anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fratilor nu stiu ce sa mai fac. Locuiesc in Italia de aproximativ doi ani. Acum cateva luni am decis sa mai trecem prin Romania, eu impreuna cu iubita. Inainte sa plecam am vizitat o biserica ortodoxa si atunci a inceput totul sa o ia razna.
Preotul de acolo era unul tanar. Cam 24-28 de ani. A inceput sa se bage in vorba cu prietena si i-a cerut numarul de telefon,ca daca mai venim prin tara sa trecem si pe acolo.

Dupa doua saptamani iubita s-a certat cu mine ca cica nu vrea sa mai stam impreuna, ca s-a saturat. Pana la urma mi-a zis ca se duce la preot, ca au vorbit si se mutai ntr-un apartament in Bucuresti. Nu mai suport, I-am verificat telefonul pe ascuns si am gasit 15 mesaje de la preotul ala ortodox. *iubi, ce mai faci* si alte din astea.

E mama masii e ineregula cu oamenii astia? Ce ar trebui sa fac?
Apropo. Eu am 23 de ani, iar ea 22.

8 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Înseamnă că nu te merită. Nu are sens sa suferi. Meriți ceva mai bun. Ești tânăr și nu se sfârșește viața ta aici, ci doar își continuă cursul și câștigi mai multa experienta. Vei ști la ce sa fii atent în viitor.

| milan9 a răspuns:

Iar te tii de TROLLING si de MIZERII?

| milan9 a răspuns:

Azi ti-ai facut un cont nou nout special pentru glume proaste si TROLLING? thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ai ce face. E alegerea ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii place popa, si nu ma mira.este un fin psiholog care s-a prins ca santeti de mult impreuna si a incercat sa atace pe teren batatorit, a tinut.laso sa plece ca se va satura si de el.iar tu cautati una serioasa, cinstita si sigura pe ea.

Răspuns utilizator avertizat
| ExprimareLibera a răspuns:

Pai el îi oferă bani, vila, S Klasse, tu ce-i oferi?
Du-te si bate-i pe amândoi acum.

| Assassina a răspuns:

Arata-i ce a pierdut.Altceva nu ai ce face! Bafta, TPU iti tine pumnii sa iti redobandesti iubita.