Fusta lunga dinaia cum se poarta acum la tineri cred ca ai voie, daca iti iei maieu ia-ti ceva peste el, eventual iti poti lua tricou. Fusta cred ca trebuie mai jos de genunchi. Eu am fost intr-o excursie demult acolo si s-ar putea sa fi purtat trening. Totusi, ar fi bine sa iti iei ceva putin putin mai elegant. Asta e parerea mea, nu stiu daca te ajuta, eu nu prea merg la manastiri
Mergi la Barsana. E destul de fain locul: http://www.romanianmonasteries.org/rom/images/barsana0.jpg
Eu zic ca ar trebui sa te imbraci cum vrei tu, in limita decentei. La urma urmei conteaza credinta, nu imbracamintea.
Da.te poti duce oricum acolo unde scrie ca nu poti intra decat imbracat cuviincios.decent insamna si infasurata intr-o plasa de pescuit.asa nu esti nici imbracata nici dezbracata, deci nimeni nu se poate plange.dar, decent, cred ca spune totul.bringhmelight? cum poti ajunge la cineva; nici imbracata,nici dezbracata, nici calare, nici pe jos, nici pe drum, nici pe langa drum? primul indiciu il ai!
Am fost aseara PcGaming, dar din pacate am ajuns pe la ora 22 acolo si manastirea era inchisa.
anonim_4396 întreabă: