Esti cumva memu10meme?
Nu de alta dar te exprimi la fel ca el.
Nu am nimic cu tine dar incearca sa formulezi o intrebare clara si fara alte detalii in plus, alte amanunte.
Nu trebuie sa le bagi pe gat(fortat) celorlalti convingerile tale Iehoviste, trebuie sa ii faci pe oameni sa iti manance cu pofta convingerile.
Si cum ai putea face asta daca nu le-ai baga pe gat doua degete?
Pentru ca ei trebuie sa vomite ce au mancat mai intai ca sa le fie foame din nou.
De asta la mine comenteaza multi, la intrebarile mele, pentru ca ne bagam degetele unul altuia in gura si dam totul afara.
Totusi eu nu caut sa fac dispute aici pentru ca disputele fac parte din lucrarile carnii. Cine vine pe TPU doar din placerea de a se contrazice si de a se certa nu are nici o legatura cu Isus.
Meme10Memu ala, despre care vorbesti s-a dus, suspendat fiind. In spatiul cibernetic nu discuta persoanele intre ele ci niste nickname-uri care sunt asociate unui cont. Odata ce un cont a fost suspendat acel nickname nu mai exista sau nu mai e valabil.
Da, el e!
La inceput nu mi-am dat seama, si am avut destul de multe discutii unul cu altul la mai multe intrebari. Mereu abera si schimba subiectul ducandu-l undeva unde avea impresia ca poate avea argumente. Nu-mi dadeam seama cum de este chiar atat de...
Dar la un moment dat l-am intrebat daca e martor al lui Iehova. Mi-a confirmat. Atunci mi-am dat seama ca am avut si am de-a face cu tampitul ala Meme10Memu.
Moderatorii acestui site sunt unii corecti si impartiali. Faptul ca ai luat ban pe toate conturile pentru motivul invocat de ei "abuzul de raspunsuri pentru a promova un site extern, manifestări ale intoleranţei faţă de opţiunile religioase si sexuale ale altor utilizatori" arata clar ca Dumnezeul tau nu te-a invatat nimic. Cand spune sa-ti accepti aproapele, sa intorci obrajul, sa nu-l judeci, sa nu-l agresezi, sa nu-l jignesti etc, chestia asta pentru la tine nu fost valabila. Si ti-ai aratat adevarata fata al unui martor. Ca nu degeaba toti va cunoastem si am avut de-a face cu voi pe strada sau in fata casei cand aveati un ton impunator si ne tot fortati sa va luam cartea aia si sa intram in secta voastra.
Treaba e serioasa. Martorii nu obliga pe nimeni la fel ca Dumnezeu. Cand cuiva ii arunci o galeata cu apa rece sa se trezeasca pentru ca vine taifunul ( Armaghedonul ), o faci spre binele lui.
Din punct de vedere ateist-umanist evident ca intoleranta fata de alte religii e condamnabil insa Dumnezeu nu va tolera la nesfarsit toate religiile. Si asta nu o va face martorii ci o va face Dumnezeu la Armaghedon.
N-am insultat pe nimeni.
Uite acum minti. Ce bine ca am facut ss. Daca iti arat un ss in care ii jignesti pe moderatorii acestui site pentru ca ti-au dat ban, iti ceri scuze lor?
Si tu esti apollo, RGT, Scofield si alte conturi atribuite tie, asa e? )))
Deci daca da inseamna ca sunt intr-o urbanistica, intr-o cazuistica medicala a unui univers transvers, si am luat o sfanta impartasanie intr-un sfictus silvestrus, intr-un nonsalant... da, deci, da.
Ala a fost Meme10Memu. Am citit si eu raspunsul lui catre moderatori. Ce-i drept parea un limbaj jignitor. Zicea ceva de "ratati". Adica ratati adica care nu fac parte din scopul lui Dumnezeu. Eu asa am inteles cuvantul "ratati".
Se preface.
Minte de ingheata apele, sa nu il crezi.
Si se mai numeste si credincios...
Nu, wtf.
Asta ar trebui sa fiu eu?
https://prnt.sc/1398yz8
"Eu asa am..." - mooor ba. Incerci sa te scuzi indirect prin ce ai vrut sa spui cand i-ai facut ratati. Martorii astia chiar ca sunt prosti. Te-ai dat singur de gol ca esti el. Vad ca stii si cuvantul folosit aparent. Si cel mai important lucru stii care este? Am verificat screenshot-ul si este facut intr-o zi in care tu nu aveai contul asta facut. Comentariul a fost postat de Meme10Memu. Citez:
"acum 2 ore | Meme10Memu a răspuns (pentru anonimulmișto):
Ateii care comenteaza pe acest site si discrediteaza credinta sunt niste amarati saraci mituiti de bogati cu doi bani ca sa umileasca pe saraci in ultimul hal.
