Waw! Este sansa mea!
Pentru ca fiecare suntem unici si speciali Dumnezeu a pus in ADN-ul tatalui si al mamei tale, ceea ce era necesar ca sa te nasti tu exact asa cum esti. Dumnezeu ne-a creat trupul (vedem psalmul 139)cum Dumnezeu ne-a tesut o broderie aleasa formata din muschi, tesuturi si vene.El ne-a creat si personalitatea.Fiecare avem un rol in aceasta viata, un scop.Scopul meu este sa traiesc in asa fel, ca sa-i slujesc de lauda slavei Lui.Si cea mai mare chemare a fiecarui credincios, este sa spunem si altora vestea cea buna a Evangheliei.Gradul de complexitate ireductibila in fiintele vii este uluitor.Adu-ti aminte ca alfabetul genetic al ADN-ului este format din patru litere:A,T,C si G.Ei, bine, in fiecare celula umana exista aproximativ 3000de milioane de perechi ale acestor litere.Nu numai ca trupul tau contine trilioane de celule si produce milioane de celule noi in fiecare secunda, dar fiecare celula are o complexitate ireductibila si contine subsisteme si ele de o complexitate ireductibila!
Dumnezeu ne-a creat din lut conform bibliei de ce minti?
Eu una nu zic ca stiinta e chiar asa naspa are si parti bune insa mai sare si calul uneori. A studia crearea universului dupa teorii e ca si cum ai studia cacatul (scuze de expresie) dupa teorii. Totusi stiinta dupa cum ziceam are si partile ei bune pe care eu le sustin. Datorita stiintei stam acum lejer si vorbim din fata pc-ului cu cateva zeci de oameni de la indepartare. Stiinta care e o stiinta normala a gasit atatea remedii si leacuri pentru tratarea bolilor ex TBC cu totii stim ca tbc-ul candva a fost o boala incurabila atunci nu se gasea pastile acum da te poti vindeca. Asa cred ca tot prin stiinta se va gasi destule leacuri si pentru cele mai incurabile boli. Vreau sa mentionez ca s-a gasit solutia sa inlocuim insulina cu niste pastile normale care ii tin locul. Stiinta normala o sustin si cred in ea dar stiinta anormala in care niste oameni debiteaza numai tampenii si merg doar pe logica desi ei nu au fost acolo sa vada ce s-a intamplat mai exact eu cred ca acei oameni sunt putin plecati de acasa. O seara placuta
Mda, stiinta inventeaza leacuri, tehnologie, o gramada de lucruri pe care le faci/folosesti in fiecare zi din viata ta si tu tot in dumnezeu crezi, sincer mi-as zbura creierii acum cat de "chiori" sunt unii oameni. Stiinta cum ai denumit-o tu " anormala " e foarte normala, de fapt, oamenii de stiinta crezi ca le place lor sa inventeze? Stiinta "anormala" de fapt are la baza teorii foarte clare si complexe care duc la rezultatul "anormal", tu crezi ca a venit un rrom de pe maidan si a zis ca a fost big-bang-ul? Pai nu tata, s-au facut zeci de ani de studii ca sa se ajunga la asemenea teorii/e.Stiinta anormala o sa ne ajute in sute/mii de ani sa colonizam alte planete, sa calatorim cu viteza luminii, sa facem multe lucruri care azi par imposibile, de exemplu teleportatul si clonarea, asta tot siinta "anormala" e, nu vad de ce nu ar fi posibil sa se intample asa ceva. Eu cred ca tu esti putin plecat de acasa, daca (,) crezi ca oamenii aia care au IQ-ul cu vreo 100 de puncte peste tine (si peste mine probabil) ne spun noua ce au visat noaptea.Ei au stat de fapt nopti si zile la rand sa gaseasca asemenea teorii.O seara placuta si tie. (Scuza-mi gramatica, dar e 3 dimineata).
Mai bine stau in zimbabwue dar cu credinta in Dumnezeu decat printre ateii "super inteligenti" si inventiile lor.
Pai, taie conexiunea la net, arunca calcul pe geam si stinge becul.
Incerci sa ma convingi sa nu cred asta nu e treaba ta eu cred in ce vreau. Normal nu este sa mergi pe teorii logice fara sa fi fost de fata. Asa pot sa zic si eu ca windows 7 a fost facut inaintea lui xp dar a fost tinut secret pana la momentul lansarii. Ai sa zici ca e o porcarie si asa si e eu nu am fost de fata la crearea lui windows 7 cum nici ei nu au fost de fata la crearea universului. Ce zic ei e doar o presupunere deoarece nimeni nu a fost de fata sa vada cum s-a intamplat ori eu in presupuneri nu cred. Am observat ca ai zis de colonizarea altor planete si calatoria cu viteza luminii. Da cred in asta pentru ca exista ce e drept si dovezi clare. Te inteleg cred ca esti putin obsedat de stiinta si tot cred ca sunt plecati de acasa asta doar in cazul teoriei crearii universului. Au facut ce e drept studii multe dar doar prin calcule si nu este o dovada clara. Asta e nu ma poti obliga sa merg pe teoria lor fiecare crede ce vrea. Referitor la gramatica stai linistit te inteleg noaptea nu e usor sa bati la taste. O zi placuta si tie
Adn,fosile nu sunt dovezi dar ce sunt?
