Solomon a trait si ca sfant si ca pagan. Cartile Proverbe si Eclesiastul au fost scrise dupa ce s-a reantors la Dumnezeu. Este o invatatura, ca noi sa nu facem ca el. Referitor la exemplul dat cu cele doua femei, sunt sigura ca stia cum va reactiona ata mama adevarat cat si cealalta femeie. A fost o judecata ineleapta. Asa ar trebui sa judece si judecatorii noistri nu sa taraganeze cercetarile pana se prescriu faptele.
„A fost o judecata ineleapta. Asa ar trebui sa judece si judecatorii noistri nu sa taraganeze cercetarile pana se prescriu faptele."
Fără supărare femeie, dar dacă tu crezi că judecătorii ar trebui să începe să amenințe oamenii la tribunal că o să le omoare copiii și o să îi rupă în două, atunci te-ai născut în mileniul greșit și ai o problemă gravă! Faptul că voi creștinii fanatici puteți spune chestii de genul și să fiți serioși sincer mă înspăimântă. În special acum când avem persoane periculoase ca tine în Parlament. De asta voi fanaticii nu ar trebui să fiți lăsați să vă reproduceți.
Stai linistit! Nu am copii. Am Rh negativ de aceea ma deosebesc de tine radica.
Radical
Pot spune că până și Păcală e mai inteligent decât Solomon, chiar dacă amândoi sunt fictivi.
Majoritatea istoricilor consideră că Solomon a existat ca personalitate istorică. Cu toate astea, poveștile biblice despre el sunt fie niște invenții după cum am dovedit fie sunt în cel mai bun caz pline de incorectitudini istorice. Până acum nu există mai deloc dovezi arheologice sau istorice că monarhia unită ar fi existat și multe din poveștile despre ea fie nu s-au întâmplat(precum cucerirea Canaanului) sau au fost extrem de exagerate pentru propagandă politică.
RAY întreabă: