Salut. Această sărbătoare îşi are rădăcinile în practicile păgâne a unor popoare din trecut. Pentru mai multe informaţii poţi vedea acest articol: http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/102013325
Cele bune!
Unii o iau ca da, altii ca nu!
Adica e o sarbatoare luata de la americani! Si daca stai sa te gandesti e chiar placut sa colinzi cu "ne dati sau nu ne dati"
Pe alta parte unii chiar o iau in serios si cred in toate prostiile invocate in noaptea de Halloween
Doamneee, trebuia sa vezi ce era azi la mine la scoala
A fost placut sa vezi pe toata lumea costumata si servind placinta de dovleac si etc si serbarea
Aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Halloween spune ca este o sarbatoare crestina; dar tot aici mai spune: "Costumele de Halloween sunt tradițional modelate după figurile supranaturale, monștri, schelete, fantome, vrăjitoare și diavoli."
Oricum ar fi, este o sarbatoare pagana 100% oricat de bine ar fi imbracata in haina crestinatatii. Si ce este pagan este satanist -adica de la cel rau, deoarece omul ori este cu totul de partea lui Dumnezeu, ori impotriva Lui. Cale de mijloc nu exista, chiar daca va spune cineva ca merge si-asa.
A fost creata de celti (care nu erau crestini). Daca nu-i satanista da-mi dovezi.
Cunosc satanisti adevarati spirituali, nu cretini care uras crestinismul dar nu cred in nimic.Adevaratii satanisti adica cam toti sarbatoresc halloween-ul pentru ca numele adevarat este Samhain adica un zeu\demon la care se roaga satanistii.Satanistii nu se roaga doar la satana, se roaga si la zei pagani, la demoni si la zei ca Isis, Ra etc numai ca nu se roaga la zeii romani\greci pentru ca ei nu cred ca acesti zei exista.
Halloween este o sarbatoare importanta pentru cei ce slujesc satana si demonii.
Samhain nu este numele nici unui demon ci este numele de origine a sarbatorii Haloween. Cei care au fondat sarbatoarea in Irlanda nu erau nici decum satanisti. Cei care zic ca este numele unui demon nu au habar de unde vine acest nume de fapt si il folosesc in mod anapoda.
Totul trebuie sa aiba o explicatie logica.Dar poate erau satanisti nici macar nu stiau asta. De ce faci pe desteptul? Poate halloween si demon sunt sinonime.Ne trebuie dovezi, ceea ce tu n-ai.
Cauta in Dex cuvantul "satanist". Nu e treaba mea ca nu sti tu anumiti termeni.
Documneteaza-te ma bine.Samhain este un zeu.31 Octombrie este sfarsit de an pentru celtici.In aceasta zi acum foarte mult timp isi colorau fata ca spiritele rele sa nu le poata face nimic.Halloween este ceva american si prostesc inventat nu prea de mult.Samhain este un demon sau zeu (nu prea este diferenta avand in vedere ca pentru satanisti demonii sunt buni) iar de Samhain el se intoarce pe pamant.De asta sarbatoarea se cheama Samhain.
Stiu asta de la persoane care sarbatoresc Samhain cu adevarat dupa cultura celtilor.
Un zeu nu inseamna neaparat demon. Nu asocia toate zeitatile cu demoni fara motiv. De unde aceasta asociere? Asa poti sa zici ca Zeus este un demon?
Zeus nu exista. Zeitatile grecilor si a romanilor nu exista.Si satanistii spun asta.In schimb cei zeii pagan (nu toti) exista dar nu sunt zei, sunt mai mult demoni.Prietena mea satanista spune ca sunt zei iar ea zice ca si Dumnezeu exista numai ca dupa parerea ei El este rau si fara putere iar satana este cel mai bun.Nah...
Si cu asta am iesit :')
Nu exista acest Samhain ca demon. Lucrurile pagane nu-s adevarate. Cum nici din crestinism cele pagane le dau la o parte, cele din stanism sunt si mai si. Nu sunt adevarate. Nu cred ca in Biblia satanista apare acest nume care a fost un zeu pagan la celti. NU! ..Au fost multi zei pagani de-alungul istoriei, zei inventati de oameni nicidecum demoni. Sunt pure inventii. Nu mai asocia paganismul cu lucrurile reale. Asa a facut crestinismul de-alungul istoriei si asa faci si tu. Nu este bine. Trebuie sa diferentiezi lucrurile false de cele adevarate, demonii de zeitati pagane. Daca satanisii au adoptat acest zeu nu inseamna ca acesta este demon. Ei l-au facut demon, dar nu este. Satanistii zic multe, dar cele ce le zic sunt tampenii inventate.
La "Halloween" cred ca s-a ajuns prin degradarea in stadiu avansat a unei sarbatori crestine.
All Hallows' Eve era de fapt "Ziua tuturor sfintilor", iar de aici, riposta anticrestina a ajuns la "ziua tuturor dracilor"
"Halloween or Hallowe'en (/ˌhæləˈwin, -oʊˈin, ˌhɒl-/; a contraction of "All Hallows' Evening"),[5] also known as All Hallows' Eve,[6] is a yearly celebration observed in a number of countries on 31 October, the eve of the Western Christian feast of All Hallows' Day. It initiates the triduum of Hallowmas, the time in the liturgical year dedicated to remembering the dead, including saints (hallows), martyrs, and all the faithful departed believers."
anonim_4396 întreabă:
xXPsychO983 întreabă: