Un prost găseşte totdeauna pe altul mai prost care să-l asculte cu gura căscată.
Mihail Sadoveanu
Atat am de spus.
Nici macar nu ai inteles ce a zis acea persoana.Eu am inteles tot si sunt total de acord cu el.Normal ca tu nu esti de acord pentru ca este in contradictie cu ceea ce crezi tu...dar asta nu'ti da dreptul sa'l faci prost.N'ai idee cata dreptate are omul ala.Esti prea orbit de religia ta ca sa intelegi.Crezi ca noi, cu videourile astea va vrem raul, dar nu e asa.Inteleg ca fara dumnezeu nu ai putea trai...am fost si eu in situatia ta.Multi cred ca ateii nu au simitit si ei acea "legatura cu dumnezeu", dar este total fals.
Ai găsit cu ce să uimești, alde dânsul - cât duce trenul, 3 la leu iar al patrulea gratis
Pai nu ai spus nimic.a spus ala din videoclip.si mai sant cateva milioame care spun ca el.si tu spui ca el? eu spun ca mine.
Am spus doar ca e un video genial si restul' aflati prin vizionarea videoului. Vrei sa ti'l traduc eu, sau ce?
"Pui videoclipuri din 2010?" Chiar conteaza cand a fost postat? Crezi ca s'au schimbat chiar asa de mult din 2010 pan' acum? Nu cred.Video-ul inca mai este valabil.
Am oprit filmul dupa 2 minute, este "ateul" tipic si nu e diferit de fanaticul crestin deci nu m-a impresionat cu nimic.
de ce nu putem fi toti impartiali si sa ne vedem de treburile noastre, fara a mai incerca sa convingem pe cineva ca exista sau nu exista cineva acolo sus? ce te intereseaza ma ce fac altii?
ErrorFound întreabă: