Nu i-ti fa griji din pricina visurilor, roaga-te ca prietenul tau sa ajunga cu bine in Italia si asa va fi, fi optimista, nu e nimic rau.si pentru linistea ta i-ti spun ca visele sunt rodul imaginatiei noastre foarte rar sunt premonitii.O gandire pozitiva atrage pozitivitate, asa c a relax
Inteleg ca te pune pe ganduri si esti ingrijorat dar Nu! conteaza ce iti transmite visul respectiv.totul e sa nu crezi in vise. Dumnezeu ne indeamna sa nu credem in vise chiar daca sunt bune, rele de orice fel.pentru ca visele pot veni de la diavol.scopul lor este sa tulbure omul sa il infricoseze sa il atace unde este mai sensibil.in suflet. Nu te teme de asa ceva.totul este o mare minciuna.sa nu crezi o iota din vis. uita visul, comporta-te ca si cum nu ar fi existat.frica nu vine niciodata de la Dumnezeu vine de la diavol. Dumnezeu ne iubeste fii sigur ca nu va lasa sa se intample nimic rau cu tine.
"Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua. (Apocalipsa 21, 8)"
"Nu te teme, caci Eu sunt cu tine. Nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau. Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare." Isaia 41, 10
http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/14vise.htm
Visul este foarte interesant, si este de bine.Cauta pe net simbologie onirica si ai sa-l intelegi. Cind iubesti, te apropii cel mai mult de Dumnezeu.
Cum a spus si Angel0, cauta pe net semnificatia. dar ar trebui sa te duci si la un preot. pentru ca el te poate ajuta, te poate linisti si iti poate spune ce sa faci Succes :*
Du-te la un preot si intreaba-l.Roaga-te lui Dumnezeu acasa pentru tine si pentru cei dragi!