| dracu14 a întrebat:

Gigi Becali,dupa ce moare, o sa ajunga sfant si o sa fie sarbatorit in fiecare an?

Răspuns Câştigător
| Thunderstruck a răspuns:

Mi se pare normal, la cate biserici a construit, nu?

23 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Dupa felul cu face BOR sfintii nu m-ar mira de loc. Mai avem un sfant doar pentru ca a ctitorit niste manastiri Stefan care se batea cu turcii.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sigur nu o sa ajunga in calendar

| WhatheWow a răspuns:

Da, Gigi o să ajungă Sfântul ciobanilor milionari și al cocalarilor.

| Jardelin a răspuns:

Da, o sa ajunga "sfintul" inchisorilor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El este deja de peacuma sfant.este pictat prin biserici, este ctitor de biserici, de sate, de faceri de bine filantropice, si alte alea.mai trebuie ceva; smerenie multa, si fara aparitii tembelizate.in rest, fala, aurul, si popularitatea nu-l inalta decat in ochii oamenilor pe care se straduieste sa-i slujeasca asa cum se pricepe.dar il coboara pe scara cerului, si nu-i da voie sa urce treptele.pare greu sa paraseasca slava desarta si trecatoare, pentru slava vesnica.si iata-ma mult mai jos decat el, fiindca il judec.halal gandire crestina.imi fac mea culpa, si hai sa ni videm di trebile noastre fistecare, lasand si pe ceilalti cu treburile lor.amin.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu alte cuvinte cand BOR joaca in hora cu derbedeii tu o da-i cotita sa ne vedem de treaba, adica "fiti rezonabili tovarasi, chiar le vedeti pe toate"? Ai fact ca Petre Popescu in 22 dec. 1989 la TVR. "Tovarasi imi fac mea culpa " si in secunda doi a inceput sa minta ca si inainte. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut hombrelica fara frica.bor poate juca in ce hora vrea.adecaratii crestini nu o sa-i stie nimeni fiindca nu cauta ei slava lumii acesteia.lor le stralucesc doar faptele si lumineaza, ca niste faclii. ferice de cei ce le vad si urmeaza. celor ce le place intunerecul, nu vor veni in lumina nici impinsi de la spate.dar impinsi nici nu sant doriti.toata lumea este asteptata cu rabdare.cine vrea, sa vina, bine.cine nu.nu.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Gigi sfant laughing))? Behe behe behe

| WholeWorldTeam a răspuns:

Ce amuzant esti.Ce sa iti povestec.

| ManStrong a răspuns:

Depinde de citi bani doneaza inainte de moarte.
Trebuie intii sa si cumpere loc in calendar si sa anuleze pe altcineva.
Locul in calendar e muuuuuuult mai scump decit in cimitir.

| lucadaniel a răspuns (pentru ManStrong):

Nu se „anulează" nimeni. Ba chiar Biserica Ortodoxă are pe parcursul anului bisericesc o zi dedicată pomenirii prăznuirii și cinstirii tuturor sfinților cunoscuți și/sau necunoscuți.
Cu voi nu se merită să discuți. Nu ai cu cine. Nu întâlnești pe nimeni serios și capabil să porți discuții serioase. Astea sunt generațiile care știu numa' de „mișto".

| ManStrong a răspuns (pentru lucadaniel):

Pai chiar asa ne cataloghezi? Si eu care sondam terenul sa vad cum as putea ajunge acolo in calendaru lortodox!
Are calendarul ortodox roman vre o zi sa nu fie un sfint in ea?
Darvsa luam cale\ndarul bisericii ortodoxe ruse.Tot la fel.Acuma care sfinti sint mai importanti cei rusi sau cei romani?
Avind in vedere ca ortodoxia ar trebui sa fie universala si nu nationala.
Ei vezi ca ai cu cine sa discuti?
Problema e sa te si pricepi!

| lucadaniel a răspuns (pentru ManStrong):

Dacă vrei să şti sfinţi români în calendarul nostru sunt chiar foarte puţini. După cum am spus nu ai cu cine să discuţi.

| мαяdυк a răspuns:

Gigi Becali nu face flotări, le cumpără gata făcute!

| bogdan1004 a răspuns:

Un om, un sfant e sarbatorit in fiecare an dupa ce moare, daca a facut doar bine

| diannna38 a răspuns:

Darar domnu sa fie executat daca mar chema pe mine ui Iasi trage fix in cap dal dracu de oist

| diannna38 a răspuns:

IAmYourEnemy nu te-ai dat seama ca micasa si taicasu lu becali or fost oi el cand rande zice: Behe Behe Behe eu acum mi-am dat seama cand o ras de chelsia ca o castigat seteaua cu 1-0

| diannna38 a răspuns:

IAmYourEnemy nu ti-ai dat seama ca micasa si taicasu lu Becali sunt oi nai vazut cum rade: behe behe behe

| StylesGeorgiii a răspuns:

Nu rolling on the floor))))))))))))))))))))

| lucadaniel a răspuns:

Terminați cu prostiile astea și înțelegeți că nu te face nimeni sfânt.

Biserica doar recunoște sfințenia unor oameni și le propune ca modele de urmat.

| dracu14 explică (pentru lucadaniel):

Si becali nu e un model de urmat?

Întrebări similare