Deştepţii care au scris Biblia habar nu aveau de multe, printre care şi faptul că Soarele este vital.
S-a mai discutat asta si nimeni n-a fot capabil sa raspunda, dooh, oricum n-au ce sa zica, poate doar sa imbarlige niste expresii si cuvinte in ebraica, sau o alta limba veche, de unde o sa rezulte ca traducerea e gresita, dar eu stiu o poveste cu traducerea gresita si corectata de dumnezeu ; cica unii au scris femeie in loc de fecioara, ca na, fecioarele nu nasc, si noaptea dumnezeu corecta, a facut asta cateva nopti la rand pana s-au prins oamenii ca asa trebuie sa ramana, adica le apare unora bolnavi psihic si astora n-a vrut sa le apara ca sa le spuna nici de-al dracului.
Idiotii aia sa stie de fotosinteza? In biblie nu exista o boaba de stiinta, de aceea nu corespunde deloc realitatea dezvaluita de stiinta cu povestile lor de adormit copii. E o pierdere de vreme sa mai incercam sa convingem crestinii de acest lucru. Ei pur si simplu nu vor. Frica de adevar e prea mare. Se agata cu ultimele sperante de zeul lor primitiv.
Textul este furat de aici, mai putin "Brrr" care va apartine, cred: http://ateismulactiv.blogspot.ro/2012/02/contradictii-in-biblie.html
Dumnezeu a facut soarele in ziua urmatoare vegetatiei pentru ca oamenii sa nu se inchine soarelui si sa creada ca el da viata.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: