Eu zic să o bați la propriul ei joc. Dacă strigă, poți să-i spui versetul "Orice amărăciune, orice iuţime, orice mânie, orice strigare, orice clevetire și orice fel de răutate să piară din mijlocul vostru." (Efeseni 4:31 VDC). Dacă mai ai alte probleme poți să mai cauți alte versete sau să întrebi pe TPU. Dacă face lucruri contradictorii bibliei poți să-i spui că nu respectă biblia și nu e o creștină adevărată. Dar faza cu icoana îi distrugerea bunurilor personale care îi ilegală. Totuși, cred că icoanele îs o prostie.
De unde știi de la 10 ani că nu există Dumnezeu? Te=a informat cineva prezent la apariția universului că n/a fost implicat nici un Creator? Nu crezi că ar trebui să deții toată cunoașterea posibilă ca să ai motive raționale să fii absolut sigur că nu există un Creator?
Scrie in certificatul de nastere religia mai nou? Serios? In fine, nu castigi nimic arzand icoane. Trebuie sa intelegi ca unii au probleme psihice din cauza religie si trebuie sa ii intelegi, e ca si cum ar fi bolnavi.
Imi place ca ai ars icoana, aici ai facut bine. Ca sa scapi de ea, nu stiu, incearca sa discuti cu ea.
Porti un ciocan la gat esti ateu si te atrage religia vechiului nord.
Esti ateu in certificatul de nastere.
Te deranjeaza icoanele si le arzi cu bricheta,
Cred ca psihiatrul tau iti duce lipsa.
Sunt..baiat
Lui DanyTheNovic trebuia adresată menționarea aceasta, nu lui Yhwh.
Referitor la ceea ce simți, te înțeleg, și eu am trecut oarecum prin faze de-astea. Întreab-o pe acea femeie (de față cu mama ta) unde scrie în Biblie că Isus sau Creștinii învățau și practicau ceea ce practică ortodocsii/catolicii, și de ce există în istoria, doctrina și practica/comportamrntul orto-catolicilor atât de multe anormalități, contrare Creștinismului Biblic!
Nu o mai baga in seama. Nu ai ce sa-i faci, daca mama ta tine la ea, asta e. O eviti pe cat posibil si nu ii dai importanta, ca oricum nu are ce sa-ti faca.
Eh, leneși care nu vor să citească Biblia mai sunt, nu-ți face griji că nu ești singura.
Este casa ta? Dacă nu, nu ai ce să faci. A cui este casa ăla-i șeful. Iar dacă ai mai puțin de 18 ani este șef de două ori dacă înțelegi ce vreau să zic.
Tu dă-le peste nas învățând foarte bine și comportându-te fără reproș ignorând ce are femeia aia de zis. Succes!
Pur și simplu răspundei înapoi. Cobtaziceo și fă chestii care nu-i plac. Fă-o să se simtă oribil să vină la voi. Făi viața un chin.
E simplu: ai dat de o bigota (probabil de mai multi) si ai tras concluzia ca asa e crestinismul.Mai studiaza, s-ar putea sa descoperi usor-usor ca nu e deloc asa... Cat despre vecina care are deja exagerari de tip bigot, nu-ti bate capul.Sa ne amintim ca bigotii si ateii militanti au destul de multe in comun...