Pai si atunci ce face politistul cu un talhar periculos? Ma scuzati, eu sunt crestin, puteti pleca si talhari mai departe.
Pai asta ce vrea sa insemne, scopul scuza mijloacele? are libera trecere in rai doar pentru ca isi facea "slujba"? cam aiurea
Nu crima este cel mai mare pacat, ci hula impotriva Duhului Sfant ( http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/marcu/3/29/#29 )
Da, noi nu avem voie sa luam vietile oamenilor, deoarece nu suntem noi stapani peste ei, ci Dumnezeu. El hotaraste atat viata cat si moartea individului; niciodata omul.
"Soldatii astia o sa ajunga in iad pentru ca isi fac datoria?" Aici este mult de explicat; unii vor ajunge in iad cum spui, iar altii nu.
Care iad breh? Ala cu smoala, pucioasa si ketchup fierbinte? Hauzi ce zice colegul, cel mai nasol e sa te iei la per p*lis cu sfintul cremvusti, ca asta ar insemna ca ti se rupe de religia organizata. Nu uita ca discutam de o religie facuta pentru a tine sclavii sub control. Intoarce obrazul, nu ucide, spera la viata vesnica ca ii judeca acolo un nene barbos pe astia de ti-o trag acuma, ciocul mic si joc de glezne.
Nu prea folosesc cuvantul asta, dar postul tau cred ca e cel mai penal care l-am citit pana acum. auzi la el religie organizata. mortal
Pai religia e prin definite ceva oarecum organizat, insa nu se compara o mica secta cu birocratia si prosteala pe fata a bisericilor gen bor.
Nu exista pacat, totul e relativ. Cum poate o constiinta perfecta sa judece ceva imperfect?
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: