anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fraților, este imposibil ca noi sa fi apărut fără ca cineva sa ne fi creat! Doar gândiți-va, suntem atât de complexi, corpul uman este o mașinărie foarte bine pusă la punct. Este imposibil sa fi apărut așa din prima sau sa fi evoluat dintr-o simpla bacterie unicelulara! Totul trebuie sa fie rezultatul unui creator/designer, putem lua de exemplu un telefon, nu s-a putut crea singur si este foarte complex.
Deci, in concluzie, trebuie sa existe un creator divin, altfel este prea absurd sa fi apărut totul din nimic...

36 răspunsuri:
| danay72 a răspuns (pentru RAY):

Ideea e ca avem necesități spirituale.Despre acest lucru vorbeam.

| RAY a răspuns (pentru danay72):

Ideea e ca sta in genetica noastra sa dam sens lumi in care traim asta e un factor care tine de zona de confort, credinta ofera face ca zona de confort sa fie adaptabila

| danay72 a răspuns (pentru RAY):

Intr-adevăr am fost creați cu necesități spirituale. Ma bucur ca ai înțeles.

| RAY a răspuns (pentru danay72):

Nu am fost creati si pur simplu omul asa a evoluat.nu ne-a creat nimeni

| Felys a răspuns:

Unde naiba ne vezi asa perfecti,daca eram asa grozavi nu muream pe capete de boli,nu se nasteau atatia cu deficiente grave, handicapati, nu exista boala netratabila, nu exista ura si invidie, razboaie.Suntem mult prea departe de perfectiune

| AnonimSuprem1 a răspuns:

Daca cercetezi foarte atent legile fizicii vei obesrva ca exista un Dumnezeu. Chiar fizicianul Isaac Newton a ajuns la concluzia ca Dumnezeu exista dupa ce a privit cosmosul si a descoperit gravitatia.
Din punctul meu de vedere, gravitatia (care comform teoriei relativitatii lui Einstein reprezinta o curbare in spatiu-timp) este o minune a fizicii si un argument care demonstreaza ca Dumnezeu exista.
In primul rand, spatial-timp nu reprezinta nimic material, deci logic vorbind el nu exista - si daca exista o curbare "in ceva ce nu exista" (ceea ce e imposibil) este vorba de un miracol in domeniul fizicii.
Cine a facut acest miracol (gravitatia =curbare spatiu-timp)? Spatiul si timpul sunt niste dimensiuni, iar acestea supun tot ce exista. Nimic nu poate exista fara timp. Nimic din ce exista nu pot modifica aceste dimensiuni (care de fapt, dupa cum am mentionat, nu reprezinta nimic material, deci nu exista). Deci, ce a produs acest miracol (gravitatia)? Evident, este vorba de o Forta Superioara (exterioara) dimensiunilor.
Noi stim ca dimensiunile supun tot, dar daca aceasta Forta este superioara dimensiunilor inseamna ca aceasta Forta este Atotputernica (deoarece e mai presus de dimensiuni, care de fapt ele supun totul).