| Snak1998 a întrebat:

Frati si surori, se spune la multi ani celor care poarta numele de Maria pe 15 august? Pana anul trecut, eram convins ca da, ca invatasem de la parinti ca trecerea in rai e de bucurie, deci de adormire ne bucuram pentru Maica Domnului. Totusi anul trecut, o persoana careia i am urat la multi ani mi-a atras atentia sa nu mai fac asta. Si acum, dupa ce am cautat mult si bine pe internet, vad pareri de ambele parti. Deci nu mai stiu, imi poate raspunde cineva? Se ureaza la multi ani pe 15 august? Sau doar pe 8 septembrie?

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Aici e vorba de onomastici, și nu de prostii besericești.A-i ura La mulți ani unei persoane ce poartă acest lucru nu e un lucru rău.E rău să crezi ce înseamnă această zi, dar asta depinde de fiecare Român de cum a auzit(chestiile din auzite domină rațiunea unora din Români, din păcate) că se face, chiar dacă acel lucru e o mizerie în sine.

11 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Lasati-o pe mama lui Hristos sa se "odihneasca" in liniste pana la revenirea fiului ei.
Dar felicitarile facute la mormantul unui mort sunt COOL, nu te opri, cum vezi un mort, hop si cu felicitarea.

Răspuns utilizator avertizat
| danut a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu jigni ci citeste sau tu citesti din doi in doi?

Tu ma indemni sa citesc ce a scris acolo un schizofrenic? Nu urmaresc schizofrenia unora caci este "molipsitoare", tu daca o citesti se prea poate sa te fi "molipsit". laughing

Isus nefind partas la "discutile" noastre totul "se revarsa" asupra mea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E fix o chestie de obiceiuri. In unele zone ale tarii se zice, in altele nu. Fiecare cum ii trece prin cap.

| AdiZNoni a răspuns:

Eu personal știu că nu se urează de adormire decât dacă Sfântul nu are și dată de naștere ca sărbătoare. Nu faci nici un păcat oricum dacă vrei să urezi unei persoane o onomastică fericită și să-i faci ziua mai frumoasă!