| DorelSudoru a întrebat:

Hai sa ne jucam asta sau astasad rolling on the floor nici eu nu stiu daca exista un astfel de joc)
Bine sau rau
Aghiasma sau alcool
Tamaie sau tigari(tot cu fum e )
Bani dati pentru alti sau bani dati pentru placerile tale
Reguli sau instinct
Motivati fiecare alegere in parte, astept cat mai multe raspunsuri.
Amin!

7 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Rau,am satisfactii cand vad ca le e rau din orice privinta celor din jurul meu
Alcool,licoarea sfanta
Niciuna,nu imi plac
Bani luati de la altii pentru placerile mele, doar ca sa-i vad cum jeluiesc de disperare
Anarhie, ca e calea cea dreapta

| Wehrmacht a răspuns:

Ambele-sunt rau cu nenorocitii si aia care profita sau fac misto de persoanele cu handicapuri,probleme de sanatate dar doar daca imi fac asta mie(daca aia care profite sau sunt nenorociti nu se iau de mine nu am nimic,dar daca se iau...),dar nu prea pot sa fiu rau cu unii care chiar ajuta, au probleme de sanatate sau handicapuri sau altele.
Alcool-e mult mai bun decat apa
Tigari-ce ai zice despre unul care ar trage tamaie pe nas
Ambele-nu poti fi sigur ca aia pentru care dau banii chiar au nevoie de ei, dar daca are nevoie cineva apropiat sau din familie normal ca asi da.
Ambele-unele reguli sunt tampite rau de tot pe cand altele fac bine.

| William a răspuns:

Bine- nu am chef sa ard in iad pe veci si nu exista parte neutra.
Aghiasma- din acelasi motin pentru care am ales Binele
Tamaie- e unul din putinele lucruri care te pot ajuta cand ai in fata ta un diavol adevarat ( vezi viata pustnicilor)
Bani dati pentru altii- pentru ca daca nu facem milostenie nu putem ajunge in rai oricat de buni si de credinciosi am fi
La ultima nu ai specificat ce reguli (reguli de circulatie?).

Răspuns utilizator avertizat
| DorothyAnn a răspuns:

Bine- este si asa prea putin bine in lume
aghiazma- diavolul o uraste
tamaie- fumul ei nu-mi face rau nici mie nici altor oameni
instinct-uneori regulile pot gresi

| DorelSudoru explică (pentru DorothyAnn):

Ai uitat una
Bani dati pentru alti sau bani dati pentru placerile tale

| Horia_8139 a răspuns:

Bine,deoarece in carti, filme, muzica binele castiga si cartile, filmele si muzica sunt bazate pe realitate, deci binele e mai tare.alcool,deoarece aghiasma e ca o apa.nu faci nimic cu ea.alcoolul este folosit si in medicina, are gust mai bun, te face sa uiti de necazuri.bani dati pentru placerile mele, deoarece banii dati pentru altii nu se mai intorc.pretuieste fiecare leu! tigari, deoarece tamaile doar le prvesti si te rogi in fata lor. tigarile au si efect fizic, nu numai spiritual.instinct,deoarece regulile sunt facute ca sa le respecte toata lumea, pe cand instinctul este ceva unic ce te diferentiaza de ceilalti.