| tslex a întrebat:

Frati crestini, oare generatia noastra este cea profetita in Biblie? Oare noi suntem cei de pe urma? Eu cred ca da. Oamenii de pe urma vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginţi, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără cucernicie,

3. Lipsiţi de dragoste, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, cruzi, neiubitori de bine,

4. Trădători, necuviincioşi, îngâmfaţi, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu,

5. Având înfăţişarea adevăratei credinţe, dar tăgăduind puterea ei.
Aceasta categorie de oameni este prezenta in zilele noastre. Cred ca Sfarsitul se apropie.

Răspuns Câştigător
| kamael a răspuns:

Bai astia ateii, eu vad ca voi sunteti oarecum alergici la Dumnezeu, omu a pus o intrebare pentru cei ce cred in Dumnezeu, pentru cei ce sunt crestini! Daca nu crezi in Dumnezeu si nu ai nicio treaba cu subiectu pe care l-a pus tslex in intrebare, VEZITI FRATE DE TREABA!

33 răspunsuri:
| sousabo a răspuns:

Daca deschizi biblia in vechiul testament o sa vezi ca lumea a fost mereu asa mai putin crimele pe care le faceau unii in numele religiei.

| OrNaM3nT a răspuns:

Sa fim seriosi. daca Dumnezeu se supara acum cand lumea e cat de cat pasnica, ce s-a intamplat cu el cand evreii erau macelariti si aruncati in gropi unu peste altul? Atunci nu i se parea ca sunt prea multi oameni rai? Dar acum 500 de ani cand violul fetelor si femeilor era la ordinea zilei?

| kamael a răspuns:

Dupa cum vedeti intrebarea lui tslex incepe cu "FRATI CRESTINI", din moment ce nu esti crestini, VEZITI DE TREABA!