| devil2279 a întrebat:

Gata. M-am lamurit.Nu exista Dumnezeu. Nu exista destin.Tot ce se intampla se intampla pur si simplu intamplator si nu cu un "motiv anume". Daca muncesti nu ai, nu castigi, nu reusesti. Cica " dupa fapta si rasplata", "daca muncesti din greu si iti doresti ceva din tot sufletul tot universul va conspira la indeplinirea visului tau". Exact asta am facut: am muncit ca un dement tot anul si mi-am dorit din tot sufletul sa ies campion la lupte, macar sa iau medalie. Alergam cel putin 10 km in fiecare zi de mi se inmuiau picioarele si de-a dracu nu renuntam, ca na " Nu renunta niciodata! ". Pe dracu, ba chiar am reusit sa fac si categoria, sa slabesc 9 kg ca am zis ca na, ca se vede la finala care a muncit cel mai mult. Si cea mai mare prostie pe care am putut sa o fac a fost sa ma rog., sa merg la biserica ba, esti nebun, sa ma pocaiesc, sa plang si sa imi fac cruce si sa ma antrenez si nici macar medalie de bronz nu am luat adica locul 3. Cum dracu nu stiu. Viata e o simpla intamplare si acum cred si eu ca oamenii se trag din maimute, ca altfel nu pot sa imi explica care-i treaba cu "bunul Dumnezeu". Ori sunt eu blestemat. Ca sa va spun : Am castigat 2/5 meciuri. Si nu trebuia sa pierd niciunul, si ala care a iesit pe 2 eu l-am batut la concursul anterior. Mie nu mi-a luat nici dracu punct, doar ca nu stiu cum dracu se facea ca in ultimile secunde din meci pierdeam la tus, parca eram blestemat.
Dupa voi, cum este asa ceva posibil? Unde dr.ac.u e "Dumnezeu"?

40 răspunsuri:
| Al99 a răspuns (pentru devil2279):

La o prima vedere superficiala s-ar parea ca ai dreptate.
Poate o sa intelegi mai mult cand o sa sa ai mai multa intelepciune.

| Daavidd a răspuns:

Motivul pentru care eşti aşa revoltat pe Dumnezeu este faptul că tu ai crezut că îl vei folosi pe Dumnezeu pentru aţi atinge scopul acela de a câştiga la acel sport, dar dă-mi voie să îţi spun că Dumnezeu a cunoscut intenţiile tale egoiste şi de aceea nu te ajutat. Tu îl cauţi pe Dumnezeu doar când ai nevoie de El? eşti puţin egoist, şi poate nu ai câştigat pentru a vedea cine eşti cu adevărat, dacă Dumnezeu nu te-a ajutat pentru a vedea cum vei reacţiona, dar El a ştiut şi de aceea nu ai câştigat locul cel bun. Este important antrenamentul dar sa nu uitam cine ne ţine in viaţă, chiar Dumnezeu, numai bine! happy

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Si te-ai hotarat sa ne anunti si pe noi, sau cum?
Lol rolling on the floor

| cristi202 a răspuns:

Nu e o intimplare, dimpotriva, e perfect! Pentru ca lui Dumnezeu nu ii plac luptele. Esti ca si mine, cind Il cautam, ma rugam sa ies cu fata cu care vorbeam la discoteca, ceea ce nu s-a intimplat. Ca nici discotecile Lui nu ii plac. Insa cind mi-am pierdut fara speranta de regasire portofelul, l-am gasit aproape imediat dupa ce m-am rugat.
Dumnezeu ni iti va face vreodata ceva ce Lui ii dispalace. Credinta nu inseamna ca Dumnezeu sa iti faca tot ce doresti, ci ca tu sa vezi ce vrea El ca tu sa faci, spre binele tau, si sa faci acele lucruri.

| Exilee a răspuns (pentru Inferno):

Citez:"Omul nu a evoluat din maimuta, numai analfabetii stiintifici cred asta." BIne punctat! Ai pus punctul pe "i".

Jucam un "joc"? Ultima oara ma "batusesi", dar nici n-am dat start-ul. In fine, eam ironic. Totusi, imi reimprospatezi putin memoria? Deci, ziceai ca ai avea aproximativ 160.000 de cand esti in lume. (nu stiu daca e corect sau nu, dar o sa fie rezultatul cu aproximatie o_O )Multumesc mult. Scuze pentru deranj.

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

"Nu lua decizii majore cand esti nervos si nu fa promisiuni cand esti fericit."

| MrStealYourGirl a răspuns:

Te înteleg bro. Biserica face DOAR sa tampeasca omul si sa îl ducă in eroare. Te susțin. happy Dumnezeu ar fi altcineva, dupa părerea mea. Urmărește History Channel, Ancient Aliens - o sa îți lămureasca EXACT cum/ce a fost de fapt. Succes in continuare.

| Lia1234 a răspuns:

Eu ma intreb cum este posibil sa gandesti atat de rau... DUMNEZEU EXISTA...si odata o sa iti dai seama...dar va fi prea tarziu!

| aimullah123 a răspuns:

Nu sunt eu in masura omule sa iti explic tie de ce diavolul incearca sa te controleze pe tine sa te desparti de Dumnezeu
Un lucru e sigur, diavolul te vrea langa el in iad. Nu observi ca nici doua cuvinte nu spui bine ca il si bagi pe diavol in
discutie "Pe dracu, ba chiar am..."
Ca sa te lamuresti tu mai bine ai nevoie de o persoana cu experienta care este in masura sa iti explice tot ce tu nu intelegi
Sfatul meu este sa te duci la Parintele tau Duhovnic si sa ii explici in detaliu ce s-a intamplat
Atunci el o sa iti explice mai bine. N-ai idee cat de viclean pot sa fie diavolii. daca le dai ascultare, te fac sa crezi ca nici tu nu existi
Si stiu ca o sa incerce sa te opreasca sa nu mergi la parintele tau Duhovnic asa cum ti-am recomandat eu dar fa tot posibilul sa ii arati ca nu el e stapanul tau

| ἶῆfἶῆἶƮყ a răspuns:

Deci tu te lasi influentat de altii? pai stii totul despre creatie, pentru ca tot ce a zis Isus s-a infaptuit, numai Dumnezeu poate spune is FACE > isus in Zahharia ca va veni si va trai printre noi, a venit ca Isus, nu te poti preface ca nu, a venit!

Isus mi-a raspuns rugaciuni, ca si cum va face pentru toti ce se pocaiesc.

Context
A Gentle Answer Turns Away Wrath
…28The heart of the righteous ponders how to answer, But the mouth of the wicked pours out evil things. 29The LORD is far from the wicked, But He hears the prayer of the righteous.

Din experienta zic ca Lui Dumnezeu ii pasa de cei ce vor sa faca Voia Lui.
Cum a promis in Cuvantul sau, ca Dumnezeu sta departe de pacatosi dar asculta pe cei drepti

Aia e legea, nu ai cum sa o schimbi,
Dumnezeu a zis si a infaptuit

https://www.youtube.com/watch?v=KQB5acwM5qk

https://www.youtube.com/watch?v=Bk0ZcBj-VYY

Ori ai evoluat ceea ce a fost demonstrat nestiintific, ori cineva te-a creat, nu exista intre :)
http://sunszet.tumblr.com/......ne-is-born