Acesti atei vor muri saraci si uitati de lume cu administratorii acestui site care sunt si ei niste ratati."
Ateii care manifesta intoleranta fata de religiosi venind cu fel si fel de remarci batjocoritoare sau de alt gen la adresa credinciosilor, de ce nu ii suspenda?
Pe aia care dau linkuri la greu, de ce nu-i suspenda ca promoveaza site-uri externe?
Unde am mintit?
Nu promoveaza nimeni niciun link, aberezi. Cand se dau link-uri, se dau pentru diferite articole pentru a isi argumenta spusele. Cat despre suspendare, stai linistit ca se mai dau suspendari in tabara cealalta. Nu poti sa suspendezi pe cineva doar pentru ca spune ca Dumnezeu nu exista. Se suspenda pentru jigniri, iar tu ai jignit.
Care eu? Eu sunt nicucostea855 si nu Meme10Memu ala. Daca am citit si am retinut ce a scris Meme10Memu nu inseamna automat ca sunt Meme10Memu.
Pe Meme10Memu nu-l chema Vasile Ben? Știu ca Meme era evreu.
Lmao. E un roman prost care apartine de secta masonului Russell.
A avut si un cont cu acel nume, dar imd a fost interzis.
Eu cred ca e evreu. Toate denumirile pe care și le-o pus erau nume evreiești.
"Pe scurt, plasma este un sistem fizic format dintr-un număr foarte mare de particule... apare neutră din punct de vedere electric."
Meme10Memu⤴️
vs
nicucostea855⤵️
"Pe scurt, odata ce a venit Isus... a prefigurat ceva mai bun care duce la desavarzire planul"
Acelasi mod de exprimare.
Aceleasi interese comune(Stiinta si Religia)
Doar de religie. Omul la stiinta si filozofie doar face propaganda impotriva lor. Am cateva ss-uri si pe treaba asta.
La Memu zici ca ai ss sau?
Deci el stiu ca facea salata din stiinta si religie, dar nu stiu de nicucostea855, ca nu prea l-am urmarit.
M-am uitat peste intrebarile lui nicu si am vazut ceva legat de stiinta, dar nu am stat sa urmaresc, ceva in asociere cu religia.
Da, de Meme10Memu. Dar si asta e contul lui si are acelasi stil de abordare. El tot ce face cu stiinta este sa adune doua trei informatii din acel domeniu si sa le blameze cu ajutorul religiei. Si mereu o gafeaza pentru ca nu aduce nimic palpabil si interpreteaza informatiile gresit.
Am multe ss-uri dar si cateva sute cu trolleri si e cam greu sa verific pe fiecare in parte sa le adun pe ale lui, mai ales ca multor mesaje nici nu am facut ss, i-am comentat direct. Uite un exemplu de comentariu dat la categoria stiinte:
https://ibb.co/LZMsKyJ
OMG.
Tocmai asta zice pilda, că oricine se poate pocăi oricând că Dumnezeu nu-l va alunga ci se va bucura. Doar să o facă... să se pocăiască.
Cine nu s-a pocăit... Apoc. 20:14, 15
Problema este ca nu stie omul cand va muri si tot amanand sa se intoarca la Dumnezeu, risca sa vina moartea inainte de a apuca sa se intoarca la Dumnezeu si va muri vesnic fara perspectiva de a mai fi inviat vreodata de Dumnezeu. In plus, cainta e ceva care nu se obtine automat. Cainta o da Dumnezeu dupa multa rugaciune si meditare la Cuvantul lui Dumnezeu Biblia si dupa o cunostinta exacta despre Dumnezeu.
De-asta se pocaiasc babele la batranete. Le e frica ca le vine ceasul si le gaseste zeul numai fapte curvesti in cv-ul lor.
Să știi că da, marea majoritatea a oamenilor asta spun că sunt pocăiți pentru că nu vor în iad. O gândire greșită. Pocăință înseamnă schimbarea minții, te-ai pocăit pentru că ai înțeles că ai făcut fapte rele, greșite, rușinoase(demne de a fi judecate) și de acum faci fapte bune, corecte, onorabile(demne de a fi răsplătite) așa cum te învață Domnul Isus prin Cuvântul lui Dumnezeu.