anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Guvernul vrea să interzică plata în numerar pentru cumpărările de terenuri, case şi maşini, indiferent de valoarea acestora, atât cumpărătorul, cât şi vânzătorul riscând o amendă de 20% din valoarea tranzacţiei, potrivit unui proiect de ordonanţă obţinut de MEDIAFAX.va intreb; este acesta un pas important,in a ajunge sa nu putem cumpara ori vinde pana nu avem semnul pe mana ori pe frunte asa cum este scris? fiindca spus-a unul din marii duhovnici ai nostri nu mai stiu sigur daca cleopa ori arsenie papacioc ori galeriu,aveti carduri? la banci? Ei prin banci,usor va vor aduna pe toti in acelasi staul,asta privitor la globalizare, manipulare si control?

Răspuns Câştigător
| Jardelin a răspuns:

Da, este un pas important spre a ne marca pe toti, a ne controla si a ne manipula. Gindeste-te chitobagule ca fara sa cumperi nu poti sa supravietuiesti! Tu spre exemplu daca vrei sa faci un drum la Cluj, trebuie sa cumperi benzina la masina, trebuie sa-ti cumperi mincare pe drum, trebuie sa te cazezi, etc., etc. Daca toate cumparaturile le faci cu cardul, practic ai consemnat undeva intr-un registru virtual tot ce ai facut tu in acea perioada, unde ai fost, si cit ai stat, cind ai mincat, totul la secunda! Cu cit oamenii vor folosi mai mult cardul cu atit vor fi mai "vizibili" si isi vor expune propriile vieti!

Eu cred ca nu peste mult timp va aparea un program informatic centralizat in care in dreptul fiecarui CNP ii vor fi inregistrate cardurile pe care le detine acel om. Cind cineva (autorizat) va dori sa vada ce a facut si pe unde a fost chitobagul in ultimul an, pur si simplu va introduce CNP-ul tau in program si ii va aparea tot istoricul folosirii cardurilor pe care le ai, cu locatie, cu ora, cu sumele de bani, inclusiv ce ai cumparat sau ce servicii ai platit.

O alta "aplicatie" interesanta a acelui program informatic va fi ca, daca la un moment dat devii indezirabil, ti se vor bloca toate cardurile, iar din acel moment, fara asistenta medicala, fara hrana, fara servicii, fara mijloace de deplasare, se poate spune ca viata ta se apropie de sfirsit!

In acest moment exista o tara care are in vedere eliminarea totala a banilor si folosirea exclusiva a cardurilor. Israelul. Si poate nu este intimplator avind in vedere ce se spune, ca al trei-lea antihrist si cel mai periculos, va veni din Israel!

10 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Deoarece ‘fiara şi imaginea ei’ simbolizează guvernarea umană, care nu recunoaşte suveranitatea lui Iehova. Creştinii vigilenţi au grijă să nu fie influenţaţi sau însemnaţi, în atitudine sau conduită, ca fiind supuşi ai celor care nu vor să recunoască suveranitatea Dumnezeului adevărat, Iehova. Creştinii ştiu că Regatul lui Dumnezeu a fost deja instaurat în cer şi că acest Regat va nimici toate formele de guvernare umană, iar apoi va dăinui pentru totdeauna. — Daniel 2:44.

| anonim_4396 explică (pentru danay72):

danay? asa o fi, daca zici ca esti martor al lui yehova.stii rugaciunea; vie imparatia ta, faca-se voia ta, precum in cer, asa si pe pamant.la noi la ortodocsi biserica biruitoare din cer este in comuniune cu biserica luptatoare de pe pamant, toti fiind impreuna lucratori in domnul.ai dreptate in privinta guvernarii umane si ca va fi nimicita orice fel de guvernare pamanteasca fiindca toate felurile de guvernare sant imperfecte unele chiar dezastruoase.

| danay72 a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum intr-adevar in cer este liniste si pace, datorita alungarii lui Satan din cer si asteptam ca Dumnezeu sa aduca pacea si pe pamant, conform rugaciunii,, Tatal nostru,,. Apocalipsa12:7-9

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Poate vanzatorul are POS si cumparatorul n-are card sau invers; oricum e o aberatie, poate asa nu-i concureaza nimeni la smecherii

| anonim_4396 explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Besleaga? mai e o profetie legata de disparitia banilor, care or sa fie batuti de vant pe langa borduri, nemaiavand nici o valoare.vor disparea ca obiect de cumparare.vor fi altele.stii ce e culmea? ca spiritual vorbind,pecetea duhului sfant ce o avem pe frunte in chip nevazut,va fi schimbata cu pecetea fiarei,pe mana ori pe frunte,cu laser,ori in alt mod dat tot in chip nevazut. falsificarea adevarului, este un tel in sine a cuiva? fiindca stiu o poveste, se spune ca Dumnezeu a facut strugurele, bun, dulce si dorit de oameni.satan invidios zice; lasa ca fac eu altul care sa se coaca inaintea celui al lui Dumnezeu.si a iesit, mic, negru, si acru. oamenii i-au spus mure.dar se coace inainte strugurelui.e doar o poveste cu talc.ca mura e buna si ea la multe.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru anonim_4396):

Cunosc foarte multe dar nu le poti spune pe toate prietene, mai ales ca unele sunt traite

| suffarstar a răspuns:

Chestia cu cipul biometric si semnul 666 nu au legatura. Sau cel putin acel cip nu va fi introdus acum. Dac citesti putin apocalipsa, vezi ca inainte de a aparea acel semn, trebuie sa se intample alte lucruri.

| anonim_4396 explică (pentru suffarstar):

Mici eu nu am zpus ca acum.dar este un pas spre implinirea a ceia ce e scris.

| suffarstar a răspuns (pentru anonim_4396):

Da,asta asa e.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vor ca toata lumea sa aiba un cont in banca.
Usor usor ne indruma acolo unde vor ei.