Se poate generaliza întrebarea: Cum ar fi dacă nu ar exista întreg universul?
Ar sta dumnezeu pe gânduri:
''Hm, să mă apuc să creez lumea. Să o fac acum, sau peste milioane de ani? Dar, stai, cum să număr anii, după ce reper?''
Daca nu m-as fi nascut ar fi fost prea bine pentru prea multi oameni.
Ai fost suspendata?
Da (
Crestinii nu ma iubesc.
Pai, in primul rand, mama ar fi fost mai relaxata. Tata nu ar mai fi acolo ca sa o terorizeze. Verisoara mea nu ar mai stii atatea * despre satanism etc. Probabil ar fi trait mai multe animale iar numarul pachetelor de tigari de la magazinul de jos ar fi fost ceva mai mare.
Deci si prin urmare, MULT MAI BINE!:d
Logic ar fi ca nu putem stii. Daca nu m-as fi nascut ar fi o lume cu un om in minus.
Inainte sa ma nasc eram in testicule si in ovar, acum daca nu se intarneau si nu existam, cred ca cateodata era mai bine, viata ofera suferinta nu bucurie buddha
Ar fi ca un somn, fara vise.Tu simti ceva cand dormi si n-ai vise? Cred ca nu. Asa e si cand nu existi nu simti bucurie, nu simti durere.N-ai de ce sa te bucuri ca sa simti fericirea. N-ai de ce sa fi trist ca sa simti durerea.Si daca eu nu m-as fi nascut cu singuranta unele destine s-ar fi schimbat complet, cu siguranta!
Bună!
Omul, evident, nu poate să-şi pună problema inexistenţei, din moment ce există. Face parte din creier şi de cum funcţionează acesta.
mentholinks întreabă: