| Mariο a întrebat:

Fratilor vine sfarsitul va zic. De doi ani sunt contactat de ISUS prin vise. Vorbesc serios. Aproape la o saptamana am un vis in care imi vorbeste si imi spune de venirea sa si de sfarsitul lumii.
Totul a inceput dupa ce am gasit un fel de cruce intr-un castravete, la o luna dupa au inceput premonitiile.
Cateodata ii visez si pe apostoli, sau pe fecioara MARIA. Ce pot sa insemne visele astea?

13 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Azi Dumnezeu nu ne mai vorbește prin vise, ci prin Biblie. Dar, ai dreptate, sfârșitul sistemului rău de lucruri este aproape. E important ce facem pentru a fi aprobați de Dumnezeu.

| ania a răspuns:

Cred că trebuie să fim pregătiți fiecare pentru sfârțitul lumii.Cred că e bine că avertizezi oamenii că trebuie să fie pregătiți pentru întâlnirea cu Creatorul nostru, indiferent dacă iau seama sau nu.
Pe de altă parte cred că tonul pentru cei încă necredincioși, nu reflectă dragostea Creatorului care chiar dacă urăște păcatul, iubește păcătoșii și așteaptă ca un tată să renunțe oamenii la necredință și păcate și să vină la El./Dar Dumnezeu își arată dragostea față de noi, prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoși, Hristos a murit pentru noi.( Romani 5-8).Căci n-avem un Mare Preot(adică pe Mântuitorul) care să n-aibă milă de slăbiciunile noastre, ci Unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca și noi, dar fără păcat.Să ne apropiem dar cu deplină încredere de tronul harului, ca să primim îndurare și să găsim har, pentru ca să fim ajutați la vreme de nevoie.(Evrei 4-15, 16)

| RAY a răspuns:

De 2016 ani tot asteptati sfarsitul si nimic, si garantez ca nici peste 2016 ani tot nimic nu va fi, nu inteleg de unde dorinta asta de a veni apocalipsa in loc sa apreciam planeta noastra si viata asta noi vrem sfarsitul ce sa spun, oii tampite fara ratiune

| Violleta2022 a răspuns:

Mario, inseamna ca esti pacatos daca te contacteaza pe tine, in mod expres, si vorbeste doar cu tine, pentru ca, in loc sa te duci la munca sa castigi un ban cinstit, tu stai pe forumuri unde enu ar trebui sa pierzi vremea

| Mayhem666 a răspuns:

Aceste vise inseamna ca ar mai trebui sa lasi fumatul ierbii si sa revii cu picioarele pe Pamant.

| Divy a răspuns:

Năluciri necurate vezi să nu ajungi să fi înșelat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca ai imaginatie,ca ti s-a intamplat o minune castravetica,si ca iei numele Domnului in desert,si pe al mamei lui, uitand ca si tu ai o mama, care te iubeste si care nu a suferit pentru tine cat a suferit maicuta Domnului, pentru el, prin insasi gratia divina cu care ati fost binecuvantati.deci indiferent ce crezi,ori nu crezi,gandeste-te si reflecteaza ca insasi ideea de respect,fata de ceilalti,este un ideal frumos,de curatenie si puritate a fecioarei Maria, ca tanara mama, nu stiu, de ce ar arunca cineva cu noroi in ce au altii curat, pur si sfant.Din bunatate sufleteasca? ori din desteptaciune si inteligenta superioara?

| Idris a răspuns:

Il visezi si pe Pavel? big grin big grin

| ExprimareLibera a răspuns:

,,LSD-ul face parte din substantele chimice cu cel mai puternic efect halucinogen si produce schimbari majore ale starii de spirit."

| Mariο explică (pentru ExprimareLibera):

Plimba ursul ateule. Nu iau sfaturi de la atei MURDARI. Piei din fata mea pana nu ma enervez.
Pl mea nu stiu cum va suporta Isus. Daca ar fi dupa mine vas nimici instant.

| 0Alexander0 a răspuns:

Troll? laughing

| MrUniverse a răspuns:

Și eu credeam că eu sunt nebun, visându-i mereu pe Moș Crăciun și pe Zâna Măseluță...
Revenind la problemă: faptul că fiul domnului imaginar te contactează în vise nu înseamnă nimic. Visele sunt vise și realitatea e realitate.

| EduardC8 a răspuns:

Eu cred ca tu esti Mesia! laughing