas socat cand o femeie batrana zicea ''Ne rugam la Dumnezeu sa ne mareasca pensiile'' sau alta ''Sa avem salarii cat mai mari sa ne dea Dumnezeu'', asta cui i ceri ma frate, lu' Dumnezeu sau lui Boc? Toti vor sa le cada bani din cer si de aia umplu bisericile si se bat pe acolo+mancarea gratis.Prea multi credinciosi in tara asta si pentru nimic si daca nu esti cu ei ar fi in stare sa te si omoare.
Ma? cui ii spui frate? ca nu inteleg? ai un frate? si vorbesti cu el pe TPU? sau minti si tu asa ca esti ateu si nu ai ce face? e ciudat, dar ...ma rog.esti liber sa spui ce vrei.e fraier care pune botul.
Am dat de pe un site conversatia dintre persoana respectiva si recenzorul si am intrebat aici pe TPU daca este bine ce a facut respectivul recenzor, ce e asa greu de inteles, s-a deviat deja prea mult de la subiect in aceasta intrebare.Si nu mint ca sunt ateu, recunosc ca sunt ateu, si care e problema?
Nu. Dupa parerea mea nu e normal si ar trebui respectata decizia fiecaruia. Dar si eu am avut ceva probleme cu recesamantu asa ca nu te ingrijora.
Stiu, eu nu sunt ateu, dar mi s-a intamplat la fel. A sarit peste intrebarie de gen: Aveti difiultati de...
Datele personale, ultima scoala, iinternetul si semnatura
Nu stiu ce interese ar putea avea popii dar daca la slujba au spus sa votam cu... nu dau nume dar sper sa-ti dai seama atunci ii cred in stare de orice ca sa`si atinga scopurile. Si treaba cu recenzorul... eu l`as fi dat afara in suturi adica nu e treaba lui care`i religia ta dar nu stiu ce sa zic la mine a venit un baiat foarte de treaba si n`am avut nimic de zis. In orice caz nu`ti bate capu` cu asta!
Multa bafta si noroc in continuare!