| AsteaptaMaDincoloDeMoarte a întrebat:

Funda. Am o problema cu fosta profesoara a mamei mele. Este habotnica in cel mai pur sens al cuvantului. E cea mai credincioasa persoana pe care o stiu si nici nu exagerez.
Mama o respecta pentru faptul ca a avut grija de ea cand era mica.
Chestia care ma deranjeaza este faptul ca intra neinvitata la noi in casa si mama nu are nici o problema cu acest lucru. Ba mai mult, se ia de sora mea fara motiv. Am aproape 16 ani si sora mea are 13, doar ca este foarte dezvoltata pentru varsta ei(ca si mine de altfel) si fizic si mental. Iar profesoara aia spune ca a facut " legamant cu Satan " ca sa ajunga asa, si ca duce " baietii in ispita ". Nici nu glumesc, astea sunt vorbele ei. Un alt "dezavantaj" este faptul ca eu si sora mea suntem rockeri si atei. Eu cel putin in certificatul de nastere sunt trecut ateu oficial si nu fac religia nici la liceu, de astfel port un mjolnir pentru ca religia vechiului nord ma atrage. Personal nu ma simt foarte ok ca imi este atrasa atentia constant. Odata a adus o icoana la noi in camera si eu am ars-o cu bricheta pentru ca nu suport astfel de obiecte. Efectiv a facut o criza de isterie timp de 2 ore si mama mea i-a tinut partea in continuare.
Intrebarea mea este: Cum pot sa o fac sa plece si sa nu mai vina? Am vorbit si cu mama doar ca nu vrea sa asculte. Ce sa fac?
(si va rog, fara mesaje care sa imi zica sa ma convertesc la crestinism pentru ca eu de la 10 ani nu mai cred in Dumnezeu si stiu ca nu exista ). Multumesc in avans.

Răspuns Câştigător
| alex598 a răspuns:

Eu zic să o bați la propriul ei joc. Dacă strigă, poți să-i spui versetul "Orice amărăciune, orice iuţime, orice mânie, orice strigare, orice clevetire și orice fel de răutate să piară din mijlocul vostru." (Efeseni 4:31 VDC). Dacă mai ai alte probleme poți să mai cauți alte versete sau să întrebi pe TPU. Dacă face lucruri contradictorii bibliei poți să-i spui că nu respectă biblia și nu e o creștină adevărată. Dar faza cu icoana îi distrugerea bunurilor personale care îi ilegală. Totuși, cred că icoanele îs o prostie.

13 răspunsuri:
| ania a răspuns:

De unde știi de la 10 ani că nu există Dumnezeu? Te=a informat cineva prezent la apariția universului că n/a fost implicat nici un Creator? Nu crezi că ar trebui să deții toată cunoașterea posibilă ca să ai motive raționale să fii absolut sigur că nu există un Creator?

| SG1995 a răspuns (pentru ania):

Existența unui creator nu presupune neapăarat că vreo religie din cele create de noi e adevărată, până la urmă urmă existența sau inexistența vreunui creator e doar o presupunere din moment ce nu avem intrumentele propripice pentru a proba o astfel de teorie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Scrie in certificatul de nastere religia mai nou? Serios? In fine, nu castigi nimic arzand icoane. Trebuie sa intelegi ca unii au probleme psihice din cauza religie si trebuie sa ii intelegi, e ca si cum ar fi bolnavi.

| mentholinks a răspuns:

Imi place ca ai ars icoana, aici ai facut bine. Ca sa scapi de ea, nu stiu, incearca sa discuti cu ea.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru mentholinks):

S'o ardă și pe ea laughing

| Digikey a răspuns:

Porti un ciocan la gat esti ateu si te atrage religia vechiului nord.
Esti ateu in certificatul de nastere.
Te deranjeaza icoanele si le arzi cu bricheta,
rolling on the floor
Cred ca psihiatrul tau iti duce lipsa.

| AsteaptaMaDincoloDeMoarte explică (pentru Digikey):

Sunt..baiatstraight face

| Manciu_Emil_1976 a răspuns (pentru AsteaptaMaDincoloDeMoarte):

Lui DanyTheNovic trebuia adresată menționarea aceasta, nu lui Yhwh.
Referitor la ceea ce simți, te înțeleg, și eu am trecut oarecum prin faze de-astea. Întreab-o pe acea femeie (de față cu mama ta) unde scrie în Biblie că Isus sau Creștinii învățau și practicau ceea ce practică ortodocsii/catolicii, și de ce există în istoria, doctrina și practica/comportamrntul orto-catolicilor atât de multe anormalități, contrare Creștinismului Biblic!

| Algo098 a răspuns:

Nu o mai baga in seama. Nu ai ce sa-i faci, daca mama ta tine la ea, asta e. O eviti pe cat posibil si nu ii dai importanta, ca oricum nu are ce sa-ti faca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh, leneși care nu vor să citească Biblia mai sunt, nu-ți face griji că nu ești singura.

Este casa ta? Dacă nu, nu ai ce să faci. A cui este casa ăla-i șeful. Iar dacă ai mai puțin de 18 ani este șef de două ori laughing dacă înțelegi ce vreau să zic.

Tu dă-le peste nas învățând foarte bine și comportându-te fără reproș ignorând ce are femeia aia de zis. Succes!

| RowseRj a răspuns:

Pur și simplu răspundei înapoi. Cobtaziceo și fă chestii care nu-i plac. Fă-o să se simtă oribil să vină la voi. Făi viața un chin.

| Bluestar15 a răspuns:

E simplu: ai dat de o bigota (probabil de mai multi) si ai tras concluzia ca asa e crestinismul.Mai studiaza, s-ar putea sa descoperi usor-usor ca nu e deloc asa... Cat despre vecina care are deja exagerari de tip bigot, nu-ti bate capul.Sa ne amintim ca bigotii si ateii militanti au destul de multe in comun... happy