Astea nu sunt nimic. Fosilele au fost candva ceva viu acest adn se gaseste in fiecare vietate corect?
Ca s-a se formeze viata este obligatoriu sa existe viata. De unde stiu ei cum s-a format viata? Intr-adevar viata a existat de mult dar nu se stie cum s-a format si atunci iar se intervine pe logica si teorie. Uite ca sa nu ma intelegeti gresit nu va cer sa credeti in ceva sau cineva insa imi pare rau ca credeti in teorii. Pana la urma fiecare credem spiritual sau nu credem in ceva nu ar trebui sa fie acest rasism intre secte toti suntem oameni pana la urma.
Pai daca nu crezi in presupuneri atunci cum crezi in Dumnezeu? Pana la urma nu sunt dovezi clare, de fapt nu sunt dovezi, nici macar teorii, pe cand in stiinta macar teoriile sunt.
Deci adn nu-i real incredibil esti geniu
Cred spiritual
Deci crezi in ce vrei nu in realitate?
Adn este real intr-adevar si el provine din tot ceea ce traieste insa dupa cum ziceam mai sus ca sa se formeze viata trebuie sa fie viata ei nu au de unde sa stie cum s-a format viata
Atunci de ce testul adn ne confirma ca suntem maimute?
Cred in amandoua astfel nu sustineam despre ce lucruri bune a facut stiinta deoarece daca era cum ai zis ziceam ca este ireal insa am zis si mai sus ceva de stiinta care nu imi convine daca citesti tot ceea ce scrii o sa gasesti despre ce am zis
Deci tu crezi doar ce vrei nu tot ce ofera stinta? fosilele sunt facute de satana
Nu ma intelegi in ceea ce vreau sa zic am zis ca adn-ul provine din tot ceea ce traieste si cand am zis despre viata nu ma refeream numai la noi ci si la alte speci cum ar fi dinozauri si alte animale, plante, bacterii ce contin viata.
Deja exagerezi crezi in satana? Pai nu esti ateu cum e posibil sa crezi in satana
Da te inteleg da tu crezi doar ce vrei asta e chestia
Mersi de intelegere. Toti avem dreptul de a alege
Ma vezi pe mine ca sunt impotriva ta deoarece tu esti ateu? ei bine nu sunt impotriva ta. Fiecare alege ce vrea in viata
Nu ai renuntat la contrarea emei, ha? funny eu zic ca niciodata nu e bine sa mergi fara a mai vedea in stanga si in dreapta pe drum. Deci iti zic ceva: ce pierzi daca crezi in Dumnezeu? Daca exista si crezi si traiesti in legea lasata de EL, ai numai de castigat. Banuiesc ca Ema este de o religie in care conteaza sa propovaduiesti si sa oferi ca argumente pac citatul, pac versetul.eh totusi, eu nu sunt atat de habotnica, desi cred in Dumnezeu si incerc sa nu calc pe dinlaturi totusi raymusic, cand te antrenezi intr-o discutie ai grija ca sar multe persoane si te vor critica pentru calitatea gramaticala cu care abordezi acest subiect. Lasi de dorit prin urmare ca cineva sa iti raspunda.
Imi pierd timp din viata mea de ce sa pierd pentru basme
Tu de ce nu crezi in afrodita e chiar asa greu?
Tu de ce nu crezi ca am penisul mare? Tu de ce nu crezi ca sunt Dumnezeu? Tu de ce nu crezi ca sunt Satana? Tu de ce nu crezi ca sunt tatal tau? Tu de ce nu crezi ca sunt un super spion al Rusiei angajat sa supravegheze site-urile romanesti? Esti prost. Tu nu ma crezi pe mine pe net dar m-ai crede daca ai spune-o fata in fata. Dar tu de ce faci exact acelasi lucru? Esti incredibil.
Tu de ce nu crezi in afrodita ca e reala
Chiar trebuie sa repet ceea ce am scris deasupra? Pentru ca nu exista. Nu ai dovada, nu a vazut-o nimeni deci nu exista. Tu de ce nu crezi ca eu sunt Dumnezeu?
Pitipoancele din ziua de azi cred ca vor sa creada in ea
Tradumi te rog
Nu am motive sa cred in afrodita, mai pe scurt
Asa nici eu n-am motive sa cred in dumnezeu
Esti incult, inapt mental, inchis intr-o 'cutie' si n-ai pic de etica. Pe langa astea duci si lipsa de cunostinte in materie de gramatica. - Imi cer scuze pentru limbaj, dar am incercat sa fiu cat mai direct si dragut posibil.
Daca miai zice fata in fata te-as crede asa poate si p mea sa jigneasca pe net
anonim_4396 întreabă: